Tarvitsetko sinä nämä asiat aloittaaksesi koulun?

 

Se on kuulkaas semmonen homma, että tällä likalla pamahti 3. vuosi käyntiin ammattikorkekoulussa ja saattaisi kuvitella, että hommat on noin niinkun aika hyvin selvillä, mutta jumantsuikka! Stressiä on pukannut jo viikkoja ennen, koska tämä muusikkopariskunta on hukannut aivonsa Hollantiin, ja nyt hommat on aivan levällään.

Päätin turvautua Googleen uuden lukuvuoden kynnyksellä, kun lähdin tutkimaan, että mitä olisi hyvä hankkia koululaiselle.

Tällainen ostoslista löytyi:

Reppu 

Se mulla jo onneksi löytyi ennestään. Ehkä muotitietoinen ostaisi uuden repun uusimman trendin mukaan, mutta koska tähän päähän ei ole mitään mahtavaa tyylitajua siunaantunut, niin säästin rahaa ja olen varmaankin todella out of fashion.

Stabiloneja (niitä tusseja, ohuita ja paksuja)

Stabiloneita olisi melkein pakko lähteä hankkimaan ihan vaan jo sen takia, että voi sanoa niitä stabiloneiksi. 

Uusi kansio ja pino paperia

Kansio on ehdottomasti hankittava, mutta paperit voisi ihan hyvin jäädä kauppaan. Meillä on kotona jotain miljoona laatikollista "jotain papereita ja nuotteja"- nimellä arkistoituna, ja jo pelkästään ajatus uusista paperikasoista saa huperventiloimaan.

Kalenteri

Väkersin Hollannissa itsekseni sellaisen todella hienon kalenterin, jossa on mahdollisesti kaksi merkintää, enkä edes enää tiedä missä se on.

Note to yourself: Et osaa edelleenkään askarrella mitään nättejä pikkujuttuja, joten älä tee sitä. Nyt käytössä on opiskelijajärjestöltä saatu kalenteri, kuten monena aikaisempana vuotena.

Purkkaa (pidä piilossa, ellet halua jakaa niitä koko koulun kanssa)

Tää oli hyvä. Kavereille ei todellakaan jaella. Ostakaa omat purkat siis todellaki!

Kondomeja

Nyt en kyllä ihan tiedä, että mitä muut tekevät koulussa, mutta ainakaan laulunopettajaopintoihin ei kortonkihommat ole vielä tähän päivään mennessä kuuluneet. 

Teltta

Nykyään taitaa olla muodissa opiskella luonnon helmassa, joten mikä ettei. Sisäilmaongelmat eivät ainakaan olisi niin paljoa tapetilla.

Farkut

Joo. Meinasin jo mennä kauppaan ostamaan uudet, kun vanhat kutistuivat kesän aikana, mutta tomerana päätin, että nyt kuule likka! Tämä on vain asenne kysymys ja mielikin on korkeammalla, jos vanhat housut menee taas jalkaan. Siinä välissä voi aivan hyvin käyttää mekkoja :D

Pari uutta meikkituotetta

Tänään koulumatkalla sanoin M:lle, että nyt on semmonen homma, että ekana päivänä jaksoin pinnistää ripsivärit naamalle, mutta enää ei pysty. Täytyy pikemminkin tehdä karsimisoperaatio laatikossa lymyäville tuotteille.

Tampsuja/siteitä varalta

Tämä on TÄRKEÄ. Tai vaihtoehtoisesti kuukupin hankinta on kova juttu. Koska kukaan ei halua löytää itseään siitä tilanteessa, että hommat on menneet niin sanotusti reisille

Kaverille varalta vihko, kynä ja kumi

Muista rakastaa lähimmäistä vaikka näin. Hmm. Ehkä luotan siihen, että kavereilla on hommat hanskassa. Suurimmalla osalla varmasti paremmin, kuin allekirjoittaneella.

Avoin mieli

Tämä on mielestäni kuitenkin se asia, joka olisi kaikkein tärkeintä ottaa mukaan. Oikeastaan kaikki muut hommat voi olla vähän niin ja näin, mutta jos avoin mieli on pakattu reppuun/laukkuun/taskuun/housuun/tissiliiviin, on hommat aika hienosti mallillaan.

 

 

Jazz-terveisin,
Henriika S.

Kommentoi