togetherness

sivulauseita

Will you still be my friend if I get weird?

Vähän on vaikea sanoa mikä tästä sarjasta tekee niin mahtavan, mutta sitä se on. 

Siinä ei varsinaisesti ole mitään uutta eikä sen juonenkäänteet ole kovinkaan yllättäviä mutta silti, nämä tyypit ja tämä tunnelma, kaikki on juuri niin kuin tällaisessa ihmissuhdesarjassa parhaimmillaan on. 

On arkea, juhlia, lapsia, töitä, haaveita, sisaruksia ja ystäviä. Muuttoja, varavuoteita, valvottuja öitä ja päiviä rannalla.

Pieniä hetkiä jolloin kaikki tuttu ja turvallinen muuttuu tylsäksi ja vieraaksi, jolloin johonkin tulee särö.

Katsoessa naurattaa ja itkettää, aina tekisi mieli soittaa sille kenellä ei mene ihan putkeen ja sanoa että hei, kaikki järjestyy, mennäänkö kaljalle, puhutaan hetki, ei mitään hätää, elämä nyt vaan on.

Nämä kolmekymmentä plus ihmiset joiden kipupisteet ovat ihan pinnalla mutta piilossa, joiden kanssa maailma ei välttämättä muutu mutta omasta elämästä saattaa oivaltaa jotain, joissa on juuri se sama lämpö kuin niissä joista vaan pitää todella, todella paljon.

 

Kommentit

Kimmo
Ruokasuositus

Tämä on ihana sarja. Tämän katsottuani oli ensimmäistä kertaa pitkään aikaan olo, että on nähnyt jotain vilpittömästi suositeltavan arvoista.

Helmi K
sivulauseita

Mahtavaa! Mä olen viime viikkoina monta kertaa hehkuttanut tätä siellä ja täällä mutta kovin harva on katsonut, ehkäpä ne pian ymmärtää :)

Pax
Liikehdintää

Kolme jaksoa takana, liian vähän edessä. Ei kaiken tarvitse aina olla "uutta", hyvää perusviihdettäkin on todella vaikea tehdä. Siis juurikin sellaista elämänmakuista, jota kaipaa. Ei liian höttöä, mutta sopivasti kevyttä. Kiitos suosituksesta!

Pax
Liikehdintää

Olisiko muita suosituksia HBO Nordicilta? Kuukauden koejakso käynnistyi tänään. :)

Helmi K
sivulauseita

No jos nyt ihan aluksi vaikka perusklassikot eli The Wire, Sopranos ja Mullan alla. Sitten True Detective, Treme ja Olive Kittridge. Jos vähän kevyempää niin How to make it in America (ihana!) ja Californication. Terapiassa ja Tell me you love me ovat hurjan hyviä myös. Ehkä näihin just ja just kuukausi riittää :) 

Pax
Liikehdintää

Huhhuh. Onneksi noista jotain on jo nähty! Osa kokonaan ja melkein kaikista jotain. Olive Kittridgeä jo tänään vähän vilkuilin, koska Frances McDormand. Voi olla, ettei se kuukausi sitten kuitenkaan mitenkään riitä... Netflixin puolella Mad Men yhä kesken, aloitettiin alusta, koska mies oli tipahtanut jossain toisella kaudella, itselle uusia jaksoja on luvassa vasta viidennellä. Hieno sarja, mutta välillä raskas, koska ei paljon selittele, joutuu oikein tosissaan katsomaan. Mutta oon vaan onnellinen, että sitä on vielä runsaasti jäljellä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.