Ihana arki täällä taas

Moikka!

Arki on lähtenyt nyt kunnolla rullaamaan, ja voin sanoa että nautin siitä tosi paljon. Rutiinit on minusta ihania ja tykkään, kun nyt ensimmäisen kuukauden jälkeen arkeen on jo kunnolla tottunut. Arki ei tarkoita minulle tylsyyttä, vaan rutiinit tuovat tietynlaiset raamit elämään. Ei tarvitse käyttää niin paljon energiaa ohjelman keksimiseen, sillä päivät täyttyvät itsestään. Viikonloput tuovat vaihtelua arkeen erinäköisillä lähiseutumatkoilla tai tanssiesityksillä.

Viime viikonloppuna olin Nürnbergissä Augesten kanssa ja tänä viikonloppuna hän tulee taas tänne Frankfurtiin. Nürnberg oli ihanan kaunis kaupunki, ja vaikka yhdessä viikonlopussa ei ehdikään niin paljoa tekemään, näimme silti ainakin vanhankaupungin, linnan, oopperatalon ja rautatiemuseon. Matkaan Frankfurtista kului vain pari tuntia ja junassa pystyin kätevästi hoitamaan hieman kouluhommia (anatomiatehtävän sekä Sidi Larbi Cherkaouin Sutran katsominen).

Tanssiesityksiäkin on tullut jo nähtyä muutama: Der Himmer über meinem Kopf oli todella hieno ja vaikuttava esitys. Hyvin rakennetun koroegrafian näkeminen on aina inspiroiva kokemus ja tuo lisämotivaatiota arkitreeniin. Lisäksi oli kiva huomata, että tanssijoista suurin osa sekä koreografi olivat kaikki kouluni vanhoja oppilaita. Lauantaina oli myös Solocoreograficon viimeinen ilta, jossa pääsin näkemään seitsemän upeaa sooloteosta. Kyseessä oli siis kilpailu ja lopuksi pari esitystä palkittiin, mikä on minusta aina hankalaa kun on kuitenkin tanssi kyseessä. Miten toisistaan täysin erilaisia teoksia voi verrata objektiivisesti? Kriteerit on valittava tarkasti ja mietittävä mitä oikein tarkastellaan. Loppujen lopuksi objektiivisen valinnan tekeminen taitaa olla mahdotonta… Seuraavan kuuden viikon aikana suunnitelmissani on mennä katsomaan kuusi eri tanssiesitystä. Pitkän esitysköyhän kauden jälkeen olen superiloinen saadessani nähdä taas paljon taidetta! 🙂

Sunnuntaina menimme kävelylle Frankfurtin Höchstiin, missä emme olleet käyneet aiemmin. Talot olivat supersöpöjä ja joimme ihanat iltapäiväkahvit auringon paistaessa. 🙂 Nautimme myös hyvästä säästä syömällä kreikkalaista ruokaa kaverini asuintalon kattoterassilla (näkymät olivat huiput!).

Tänään juhlimme Clémentinen synttäreitä yllättämällä hänet kakulla ja kynttilöillä ennen ensimmäistä treenituntia. Huomenna on myös aihetta juhlaan: kolmas vuosipäivä Augusten kanssa! <3 Kun arki on muuten melko samanlaista, on helpompi nauttia jokaisesta hieman juhlavammasta hetkestä!

Hauskaa viikkoa!

Sonia <3

Nürnbergin oopperatalo.

…ja Nürnbergin maisemia.

hyvinvointi oma-elama opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *