Grammy-palkitun kanssa lavalla

 

Kuinka moni voi sanoa esiintyneensä Grammy-palkitun kanssa? Ei kauhean moni, mutta minä kyllä voin (oma kehu haisee, joojoo).

Pari viikkoa sitten viikonloppu meni Tampereella jazzin pyörteissä. Esiintyjät olivat ihan tajuttoman kovia. Mielessäni pohdiskelin, että kuinka tuonne voi ikinä päästä? Ilmeisesti jotenkin ja näköjään ihan oikeat ihmiset niitä Grammy-palkintojakin saa, että ei ehkä pidä heittää tätä musakirvestä kaivoon ihan heti.

Koen olevani todella etuoikeutettu nuori laulaja, sillä olen saanut esiintyä aivan mielettömän upeiden mainetta ja kunniaa niittäneiden muusikoiden kanssa. Tulevana torstaina on taas sellainen hetki, josta pienenä tyttönä saatoin vain unelmoida. Esiinnyn yhdessä niin taitavien soittajien kanssa, että vähän hirvittää, jos liikaa ryhtyy hommaa pohtimaan.

Koska tämä blogi on meikäläisen oma tuotos, päätin yksinvaltijaana, että tänään promoan vähäsen itseäni ja meidän keikkaa.

Torstaina 16.11. klo 21 kipuan Popparin lavalle täällä Jyväskylässä Grammy-palkitun pianistin Marian Petrescun, hänen veljensä Mihai Petrescun, Matias Luodon ja Markus Snellmanin kanssa. Suunnitemissa meillä on laittaa lämmöt päälle ja loihtia niin kuuma tunnelma, kuin suomalais-saksalainen, pari romanialaista ja pari suomalaista vain suinkin osaavat. Sanoisin, että aikas hyvin osataan.

Toivotan siis teidät kaikki sydämellisesti tervetulleeksi meidän keikalle! Linkki facebook-tapahtumaan ompi tässä, mutta liitän esittelytekstin tähän vielä siitä huolimatta (koska olen tämän blogin yksinvaltijas :D).

 

Pikkujoulukausi on syytä avata viimeistään, kun Popparin Vuoden muusikkonakin palkittu Henriika Steidel, Petrescun veljekset Marian ja Mihai, Matias Luoto sekä Markus Snellman tuovat brasilialaiset rytmit ja lämmön Popparin lavalle.
Tämä ainutlaatuinen kokoonpano on tuore kesäinen tuulahdus, jossa yhdistyy vuosien kokemus ja virtuoottinen taituruus, sekä nuori uuden polven muusikkous.

Illan aikana kuullaan tarinoita pilvettömistä kesäöistä, kauniita melodioita epätoivoisesta rakkaudesta ja kuumia rytmejä, jotka varmasti kutsuvat tanssimaan.

Unohdetaan hetkeksi pimeys ja kylmät kelit! Popparissa tulee olemaan todella kuuma tunnelma!

Henriika Steidel - Laulu
Marian Petrescu - Piano
Matias Luoto - Kitara
Mihai Petrescu - Basso
Markus Snellman - Rummut

 

 

Jazz-terveisin,
Henriika S.

 

Seuraa blogia facebookissa // Instagramissa

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.