Lempikeksireseptini!!!

Moikka!

Pääsiäisloma on vihdoin täällä ja olen periaatteessa vapaa koko viikon. Kaikennäköistä tekemistä silti riittää… Eilen oli ihana aurinkoinen sää ja söin myös kesän ensimmäisen jätskin (tai siis frozen yogurtin, mutta herkkua oli joka tapauksessa!). Lauantaina juhlistimme myös perheeni, poikaystäväni ja parin kaverimme kanssa mongolialaista uutta vuotta (haha älkää kysykö, tämä on pitkä perinne!) zoomin kautta. Oli ihana nähdä tuttuja pitkästä aikaa vaikkakin vain ruudun takaa. Torstaina meillä oli Feldenkrais-workshop, joka oli superkiinnostava. Menetelmään kuulu erilaisia pieniä liikkeitä, joiden avulla voi parantaa tietoisuuttaan ja kehonhallintaansa. Toivon, että pääsen syventymään tähän menetelmään vielä uudestaan, sillä se tuntui todella hyödylliseltä erityisesti tanssijoille.

Aika kuluu niin nopeasti ja hieman jännittää ajatus ensi vuodesta. Minulla oli loistava suunnitelma mennä harjoittelijaksi erääseen saksalaiseen tanssicompanyyn, mutta koronatilanteen takia aloituspäivämäärä on erittäin epäselvä. Yritän keksiä tällä hetkellä jotain tekemistä syksyksi, mikäli minkään koulun ovet eivät vielä tänä vuonna aukea ja harjoittelu alkaisikin vasta tammikuussa. Etäopintoja ja omaa treeniä? Tavallaan tekisi mieli jäädä Tukholmaan, koska kaupunki on niin ihana ja olen kuitenkin nyt kolme vuotta täällä asunut. On kiva tuntea paikat ja ihmiset sekä osata kieltä. Täällä olisi myös helppo käydä ammattilaisten treenitunneilla ja ehkä löytää jotakin tanssitöitä. Toinen vaihtoehto voisi olla poikaystävän kanssa oleminen (hän on näillä näkymin Saksassa ensi vuonna) ja vaikka jotain etäopintojen tai töiden tekemistä. Toivon mukaan tästä suunnitelmat selviävät pikkuhiljaa ja maailma normalisoituu, jotta tanssiminen ja matkustaminen helpottuisivat hieman. En ole kovin spontaani ihminen, joten minusta olisi kiva tietää tasan tarkkaan mitä ensi vuonna tapahtuu.

Ajattelin jakaa teille maailman helpoimman ja herkullisimman reseptin, jotka valmistuu helposti reilussa vartissa. Makeus tulee banaanista ja taateleista, ja näiden lisäksi tarvitset vain kaurahiutaleita, öljyä (tai maapähkinävoita) ja ripauksen leivinjauhetta. Sekoita yhteen ja TA-DAA:vartin päästä pöydällä odottaa pellillinen herkullisia keksejä! Taustalla näkyy muuten päiväpeittoprojektini tämänhetkinen tilanne, joka etenee hitaasti mutta varmasti.

Hauskaa pääsiäistä!

Sonia <3

Lue myös:

Porkkanakakkupalloset // energiaa päivään 🙂

Parsakaalipiiras

Talvinen porkkanakakkupuuro ja runebergintortut

Taatelikeksit

Ainekset (15 annosta)

1
banaani
10
taatelia
4 dl
kaurahiutaleita
3 rkl
öljyä (tai maapähkinävoita, sitä saattaa tosin tarvita hieman enemmän)
1,5 tl
leivinjauhetta
20 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 15 min

Tee näin:

 1. Muussaa banaani. Poista kivet taateleista sekä paloittele pieniksi paloiksi.
 2. Sekoita ainekset yhteen ja lusikoi pellille.
 3. Paista n. 200-asteessa n.15min.
hyvinvointi oma-elama ruoka-ja-juoma ajattelin-tanaan
Kommentit (4)
 1. Pikavisiitti Frankfurtiin – Sonian seurassa | Lily
  11.7.2021, 13:59

  […] Lempikeksireseptini!!! […]

 2. Aurinkoa ja ensi vuoden suunnitelmia – Sonian seurassa | Lily
  13.5.2021, 11:11

  […] Porkkanakakkupalloset // energiaa päivään 🙂 […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *