Vihdoin rennompaa! + auringonkukansiemenvoin resepti:)

Moikka!

Viime aikoina on ollut ihanan aurinkoista ja lämmintä, mikä on tuntunut aivan superihanalta! Saan hyvästä säästä niin paljon energiaa ja hyvää mieltä, että hyvät vibat ovat edelleen tallella, vaikka nyt onkin taas vähän kylmempää ! Sain tänään lähetettyä viimeisen hakuvideoni sekä pidin gymnasiearbete-esitelmäni, mikä tarkoittaa paljon rennompia päiviä tästä lähtien. Esitelmäni meni suhteellisen hyvin, mutta hauskinta on silti päästä kuulemaan mitä muut ovat tehneet. Työhön kuulu kirjallinen osuus sekä tanssivideo, ja etenkin muiden videoita on ollut kiva katsoa. Mutta ahhh, nyt minulla on vihdoin aikaa tehdä vapaasti mitä vaan treenien jälkeen!

Puut kukkivat ja ulkona tarkenee shortseissa!

Olen tosi tyytyväinen että hain niin moneen paikkaan (vaikka vähempikin olisi varmasti riittänyt hahah), koska olen oppinut todella paljon tämän kevään aikana. Ennen en esimerkiksi tiennyt mitkä kuvakulmat toimivat ja mitä tanssisarjoja kannattaa lähettää. Sen lisäksi olen todellakin mennyt epämukavuusalueelleni, kun olen kuvannut muun muassa monologin, break dance -sarjan sekä jazz-sarjoja. Haastattelutkin ovat todella hyviä kokemuksia, vaikka stressaavia ovatkin. Nekin tuntuvat tosin nyt ainakin vähän helpommilta. 🙂

Perjantaina meillä on mösspåtagning, jossa pääsemme lakit päässä laulamaan studentsångia koulullemme. Aika on kulunut niin nopeasti, ja en voi uskoa että jo nyt on meidän vuoro päättää koulu. Onneksi vielä vajaat kaksi kuukautta jäljellä! Aion todella yrittää ottaa viime hetkistä kaiken irti ja tehdä kaikkea kivaa luokan kanssa nyt kun vielä voi. Toisaalta hyvä puoli ajan nopeassa kulumisessa on, että ainakin Auguste palaa superpian Ruotsiin! Olen siitä erittäin innoissani ja en malta odottaa että näemme taas! Hän pääsee siis näillä näkymin valmistujaisiimme mukaan, joten koko luokkamme pääsee näkemään vielä toisensa ennen kesää.

Nyt kun aikaa alkaa olla enemmän, voin taas alkaa kokkailemaan enemmän. Maapähkinävoin parhaana ystävänä, halusin kokeilla jos muutkin pähkinä- ja siemenvoit maistuvat yhtä hyviltä. Paahdettujen auringonkukansiementen yhdistäminen pariin taateliin päätyi olemaan superhitti, jota tulen valmistamaan jatkossakin! Laiskana ihmisenä en tosin hirveän kauan jaksanut miksata sekoitusta kovaäänisen blenderini kanssa, mutta makuhan on ei-niin-smoothista-koostumuksesta huolimatta aivan loistava.

Toivottavasti teille kuuluu hyvää!

Sonia <3

Auringonkukansiemenvoi

Ainekset

3 dl
auringonkukansiemeniä
4
taatelia
hyppysellinen suolaa
25 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 20 min

Tee näin:

  1. Paahda siemenet 175-asteisessa uunissa n. 20 min ajan.
  2. Kaada siemenet blenderiin taateleiden (joista kivet poistettu) ja hippusen suolaa kanssa, ja blendaa kunnes lopputulos on mieleisesi. 🙂
hyvinvointi ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (1)
  1. Miten kohdata elämän vastoinkäymisiä + ylihuomenna ensi-ilta!!! – Sonian seurassa | Lily
    27.5.2021, 08:16

    […] Vihdoin rennompaa! + auringonkukansiemenvoin resepti:) […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *