Ensi-ilta lähestyy!

Halloj!

Sain superkivan yllätyksen, kun poikaystäväni päätti tulla viikonloppuvierailulle tänne Piteåån. On niin ihana päästä olemaan taas yhdessä parin viikon erossa olon jälkeen! Näytin hänelle kaikki kivoimmat lähiseudun paikat, kuten kauniit lähirannan maisemat ja söpön pienen järven. Hän pääsi jopa maistamaan haluamaansa poropizzaa oriental-dipin kanssa paikallisessa SOS Pizzeria Piteåssa (meillä on välillä ruoan suhteen hieman erilaiset maut hahah) . Tämän lisäksi katsoimme vähän sarjaamme ja lähinnä nukuttiin, koska olin aika väsynyt pitkän treeniviikon jälkeen. Viikonloppu oli kaiken kaikkiaan erittäin ihana, vaikkemme olleetkaan kovin aktiivisia.

Minua harmittaa, etten tiedä milloin seuraavan kerran taas tapaamme, mutta on kai vain luotettava siihen että asiat aina järjestyvät. Molemmilla on edessä kiireinen syksy, joten ainakin ajan pitäisi kulua nopeasti. Oloni on joka tapauksessa paljon energisempi nyt ja sain paljon hyvää mieltä rentouttavan viikonlopun jälkeen. Pystyn paremmin taas keskittymään taas tulevaan ensi-iltaan ja kiertueeseen, kun olen hetkeksi päässyt  ajattelemaan muita asioita. 🙂

Nyt alkavat siis viimeiset treenipäivät ennen perjantain ensi-iltaa! Paljon ovat asiat menneet eteenpäin, mutta parannettavaakin vielä riittää… Sisäinen perfektionistini haluaa, että kaikki sujuu täydellisesti. On vain muistettava että yleisö harvoin huomaa suurta eroa, vaikka omasta mielestä ”hyvä” tai ”huono” veto tuntuvatkin täysin erilaisilta. Joten ei paineita; tässä prossessin loppuvaiheessa on vain hiottava yksityiskohtia. Onneksi aikaa on vielä muutama päivä.

Viime viikkoina olemme kyllä todella puskeneet harjoituksissa ja tunnen sen todella kehossani. Yritän olla varovainen ja pitää huolta palautumisesta hieromalla ja venyttelemällä lihaksiani. Yritän myös tunnistaa pienetkin kipukohdat ajoissa, jotten vain vammautuisi nyt. Toistaiseksi kehoni on kestänyt ihan hyvin ja toivon että sama jatkuu myös jatkossa. Viime keskiviikkona pääsimme näyttämään pienen osan esityksestämme yleisölle, mikä antoi hieman esimakua tulevasta. Siitä onkin jo koronan takia hetki, kun olen viimeksi päässyt esiintymään. Rakastan lavalla olemista, joten olen iloinen että olemme pian back in business!

Ensi sunnuntaina lähdemme kiertueelle, mistä olen erittäin innoissani. Pääsemme näkemään Pohjois-Ruotsin kaupunkeja ja toivon mukaan kauniita maisemia (eikä liian kylmää säätä!). Esityksiä tulee olemaan 29 seuraavan kuukauden aikana, ja haaste tuleekin olemaan numeron pitäminen kasassa ja kiinnostavana vielä kahdenkymmenen esityksen jälkeen. Esityksemme tulee (ja me tanssijat myös) varmasti kehittymään paljon tänä aikana, joten viimeinen vetomme Tukholmassa tulee todennäköisesti olemaan aika erilainen ensi-iltaan verrattuna.

Toivottavasti teille kuuluu hyvää ja ette stressaa liikaa esimerkiksi ylppäreitä 🙂 Hyvin ne menee! (jos kuitenkin kiireinen arki stressaa liikaa, lukekaa ainakin mun vinkit parempaan jaksamiseen tästä!)

Hauskaa viikkoa kaikille!

Sonia

Pari kuvaa myös lavaharjoituksista 🙂 kuvat: Nathaniel Nilsson

Kommentit (2)
  1. Ihana kuulla Sonia sun kuulumisia!! Kaikki tsempit ja me tiedetään että oot vahva mutta muista levätä ja olla vaan aina kun voit ja kerkeät <3

    1. <3 Ihana Irppa, näit on hauska kirjoittaa 🙂 Terveisiä ja tsemppiä sullekin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *