Mad Max: Fury Road

sivulauseita

Syystä joka on itsellenikin mysteeri, minä viehätyin tästä elokuvasta jo pelkän trailerin perusteella.

Siis viehätyin räjähdyksistä, kummajaisista, maailmanlopun erämaasta, kolisevista autoista ja sotarekoista. Aika kaukana ollaan Monika Fagerholmista, Nationalista, Patti Smithistä ja Kino Engelistä. Mutta mitä sitten. Tässä samassa voin tunnustaa, että olen aikanani viehättynyt suunnattomasti myös Jurassic Parkista, Gladiaattorista, Myrskyn ratsastajista ja Bon Jovista.

 

No, joka tapauksessa. George Millerin elokuva on hurja ja raivokas, apokalyptinen metallimarssi jossa on lähes olematon juoni mutta minkäs teet, se on aikas mahtava. Älytön ja hullu, mutta mainio. 

Charlize Theronin ja Tom Hardyn suoritukset ovat sopivan lakonisia ja pienen aavistuksen verran särkyneitä. Theronin esittämän Furiosan tyttöjengi on sekoitus kauneutta ja vihaa, elokuvan tunnelma hirvittävä ja kiehtova, maisema kuiva ja ääretön.

Reilun kahden tunnin jälkeen pää oli pökerryksissä ja korvissa soi mutta hei, jos tehdään toimintaelokuva niin tehdään sitten täysillä. Näin.

Kommentit

Laura T.
M O L

Samat fiilikset täällä. En pystynyt syömään irtokarkkejakaan ensimmäiseen puoleen tuntiin. Ja se on aika paljon sanottua ihmiseltä joka yleensä on syönyt karkkinsa jo ennen kuin leffa alkaa.

Tykkäsin.

Helmi K
sivulauseita

Mä olin vielä aamupäivänäytöksessä krapulassa ja ajattelin ensin etten selviä hommasta hengissä mutta sitten endorfiini hoiti homman ja unohdin kaiken muun, maailman ja oman olon. Ja hah, jäi karkit KOKONAAN syömättä, mieti!

Laura T.
M O L

Miten on mahdollista...? Respect.

Sanna Inkeri
Inkerin vikaa

No hitsi. Mä ajattelin kerrankin kirjoittaa näkemästäni elokuvasta, kun Mad Maxistä jäi niin jännät fiilikset. Ehditkin ensin :)

Itse lähdin leffatreffeille ihan vaan kivana tyttökaverina, kun en yleensä yhtään syty räiskinnästä tai takaa-ajoista. Mutta! Tämä toimintaräjähdyshulluus oli paljon enemmän kuin mediocre! Aivan mainio.

Ehkä kirjoitan siitä silti. Witness me!

Helmi K
sivulauseita

Toimintaräjähdyshulluus nimenomaan!

Kirjoita! 

Kommentoi