Kukas se täällä huutelee?

Hola!

Täällä huutelee 25-vuotias laulaja, jonka juuret juontavat kaupunkiin, josta on ponnistanut ihmeellisen monta eri musiikkityylien huipulla kekkuloivaa artistia. Lapsuuden muistoni sijoittuvat siis niinkin ihmeelliseen paikkaan, kuin Lohjalle. Ne, jotka tietävät missä tämä kaupunki sijaistee, osaavat sijoittaa sen n. tunnin ajomatkan päähän Helsingistä, eli juuri sopivan kauas, että meihin Lohjalaisiin tarttuu ripaus landespedeilyä. Voin kuitenkin paljastaa, etten enää asu Lohjalla, enkä tällä hetkellä edes Suomessa. Tässä postauksessa olevat kuvat eivät siis ole arkistojen aarteita, vaan täällä alkaa olla jo melkein kesä!

Miksi minä päätin tämän blogin tänne puuhata on varmaan kysymys, joka sinun ja vähän myös minunkin mielessäni pyörii. Vastaus siihen on hyvin yksinkertainen. Kirjoittaminen on ihanaa ja tällaisen lavalla heiluvan diivan mielestä vielä ihanampaa siitä tekee se, että sitä pääsee lukemaan muutkin ihmiset ja saan huomiota! Jes! Melkein sama, kun keikalla olis, mutta nyt voinkin tehdä sen kotona himakalsareissa.

Mitä täältä blogista voi tulevaisuudessa löytää? Tarkka sisältö on minullekin vielä vähän mysteeri, mutta luotto hyviin juttuihin on todella vahva. Aiheet tulevat olemaan hyvin pitkälle muusikon elämään liittyviä eli ihan tavallisia juttuja lavalta käsin katsottuna ja välillä sieltä roudarin ja yleishärvääjän näkökulmasta. Onneksi koko elämäni ei ole yhtä diivailua ja siihen kuuluu ainakin pari kaveria ja sitä kautta jonkinlainen sosiaalinen elämä, joten muutama sananen sellaisista asioista saattaa olla myös tulossa. 

Pääperiaatte tässä hommassa tulee olemaan sama, kuin biisien kirjoittamisessa. Inspiraation iskiessä on pakko tehdä töitä niin paljon, kuin juttua riittää. Se on varmaa, että kaikki ei tykkää samasta musiikista, joten voi olla, että minun runoilunikaan ei maistu kaikille. 

Tervetuloa mukaan elämän pituiselle rundille!

Jazz-terveisin,
Henriika S.

 

(Ps. Jos mielen päällä polttelee jo nyt joku kysymys tai aihe josta haluat kuulla juuri meikäläisen mietteitä, niin laita ihmeessä tulemaan!)

Follow my blog with Bloglovin

Kommentoi