ARVONTA: Yllätä ystävä ja voita yksityiskeikka!

Hyvää ystävänpäivää teille ihanat lukijat!

Suuri kiitos siitä, kun kerta toisensa jälkeen klikkailette tienne tänne blogin puolelle. Ystävänpäivän kunniaksi mä haluan jakaa teille hyvää mieltä ja päräyttää käyntiin arvonnan, jonka palkintona on yksityiskeikka ihan missä vain sinä haluat (okei, Suomen rajojen sisäpuolella olis hyvä).

Musta on itse ihanaa antaa aineettomia lahjoja, sillä ne ei voi mennä hukkaan tai rikki. Muistot jää lämmittämään mieltä koko loppuelämäksi. Tästä syystä me halutaan Matiaksen kanssa yllättää erään telkkarissa suurta suosiota ja monta palkintoakin pokanneen ohjelman hengessä joku sulle tärkeä henkilö tai henkilöt. Tilaisuus voi olla siis ihan mikä tahansa. Sinä ja sulle rakas tyyppi kotosalla kynttilän valossa, tai sitten valtavat synttärijuhlat. You name it.

Suunnitellaan yhdessä n. 30 minuutin ohjelma biiseistä, jotka tiedät olevan tärkeitä yllätyksen kohteelle/kohteille. Ne voi olla melkeinpä mitä vaan maan ja taivaan väliltä, kunhan meikäläinen saa ne kunnialla menemään. Erityisesti sydäntä lähellä on jazz, mutta salainen aseeni on räppääminen. Sinä päätät!

 

Osallistumisohjeet seuraa tässä:

  1. Kirjoita kommenttikenttään kenet haluaisit yllättää ja mikä biisi olisi ehdottomasti tilauksessa. 
  2. Laita peukut pystyyn, että arpaonni osuu kohdallesi.

Huom! Aikaa osallistumiselle on tämä viikko. Sunnuntaina 18.2. keskiyöllä päräytän arvontakoneen käyntiin ja joku teistä saa meidät keikalle.

 

 

Jazz-terveisin,
Henriika ja Matias

 

Kommentit

HeidiKA (Ei varmistettu)

Äiti täyttää keväällä 60v me 3 tytärtä järjestämme yllätysjuhlia joihin kutsutaan tärkeitä ystäviä ja sukulaisia. Olisi hienoa jos ystäväpiiriin kuuluva muusikko saisi kerrankin keskittyä vain juhlimiseen. Biisitoiveita olisi vaikka kuinka ja paljon, päällimmäisenä tulee mieleen Blue suede shoes tai Hengaillaan.

Marja-Liisa (Ei varmistettu)

Wau, no aika huippujuttu olisi! Ehkä joku Juha Tapion biisi, mutta olisin kyllä avoin vaikka vähän itselle oudommalle, jazzahtavalle... Ja nyt olisi kyllä yksi spesiaalijuttu mielessäkin, ylläri tärkeälle ihmiselle :)

Iirishillevi (Ei varmistettu)

Heikki täyttää marraskuussa 60, olisi mukava yllättää hänet teidän lauluilla. Minun suosikko on mestaripiirros.

Minttula (Ei varmistettu)

Olisi upea vuosipäivä ylläri miehelleni :)

Millie's
Randomilla

Tämä on vähän itsekästä mutta täytän toukokuussa 30 joten omille synttäreille olisi ihana saada teidät. :) Haluan kuulla teiltä ainakin sen Anna Puun Illanpilaajan.

Ja toinen hyvä paikka olis erään yhdistyksen 13 v synttärit (myös toukokuussa) Helsingissä, jos sinne asti pääsette.

Jos voitan, jompikumpi siis. :)

Venla (Ei varmistettu)

Lapseni yksivuotissynttäreille! Biisi olisi jokin lastenlaulu, josta lapsi tykkää...

Henriika S.

Arvonnassa onni osui kohdallesi ja Duo Henriika & Matias tulee ilahduttamaan teidän juhlianne!

Pinu (Ei varmistettu)

Yllättäisin tulevan mieheni hääjuhlassamme (tulevana syksynä). Biisiä/biisejä pitäisi kyllä vielä pohtia, mutta olisipa kyllä ihana yllätys ja lahja meille molemmille :).

Järjestäisin kaikille ystävilleni pihajuhlat, joissa yhtenä ohjelmanumerona olisi tämä:)

Kappaleena tietysti jokin ystävyydestä kertova laulu:)

-Julia

Jape (Ei varmistettu)

Olen todella huono ostamaan lahjoja/yllättämään vaimoani. Tämä teidän keikka olis aivan varmasti ikimuistoinen yllätys hänelle ja samalla mieluinen hengähdys hetki kotona hyvän ruoan ja musiikin merkeissä ilman lapsia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.