Onko polttareiden pakko olla kamala rahareikä? (sis. alennuskoodin)

Kaupallinen yhteistyö: Happy Beavers

En ole täällä tainnut juurikaan rehennellä sillä faktalla, että mä olen tänä kesänä ekaa kertaa elämässäni kaaso. Hääpäivän meno ei jännitä juurikaan, vaikka mun vastuulla onkin aika suurta kunnioitusta herättävä tehtävä eli morsiamen meikin ja kampauksen teko. Kyllä, luit oikein. Minä muusikonretku olen se, joka sutii hääpäivän aamuna puuterit ja punat rakkaan ystäväni naamaan. Tässä kohtaa voin paljastaa, että instagramissa feediin eksyy lähestulkoon pelkkiä meikki ja kampaustutorialeja. Niitä on tullut katseltua jokunen tunti.

Jos hääpäivän ohjelma ei jännitä ollenkaan, niin voin kertoa, että polttareiden järjestäminen kyllä jännitti. Meillä on ihan loistava kaasotiimi, joka koostuu meidän lukioporukasta. On todella iso plussa, ettei tarvitse alkaa tutustumaan kaasojen kesken, vaan voi suoraan sanoa, että mikä omasta mielestä on hyvä ja mikä huono. 

Polttarit on nyt siis onnellisesti takana päin ja toipuminen niistä on myös jo lähestulkoon tapahtunut. Meillä kävi ihan mieletön tuuri sään kanssa ja suurin osa polttaripäivästä pystyttiin viettämään ulkona. Ajattelin tehdä vähän useamman postauksen näistä polttareista ja häiden järjestämisestä näin kaason näkökulmasta, ja tämä ensimmäinen käsittelee vähän polttareiden rahallista osuutta (sen verran, kun täällä uskaltaa paljastaa, jos morsian päätyy lukemaan) ja mahdollistaa teille säästämisen alennuskoodilla.

 

 

Meille oli alusta asti selvää, että iso osa budjetista tulee kulumaan morsiamen lentoihin, joten voitiin heti jättää laskuista hotelliyö jossain överissä sviitissä. Vaikka morsian olisi Inarin sijaan tullut Helsingistä, ei siihen sviittiin lopulta kyllä olisi ollut siltikään varaa. Ensimmäinen säästökohde oli siis majoitus. Yksi meistä kaasoista asuu todella ihanassa rivitalon päätyasunnossa Vantaalla, joten päätettiin järjestää myös suurin osa ohjelmasta hänen kotonaan, jotta kustannukset saatiin pysymään mahdollisimman alhaalla.

Olen kuullut tarinoita polttareista, joissa on palanut useita satoja euroja, enkä voi sille mitään, että mietin, onko se tarpeellista? Tietysti, jos olisin joku massikeisari, ei muutama satanen tuntuisi missään, mutta tällä hetkellä tuntuu todella hurjalta ajatukselta, että joidenkin polttareiden osallistumismaksu on ollut yli 300€ /henkilö. Tästä voi päätellä, että meidän tapauksessa näin ei ollut.

Keskityttiin ohjelman kasaamisessa ilmaiseen hupiin, kuten ryhmäytymiseen kaikilla päättömillä leikkimielisillä kilpailuilla (näistä tulossa oma juttu) ja ihan puhtaasti vaan vanhojen muisteluun ja jutteluun. Monen polttarivieraan kanssa morsian oli edellisen kerran nähnyt melkein vuosi sitten, joten kuulumisten vaihdolle ja fiilistelylle oli tärkeää antaa aikaa.

Morsian on todella urheilullinen tapaus, mutta toiveissa oli enemmän rentoutumista ja yhdessäoloa, kuin kaupungilla nolojen tehtävien suorittamista tai jossain seikkailupuistossa heilumista. Päätettiin siis satsata tunnelmaan ja hyvään ruokaan ja juomaan.

 

 

Rentoutumisteemasta saatiin idea paljun* vuokraamisesta ja pienen salapoliisityön jälkeen löysin Happy Beavers nimisen yrityksen (halusin löytää yrityksen, joka vaikuttaa myös täällä Jyväskylässä), joka tarjoaa palveluitaan pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja täällä Jyväskylässä. Ajattelin, että laitan viestiä ja kysyn, josko he haluaisivat sponsoroida hieman meidän polttareitamme ja tarjota blogin lukijoillekin alennusta heidän tuotteistaan. No tämän jutun otsikosta voikin jo päätellä, että he lähtivät mielellään toteuttamaan tätä yhteistyötä. 

Juhlakansaa oli aika paljon, joten perinteinen palju olisi aiheuttanut vain pahaa mieltä, sillä osan kylpiessä olisivat toiset joutuneet kykkimään paljun ulkopuolella odottaen omaa vuoroaan. Kaasotiimillä päätettiin, että palju on lentojen jälkeen se suurin hankinta ja näiden polttareiden hemmotteluosuuden kruunu, joten pistettiin kerralla haisemaan ja valittiin 12 henkilön XL-palju. Osuttiin tässä hankinnassa niin hyvin nappiin, että paljussa viihdyttiin aina ihan viime hetkille saakka. Viimeinen taisi nousta sieltä vajaa puoli tuntia ennen, kuin taksi kaarsi pihaan hakemaan meitä Helsingin yöelämään.

Omat ajotaitoni kyseenalaistaen soitin isälleni ja pyysin apua paljun hakemiseen ja palauttamiseen. Homma sujui todella helposti, kun puikoissa oli tyyppi, joka osaa ajella peräkärryn kanssa. Paljun olisi saanut myös tilattua täyshoidolla eli kotiinkuljetuksella, siivouksella ja polttopuilla, mutta haistoimme tässä mahdollisuuden säästämiseen, ja haimme sen itse (tai siis isi haki) ja teimme muutkin hommat omatoimisesti. 

 

Kuten luvattu, saan tarjota teille alennuskoodin HENRIIKA10, jolla saa 10% alennuksen.

Seuraavassa osassa ajattelin valottaa teille meidän hulvattomia huveja, jotka olivat lähes ilmaisia. Huutonauruihin tarvittiin vain banaaneja ja vessapaperia.

 

Jazz-terveisin,
Henriika S.

 

 

 

*Paljusta saatu alennus

 

Seuraa blogia facebookissa // Instagramissa

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.