OOTD: Asu päivänä, jona olin mielestäni kaunis

Kuka olisi arvannut, että blogiin tulee vielä yhtenä kauniina päivänä asukuvia? No varmaan kaikki muut paitsi minä. Päätin tehdä asiassa poikkeuksen, koska eilen oli niin hyvä fiilis. Kuvat on eilisestä Glamour & Glam -konsertin asusta, kun teemana oli hippimeininki. Tässä on mun tulkinta aiheesta niillä vaatteilla ja härpäkkeillä, joita kaapista löytyy. 

 

 

En oikeastaan edes tiedä, mitä näissä asupostauksissa pitää olla, joten omalla tyylillä mennään tässäkin asiassa, hah. Mä haluan kertoa teille siitä fiiliksestä, joka mulle tuli, kun katsoin itseäni peilistä. Mietin, että vitsi. Toi tyyppi tuolla on oikeasti kaunis. Se näyttää onnelliselta.

Ja sitä mä olin ja olen edelleen. Olen aika varma, että nämä kuvat ei olisi omaan silmään niin miellyttäviä, jos fiilis olisi ollut huono. Nyt kuvista tulee mieleen se kutkuttava fiilis, kun keikkaan on aikaa enää tunti. Vaatteet tuntuu mukavalta päällä, ja ennen keikkaa saa vetää vielä yhdet suosikki korkkarit jalkaan (ne on esteettisesti yhdet ihanimmista, mutta jalassa aivan karmeat, siksi vasta just ennen keikkaa).

Tämä postaus kuulostaa kyllä niin ällöttävän positiiviselta ja "ah sisäinen kauneus on kaikkein tärkein asuste" -tyyliseltä paasaukselta, mutta vähän niin se taitaa olla. Ainakin musta tuntuu, että vaatteet näyttää paremmilta päällä, kun mulla on hyvä fiilis kantaa niitä. Tietysti sitä hyvää fiilistä edesauttaa se, että ne on oikeasti myös omaan silmään miellyttävät. 

Tämä asu koostuu siis siitä sisältä kumpuavasta onnesta, keikkajännityksestä, lauantai-illan huumasta, H&M:n haalarista, kahdesta sulkakorviksesta, isin työmatkatuliaisina joskus ala-asteella saaduista rannerenkaista, lettikiharoista, Nycin reissulta ostetuista Vanseista, jotka vaihtuivat korkkareihin ja meikistä, joka pysyi koko illan paikallaan. Tykkään itseasiassa todella paljon meikkaamisesta, mutta tiedot tuotteista on aivan luokattoman huonot. Eilen repäsin ostamalla (kuulemma) hyvän luomivärinpohjustajan, uusia ripsitupsuja ja grande finalena vielä jonkun suihkeen, jolla meikki viimeistellään jäämään paikalleen.

Huomasin tätä kirjoittaessa, että mun "parhaimpiin asuihin" liittyy aina joku vahva tunnelataus. Eli se fiilis saa ne mun mielessä näyttämään vielä hohdokkaammilta.

Kommentteihin olis ihana saada teidän suosikkiasujen tarinoita!

 

 

Jazz-terveisin,
Henriika S.

 

Ps. Edellisessä postauksessa on video sinfoniaorkesterin harjoituksista. Käy tsekkaamassa, jos vähääkään kiinnostaa, miltä meno näyttää lavalta katsottuna.

 

 

 

Seuraa blogia facebookissa // Instagramissa

Kommentit

Punaisessa paras (Ei varmistettu)

Voi miten suloinen postaus. Jotenkin tekstistä huokuu sun hyvä olo myös lukijalle. Koska pyysit lukijoiden lempiasua, tässä se sitten tulee. Minulla on aivan ihana punainen mekko, jonka voisi sanoa hyväilevän kurvejani. Mekko ylettyy hieman yli polvien, koska pituutta minulla on suotu huimat 160 cm. Tässä puvussa tunnen oloni super seksikkääksi, mutta tyylikkäällä tavalla, sillä puku ei todellakaan ole avoin. Valitettavasti puku ei sovellu arkikäyttöön - vielä ainakaan, joten pääsen pukemaan mekon aivan liian harvoin päälle. Tässä siis minun lempiasuni!

Henriika S.

Totta puhut! Mä taidan tietää, että kenestä ja kenen mekosta tässä on kyse. Se on aivan tajuttoman upea sun päällä <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuvista tosiaan huokuu hyvä fiilis ja vihreä väri sopii sinulle tosi hyvin! Olisi kiva nähdä ne korkkaritkin tuon asun kanssa. :)
Minun suosikkiasu on mm. yksi kukkamekko, jossa kuviointi on niin ihana, että jaksan sitä edelleen joka kerta mielessäni ihastella.

Henriika S.

Kuulostaa ihanalta!

Vihreä on ihan mun suosikki, mutta jostain syystä sitä ei kaapista löydy juuri ollenkaan. Tällä hetkellä meneillä on vaaleanpunainen kausi :D Ehkä mä vielä uskaltaudun joskus ottamaan jotain toisiakin asukuvia. Tää on tosiaalta hyvä tilaisuus, kun keikoille aina tulee panostettua. Ehkä teen sellaisen keikka-asujen sarjan!

Minnea
Minnean muruja

Olet kaunis <3

Henriika S.

Ihana, kiitos <3

Jennievee (Ei varmistettu)

Ihana asu! Jos meikkien sisältö mietityttää niin suosittelen siirtymään luonnonkosmetiikkaan. Se on nykypäivänä jo aivan yhtä hyvää käytössä kuin synteettinenkin kunhan vaan löytää ne itselle sopivat tuotteet. Suosittelen esim Jolie-kaupan meikkikonsultaatiota, maksaa olisko ehkä 90e ja sitten sillä summalla saa valita meikkejä mukaan

Henriika S.

Hups! Kommentti menikin vahingossa tuohon alle, eikä vastaukseks tähän :)

Henriika S.

Kiitos, tää on myös ihan tosi tosi mukava päällä :)

Kiitos vinkistä! Täytyy todellakin tutustua näihin! Suurimman osan ajasta viiletänkin ihan ilman meikkiä, mutta keikoilla tosiaan tulee meikattua ihan runsaalla kädellä :D

Kommentoi