Telttaile Tanskassa paratiisisaarella ja säästä rahaa

P6040434.jpg

P6040457.jpg

Näyttökuva 2018-05-02 kello 11.18.05.png

Matkapäiväkirjan osalta ollaan nyt menossa päivässä numero kolme. Herättiin Göteborgin päässä siinä kahdeksan aikaan, syötiin aamiainen ja lähdettiin matkaan.

Meillä oli sellainen diili, että suostun ajamaan ainakin yöllä Ruotsissa, mutta ajotunteja yöllä oli tuohon hetkeen mennessä kertynyt pyöreät nolla, joten sanoin voivani ajaa ehkä myös päivällä. Olin siis valmiiksi jo kauhusta kankeana, sillä autoilu ei todellakaan kuulu suosikkihommiini. Ja niinhän siinä lopulta kävi, että taaskaan tämä rouvashenkilö ei koskenut auton rattiin, vaan ritarini kuskasi meidät turvallisesti Tanskaan Fyn saarelle. 

Vaikka tämä postaus onkin eräänlainen säästövinkki, on tähän väliin todettava, että varatkaa hyvät ihmiset rahaa siltojen ylittämistä varten. Ruotsista tanskaan mennessä humahti noin 60 euroa ja Ison-Beltin sillasta sai maksaa muistaakseni kolmisenkymmentä euroa. Suru rahasta haihtui onneksi hyvin nopeasti, kun edessä aukeni todella upeat näkymät ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta.

 

P6040468.jpg

P6040375.jpg

 

Matkaa suunnitellessamme olimme päättäneet, että majoituksessa yritetään säästää parhaamme mukaan. Tästä syystä mukaan lähti teltta ja kaikki muut asiaankuuluvat härpäkkeet. Isin suosituksesta huolimatta jätettiin retkituolit Lohjalle ja sekös meitä harmitti, kun teltan kasaamisen ja eväiden hankkimisen jälkeen istuskeltiin maassa, kun naapurit nauttimat gourmetillallisiaan juurikin niillä kuuluisilla retkituoleillaan.

 

P6040372.jpg

 

Kuten kunnon taiteilijoilla on tapana, emme suunnitelleet reittiä juurikaan etukäteen. Tästä syystä meillä ei myöskään ollut mitään majoituksia varattuna ja kaikki yösijat on tähän mennessä varattu edeltävänä iltana tai samana aamuna. Hyvällä menestyksellä ainakin toistaiseksi. Fyn saaren majoitus osoittautui oikeaksi lottovoitoksi: siisti ja tunnelmallinen camping-alue veden äärellä. Teltan sai pystyttää tasaiselle nurmelle ja löytyipä tämän kaiken lisäksi vielä uima-allas, jossa sai polskutella klo 21 asti. Hintaa yhdelle yölle tuli 24 euroa (+ruoka ja juoma kaupasta tietysti).

Ei huono, vai mitä olette mieltä?

 

P6040378.jpg

P6040383.jpg

Jazz-terveisin,
Henriika S.

 

Kuvat: Kaikki otettu sieltä teltteiluparatiisista.

 

 

 

Seuraa blogia facebookissa // Instagramissa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *