Pelkään haisevani pahalta (ja muita tärkeitä asioita)

Tänä aamuna heräsin naama turvonneena, ääni kuulosti karmealta, suussa maistui ribulba ja hiukset sojotti joka suuntaan. Hehkeä kotirouva indeed.

Vessassa pöntöllä kykkiessäni mietin, että oon päässyt kyllä elämässä oikeasti aika pitkälle. Mulla on nimittäin ollut kaikenlaisia pelkoja tässä elämän varrella, jotka liittyy esim. hajuihin. Ne on olemassa, mutta helpottaneet jo paljon. Musta on kiva lukea välillä muiden rentoja paljastuksia tällaisista "toivottavasti kukaan ei tajua" -jutuista, joten pistetään kehiin yks sellainen.

 

 

Viisi asiaa, jotka saavat mut kauhun partaalle ja luulen, että mä tai ainakin vähintään kaikki mun ympärillä kuolee, kun ne huomaa asian.

 

 1. Haisen valkosipulille. Tässä hommassa on päästy tosi paljon eteenpäin ja toisinaan jopa unohdan, että edellisenä päivänä on syöty valkosipulia sisältänyttä ruokaa, ja höngin ihan tyytyväisenä menemään. Vampyyrien karkotus pääsee silti sijalle yksi, koska joskus oon jopa lintsannut koulusta tämän takia. Laitoin lukion kouluruokalassa kaverit maistamaan ruokaa ensin ja kävin toisinaan varmistamassa keittäjiltä, että eihän ne vaan vahingossa oo sujauttaneet valkosipulia ruokaan... Jep.
   
 2. Haisen hieltä. Oh my lord tää on paha. Oon aivan neuroottinen kainaloiden haistelija. Murrosiässä mun hikoileminen räjähti käsiin ja kuljin koko yläasteen takki päällä, jos vaan suinkin pystyin. En siis haissut silloin edes hieltä, vaan kainaloissa komeili aivan jäätävät hajuttomat ylistysrenkaat, teki mitä tahansa. Häpesin silmät päästä, jos joku kommentoi asiaa. Tästä on jäänyt jäljelle tämä neuroottinen kainaloiden nuuskiminen. Nyt vanhana ja viisaanaa tiedän tietysti, että asiaa auttaisi se, jos käsiä ei puristaisi koko ajan raivolla kiinni kylkiin, vaan kainalot saisivat vähän hengittää. 
   
 3. Lisää hikijuttuja. Jos laitan hameen, joka ei ole paksua materiaalia, olen aivan varma, että takamukseeni ilmestyy sellainen hikiviiva. Pelkään siis pehiä. Tästä syystä mun hameet on usein farkkua, tai sitten mulla on joku pitkä neule siinä päällä. Toistaiseksi tarkistaessani ei viivaa ole näkynyt, mutta teoreettinen mahdollisuus on olemassa pitkän istumissession jälkeen. 
   
 4. Ravintola, jonne mennessä ei tiedä tuleeko joku ohjaamaan pöytään, vai mennäänkö itse. Siinä minä napotan kauhusta kankeana tuulikaapissa ja mietin, että nyt kaikki nauraa jos teen väärin. Pahimmassa tapauksessa olisi pitänyt odottaa, mutta olen mennyt pöytään ja sitten tarjoilijat luultavasti unohtavat minut sinne enkä saa ikinä palvelua (koska aivan varmasti näin tulee tapahtumaan). Usein tällaisessa tilanteessa otan jalat alle ja kipitän ravintolaan, jossa lukee selkeästi "odota tässä, sinut ohjataan pöytään". 
   
 5. Mun järjestämistä juhlista loppuu ruoka tai juoma. Tämä ei ole vieraiden kannalta mitenkään paha juttu, mutta itse en osaa ottaa mitenkään rennosti, vaikka olisi vain sovittu, että mennään treenien jälkeen vielä hengailemaan meille tyylillä "omat juomat mukaan ja jokainen pitää huolta myös omista eväistä, jos on nälkä". Ei onnistu. Syöksyn nopeasti kauppaan ja kavereiden tullessa odottelee pöydällä vähintään joku pannukakku. Toisaalta juhlien järjestäminen on ihan mun suosikkihommia, joten tietysti mä myös nautin siitä, että saan glooriaa tästä järjestysvimmasta (nimimerkillä: jo hienosti kukkiva kevätnarsissi).

Bonusraita:
 

 • Pelkään, että musta liikkuu jotain typeriä videoita netissä. Kadulla jonkun katsoessa mua vähän pidempään, olen aivan varma, että kaveri on nähnyt musta jonkun salavideon. Sen jälkeen mietin, että onkohan tämä niitä kertoja, kun kaikkialla leviää joku nolo video, mutta mun kaverit ei vaan uskalla kertoa siitä. Googlaan tästä syystä itseni aina silloin tällöin, jos se video vaikka putkahtaisi esiin, hah.

 

Onko muilla vastaavia juttuja omalla järjettömien pelkojen listalla?

 

 

Jazz-terveisin,
Henriika S.

 

Ps. Pelkään myös, että mun nenässä on räkää. Näitä kuvia ottaessa tarkistin aika monta kertaa, että onko.

 

Seuraa blogia facebookissa // Instagramissa

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hikiongelma löytyy multakin. Vaihdan dödöä viikottain, kun yritän löytää jonkun, joka pitäis edes sekunnin mut eii...

Muita pelkoja on hampaisiin jääneet ruoanpalat ja että pikkarinrajat näkyy!

Henriika S.

Käytin jossain vaiheessa apteekista saatavaa kaiken elämän tappavaa Absolut Tor nimistä myrkkyä ja se todellkin lopetti hikoilun, mutta kirveli aivan törkeen paljon. Irvistelen myös paljon peiliin ruokailun jälkeen. Just yks päivä, kun en tehnyt sitä, olin juonut työpaikalla opettajanhuoneessa smoothien ja hampaat oli täynnä mustikanhippusia. Ai että mä häpesin, ku tajusin :D 

Sama hikoilutuska hikiläiskien kera yläasteelta. Jossain vaiheessa käytin vain mustia tai valkoisia t-paitoja, jottei läikät näy. Ja sitten tuota kaiken tappavaa Absolut Torria. Auttoi kyllä joksikin aikaa, mutta ai saakeli, kun iho oli kipeä siitä!

Henriika S.

Eikä! Mäkin käytin lukiossa pelkkiä mustia ja valkoisia paitoja, ettei kukaan huomais.. Silloin äiti yritti lohduttaa, että kyllä se rauhoittuu ja jännittäminen vaan pahentaa sitä, että ota nyt hyvä lapsi rauhallisesti, kaikki hikoilee. No, ei se kauheasti epävarman teinin mieltä rauhoittanut :D

Kohtalotoveri! Mullakaan ei hiki muuten haissut, mutta ne läikät...! Niin noloa! Kerran löysin t-paidan, jossa oli mustat hihat ja erinvärinen/kuviollinen muu osa. Olin niin onnellinen, kun sain vaihtelua niihin mustiin ja valkoisiin paitoihin :D. Mutta vieläkin tekee kipeää, kun muistelen Absolut Torrin jälkeistä nukkumatonta yötä :D

Henriika S.

Sama juttu! Hyrrrrr.. sitä kirvelyn määrää! 

Lilies
Lilies & Life

Voi apua samaistuin niin moneen kohtaan! :D varsinkin valkosipuli... voisin elää sillä. Pelkään myös että mun järjestämistä juhlista loppuu joku kesken, se olis painajainen!

P.s. Nää kuvat on vaan niin <3

Henriika S.

Valkosipuli on vaan niin tajuttoman hyvää, pitäis osata vaan ottaa lungisti, mutta... Mulle nauretaan, kun esim. ostin pari vuotta sitten mun synttäreille 10 pussia sipsiä ja parikymmentä maustevoipatonkia tarjottavaksi, mutta kaikki kiitti yöllä, kun oli naposteltavaa tarjolla :D Ja kaikki meni!

Ja kiitos <3 pitäis useemmin vaan rauhassa leikkiä kameralla ja valoilla, jos sattuu hyvään aikaan olemaan vapaata (sain itseasisassa sun lähikuvista inspiraation tähän ;)).

Lilies
Lilies & Life

Kuulostaa niiiin tutulta 10 sipsipussia jne...

Mitä, ihana! :D <3 parhaimmat (lähi)kuvat tulee yleensä vahingossa/suunnittelematta :) 

Millie's
Randomilla

Hahah. Mua nykyisin pelottaa lasten korvia katsoessa kun oon aika lähellä niitä että lapset sanoo vanhemmilleen 'isi/äiti, täti haisi pahalta'. Ja sitten koko kylä saa tietää että terveysaseman hoitajan hengitys löyhkää tai sillä on räkää nenässä (niinkuin mulla usein on). Hien haju sen sijaan ei pelota, koska munhan hiki löyhkää tottakai kukkasilta. :D

Henriika S.

Voi ei! Mulle kerran yks lapsi sanoi töissä, että mä en varmaan oo edes aikuinen. Mietti miten teini saa olla töissä siinä paikassa, jossa olin. :D haha. 

Kommentoi