Visit Lohja: Järvi Cafe & Bar

P5260511-2.jpg

Näyttökuva 2018-05-02 kello 11.18.05.png

Tätä blogia alusta asti seuranneet tietävät, että tämä mimmi on kotoisin Lohjalta. Meidän kylältä on ponnistanut monta muusikkoa, joista nuorimmille tutuimpia ovat varmasti Sanni ja Elias Kaskinen. On upeaa huomata, että täältä kotoisin olevat tyypit palaavat takaisin rikastuttamaan Lohjan kulttuurielämää. Elias ja Sanni on nähty useasti keikalla ja kyllä täällä jazziakin vähän pienemmillä areenoilla aina välillä pääsee mun suusta kuulemaan, hah. 

Tänään tahdon antaa täällä blogissa valtavan suuret aplodit ruoka- ja juomakulttuuria rikastuttavalle lapsuudenkotini naapurissa kasvaneelle Olli Pentikäiselle, joka on yhdessä loistavan työryhmän kanssa laittanut vanhan ja nostalgisen Haikarin edustuskuntoon. Entinen Haikari kulkee nykyisin nimellä Järvi Cafe & Bar ja on saanut ainakin omaan silmääni ihanan raikkaan yleisilmeen.

 

P5260509-2.jpg

P5260507-2.jpg

 

Päätettiin Matiaksen kanssa lähteä extempore lounaalle tänään iltapäivällä, sillä vanhempieni kertomusten mukaan tarjonta Järvi Cafe & Barissa on kohdallaan. Listalta valitsimme molemmat lohikulhon ja parmesaaniin lyödyt perunat. Maut olivat selkeät ja raikkaat, ja esille panoa myöten homma oli loppuun mietitty. 

 

P5260514-2.jpgP5260515-2.jpgP5260516-2.jpgP5260517-2.jpg

 

Jos olet nyt Lohjalla tai suunnittelet reissua tänne suunnalle, suosittelen todella lämpimästi tätä raikasta tuulahdusta. Paikalle pääsee kävellen, autolla, pyörällä ja veneellä (eli miten tahansa). Heti pihaan saapuessa valtaa mielen täydellinen lomatunnelma, eikä sitä todellakaan häiritse se, että asiakkaita saapuu tasaiseen tahtiin myös järveltä. Lähinnä mielessä herää vain kysymys, että missä mun oma veneeni on?

Sisällä baarin takana ja keittiössä vallitsee myös jotenkin ihanan lämmin ja rento tunnelma. Tällaisena täydellisenä kesäpäivänä voisin hyvin kuvitella istuvani ulkona rannan tuntumassa vaikka ihan yksinkin. Mukaan joku hyvä kirja, baarista kesäinen juoma, raikas ruoka ja muutama tunti omaa laatuaikaa. Sanoisin, että siinä on lomapäivän ainekset.

 

P5260585-2.jpg

 

Käykäähän ihastelemassa!

Jazz-terveisin,
Henriika S. 

 

 

Seuraa blogia facebookissa // Instagramissa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *