Sebastian kertoo kuka sinä olet

sivulauseita

 

Mietin jotain korrektia aloitusta tähän mutta päässä takovan flunssan vuoksi en jaksa (varsinkaan kun asianomaiset itsekin ovat tässä aika kaukana korrektista):

PERUSSUOMALAISTEN NUORET JA SEBASTIAN TYNKKYNEN: MITÄ HELVETTIÄ?

Perussuomalaiset nuoret aloittivat tänään #tyttö_poika-nimisen kampanjan, joka ajaa biologisen sukupuolen asiaa. Eli tyttö on tyttö ja poika on poika. Ihan yksinkertaista. Piste. Ja jos jostain kummajaisesta nyt sitten sattuisi tuntumaan ihan toiselta niin se on semmoista höpöhöpöä, kuvittelua vaan. Tyttö on tyttö ja poika on poika. Piste.

Heillä on tälle toiminnalleen toki varsin jalo tavoite.

Perussuomalaisten nuorten mielestä näiden sukupuolten kyseenalaistaminen hämmentää nuoria, ja järjestö kehottaa kasvattajia ja vanhempia olemaan laittamatta lapsiaan tällaisten ”trendivirtausten” kokeiksi.

 

TULIKO KERTAAKAAN MIELEEN ETTÄ NIMENOMAAN TÄMÄNKALTAINEN ULKOPUOLELTA TAPAHTUVA MIKÄ TAHANSA MÄÄRITTELY ON SE MIKÄ HÄMMENTÄÄ JA AHDISTAA??? ETTÄ JOKU SEBASTIAN TYNKKYNEN MÄÄRITTÄÄ JONKUN TOISEN SUKUPUOLI-IDENTITEETIN?? ETTÄ OMAN SUKUPUOLEN POHTIMINEN, TUTKIMINEN JA HENKILÖKOHTAINEN MÄÄRITTÄMÄINEN LEIMATAAN TRENDIVIRTAUKSEKSI?

 

En kestä. Yhtään. 

 

Ja tämä kaikki siksi että sukupuoli on puhdasta biolgiaa, ei muuta. ”Jos sitä aletaan määritellä sen mukaan, mitä me ajatellaan, niin sitten on kyllä vain taivas rajana.”

 

MITÄ SITTEN? MITÄ SITTEN JOS ON TAIVAS RAJANA? MITEN SE SINUA SEBASTIAN TYNKKYNEN HÄIRITSEE?

 

En tajua. En vaan tajua. Ihanko oikeasti on tarpeen nostaa tällaisia juttuja ja kampanjoita esille? Määritellä toisia ihmisiä, heidän yksityisiä ja intiimejä tuntemuksiaan, määritellä sitä mikä on normaalia ja mikä ei, mikä kuvittelua ja mikä totta? 

Puhumattakaan intersukupuolisista ihmisistä joiden sukupuoli on epäselvä, joita tämä asia koskettaa Tynkkysen niin kovasti rakastaman biologiankin osalta. Jotka oikeasti elävät tämän asian kanssa joka päivä. Elävät, eivät kuvittele elävänsä.

Perussuomalaiset nuoret, ihan oikeasti, järki käteen.

 

 

Kommentit

Vivica

Kiitos tästä ihana Helmi<3<3<3 

-andogryyni nuori 

Helmi K
sivulauseita

<3 <3 <3

einou (Ei varmistettu)

Arvasin että oot kirjottanut tästä jonkun ihanan palavan tekstin. Kiitos! Toi kampanja on pohjanoteeraus.

Helmi K
sivulauseita

Hah, oli pakko! Ja niin on. Enkä tiedä tekeekö sen vähän paremmaksi vai vielä pahemmaksi se, että tuskin edes ymmärtävät mistä puhuvat. Huoh.

Tenkainen (Ei varmistettu)

Biologian tunneilla pahasti nukuttu. Se on puhdasta faktaa että on vaan tyttö ja poika. Miksi faktoista kuuluu suuttua? En vaan tajua miksi ihmiset raivoaa faktoista. PS: Pitääkö sairauksia kutsua terveeksi sukupuoleksi jossa ihmisen keho on hajalla? Samalla logiikalla pitäisi jalattomina syntyneet kutsua terveiksi ja sallia ihmisiä sen perusteella tekemään vapaaehtoisia ambutaatioita jos haluaa.

Helmi K
sivulauseita

Syvä. Huokaus. (Tai ehkä tämä on vitsi. Jos on, niin ei naurata.)

Lainaan tässä kommenttia toisesta samaan asiaan liittyvästä:

Sukupuolen aspekteja on paljon enemmän kuin kaksi. Setan sivuilla luetellaan viisi: biologinen, anatominen, sosiaalinen, psyykkinen ja juridinen. Ainoa, jossa näistä on yksiselitteisesti kaksi vaihtoehtoa ja vain kaksi on juridinen sukupuoli, koska me ihmiset olemme joskus niin päättäneet ja laissa säätäneet. 

Kysymys ei ole vain biologiasta (joka sekin tunnustaa että poikkeamia tästä jaottelusta on) vaan IHMISEN IDENTITEETISTÄ, JOTA KENELLÄKÄÄN MUULLA KUIN IHMISELLÄ ITSELLÄÄN EI OLE OIKEUTTA MÄÄRITELLÄ.

Ps. Mikä on terve sukupuoli? Ja tuo viimeinen lause, en ymmärrä yhtään? Ambutaatio?

Kommentoi