Miranda

sivulauseita

 

 

 

Ei ole salaisuus se että minulla on välillä hieman vaikeuksia pysyä oman mieleni ja sydämeni perässä, että joskus tunteita ja ajatuksia on niin paljon että yksi päivä, viikko tai elämä ei tunnu riittävän niiden läpikäymiseen. Tämä on nyt hirvittävän rehellistä puhetta, mutta tunnen itseni usein noin tunnin sisällä levottomaksi, onnelliseksi, hulluksi, luovaksi, rauhalliseksi, yksinäiseksi, epäonnistuvaksi sekä täydellisesti juuri tähän hetkeen ja paikkaan kuuluvaksi. Elä siinä sitten.

Mutta onneksi, onnekseni, on olemassa kiintopisteitä, ihmisiä, paikkoja ja sanoja, joissa voin missä tahansa olotilassa hengähtää.

Uusin kallioni on Miranda July, yhdysvaltalainen ohjaaja, näyttelijä, toimittaja, kirjailija ja valokuvaaja. Taiteilija. Ihana. Nerokas. Kaunis kaikin tavoin. Lena Dunhamin ystävä. Idolini.

Hän tuntee ja osaa oikeat sanat, hänessä on jokin rajattomuus joka rauhoittaa minua syvästi. Haaveilen monta kertaa päivässä että minulla olisi hänen puhelinnumeronsa, soittaisin ja tunnustaisin rakkauteni.

Tiedättekö mistä puhun?

(Luen parhaillaan hänen romaaniaan The First Bad Man jonka suomennos ilmestyy myöhemmin keväällä, ja josta kirjoitan heti kun mahdollista. Se tulee räjäyttämään yhden jos toisenkin tajunnan, uskokaa pois.)

Kommentit

Isoveli (Ei varmistettu)

Tää oli jotain niin lohdullista luettavaa, kiitos! Ja Miranda meni seurattavien listalle.

t. Toinen tuuliviiri joka tänään voi olla täysin ahdingossa ja varma siitä että on täysin väärällä uralla, mutta huomenna taas täynnä intoa ja varmuutta. Elä siinä sitten, nimenomaan...

Helmi K
sivulauseita

Mirandaa kannattaa ehdottomasti seurata! Ja jokainen tuuliviiri maailmassa tuo lohdun tuntua, samassa veneessä ollaan :)

Laura T.
M O L

Olipa inspiroiva pätkä, kiitos. Tiedän tasan tarkkaan mistä puhut.

Helmi K
sivulauseita

Mua ei yhtään yllätä että tiedät mistä puhun ;)

Noo (Ei varmistettu)

Samaistumisen tunteita, ihanaa, kun täällä oli taas monta tekstiä odottamassa luetuksi tulemista. Tämä vinkki ja tuo Samuji, mä en kestä, mäkin pakahdun! Kiitos, taas.

Helmi K
sivulauseita

Voih, ihanainen, kiitos! On aina hyvä kun on useampi pakahtuja ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.