Joulufiilistelyä karanteenissa

Moikka!

Joulu on jo huomenna(!) ja en malta odottaa, että pääsen matkustamaan Suomeen. Jouduin kuitenkin siis siirtämään lentoni maanantailta jouluaattoaamuksi, sillä tämä pieni flunssamme paljastui koronaksi.😩 Pienestä ryhmästämme puolet tuli siis kipeäksi (toinen puoli olikin jo sairastanut koronan aiemmin) ja viime viikko menikin sitten siinä.

Onneksi en saanut sen kummempia oireita itse, makuaistin osittaista ja hajuaistin täydellistä menetystä lukuunottamatta. Joudun tällä hetkellä rehellisesti miettimään, onko joku tonttu vaihtanut hajuveteni tai kynsilakanpoistoaineen vedeksi hahah. Joulutunnelmaan on siis hieman hankala virittäytyä, kun en ole mukana perheeni jouluvalmisteluissa, enkä haista piparkakkuja tai maista sahramipullia. Kaiken kukkuraksi jätin tonttulakkini viime jouluna Suomeen: Miten minun tarkoitus saada jouluiset vibat ilman asiaankuuluvia varusteita? Myös perinteiset joululaulutilaisuudet sekä joulumarkkinat jäivät tänä vuonna pois ohjelmasta. Toivon todella, että ensi joulu voisi olla normaalimpi.

Sairastin nyt yhdessä kahden kaverini kanssa, sillä tulimme kipeäksi täsmälleen samaan aikaan, joten aika eristyksessä kului onneksi suhteellisen nopeasti. Meillä oli tosin hieman erilaiset energiatasot, sillä tauti osui heihin hieman kovemmin ja he olivatkin aika väsyneitä. Otimme siis rauhallisesti ja aika kuluikin joululeffoja katsellessa ja mautonta teetä juodessa. Kaikki ovat onneksi terveitä nyt ja valmiina joulun viettoon (eikä karanteenin tarvitse myöskään jäädä; positiivisessa testituloksessa on kai jotain hyvääkin). Sää on täällä perinteisen jouluinen eli sateinen ja harmaa, mutta ulos nyt ei muutenkaan ole ollut asiaa.

Lentoni lähtee torstaiaamuna todella aikaisin, ja mietin rehellisesti olisiko vain helpompi valvoa koko yö haha. Eilen illalla valvoimme jo myöhään, kun leikkasimme toistemme hiukset ja lakkasimme kynnet. Lennän onneksi yhdessä kaverini kanssa, joten tuskin ainakaan myöhästymme lennolta. Onneksi jouluaaton ohjelman ei pitäisi olla niin rankka. Ja onpahan loppuloma aikaa palautua sitten.:)

Rentouttavaa ja ihanaa joulua kaikille!

Sonia <3

Tässä pari kuvaa Ingridistä, Inkasta ja minusta yhdessä eristyksessä 🙂

Lue lisää:

Näin opin uuden kielen nopeasti

Kevyt mangoldi-kesäkurpitsakeitto // Takaisin Tukholmassa

Viikon kohokohdat … ja oho-kohdat

hyvinvointi terveys oma-elama
Kommentit (1)
  1. Talvinen porkkanakakkupuuro ja runebergintortut – Sonian seurassa | Lily
    6.2.2021, 16:01

    […] Joulufiilistelyä karanteenissa […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *