Haluat naimisiin, vaikka olet naimisissa

6M3A1631.jpg

 

Mä oon tässä miettinyt, että oonkohan ihan yksinäni tämän ongelman kanssa. Haluaisin mennä uudestaan naimisiin, koska häät on niin ihana asia. Ja tietysti omat häät on olleet ne historian parhaimmat. Varsinkin niiden järjestäminen kiinnostelee taas ihan kummallisen paljon. Selkeästi parissa vuodessa on unohtuneet kaikki ne unettomat yöt ja miljoonat to do-listat. 

 

Ajattelin keventää vähän mieltä ja listata asioita, jotka todellakin kiinnostelee edelleen.

Hääpuku. Jep. Olisin voinut sovittaa niitä loputtomiin ja eniten harmitti, kun löysin puvun niin aikaisin. Kävin sen jälkeen kyllä sovittamassa pukuja, koska halusin olla varma, mutta enää siinä ei ollut sellaista prinsessafiilistä, koska ”the one” oli jo löytynyt.

Koristeluiden miettiminen. Taidan olla oikeasti sekoamassa, kun tämä asia kiinnostaa. Muistan nimittäin tuskailleeni ihan täysillä koristeluiden kanssa, kun askartelupaskartelu ei ole omia vahvuuksia ollenkaan. Vinkkinä häitä suunnitteleville suosittelen valaistukseen panostamista. Valoja voi vuokrata ja niillä saa tunnelman todella hyvin rakennettua. Itseasiassa meidän häissä olleet valot ovat kiertäneet nyt jo neljät häät meidän jälkeen. Kun valaistus on kunnossa, ei katossa tarvitse olla moljoonaa strömspomppelia, tosin nekin näyttää paljon paremmilta, kun valaistus on kohdillaan. 

 

6M3A1477.jpg

 

IMG_4268.jpg

 

Ruoka. Tuo kamalan ihana rahareikä. Eniten harmittaa omista häistä se, että jännitystä oli mahassa ihan ääriä myöten, eikä ruoka meinannut maistua. Ainakaan siitä ei ole muistikuvia. Kuulemma oli maukasta ja sitä oli riittävästi, mutta muistikuvia on pyöreät nolla.

 

IMG_4254.jpg

 

IMG_4391.jpg

 

Vieraat. Niitä haluaisin kutsua vielä enemmän. Oli kamalinta vetää raja johonkin kohtaan ja jättää monta rakasta ihmistä kutsuttujen listan ulkopuolelle. Päivän aikana oli myös rajallinen määrä aikaa jutella, joten toivoisin myös ainakin pari vuorokautta lisää aikaa juhlimiseen. Eli yhden viikonlopun kestävät häät kiitos!

Hääohjelmat. Kyllä. Tallensin ennen häitä kaikki hääohjelmat ja kuvittelin kiinnostuksen niihin lopahtavan, kun tahdon on kajautettu ilmoille ja juhlat juhlittu. Tässä mä kuitenkin kirjottelen Neljät häät Kanadassa-ohjelman pyöriessä taustalla. Niistä ei kyllä kannata ottaa kauheasti vinkkejä tai ainakaan paineita, sillä onhan se nyt aika älytöntä laittaa häihin yhden omakotitalon verran rahaa.

Näistä asioista haaveilen siis edelleen. Olenkin tässä miettinyt, että kai sitä vois vaikka jotkut 5-vuotis bileet järjestää. Vai mitä sanotte? Kuinka moni muu on unohtanut sen kaaoksen ja epätoivon, ja on aivan valmis järkkäämään bileet uudelleen?

 

6M3A1047.jpg

 

Jazz-terveisin,
Henriika S.

 

Kuvat: Suvi Häyrinen
 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *