Vihdoin Suomessa!

Moikka!

Toivottavasti teillä on ollut ihana joulu! Meillä oli ohjelmassa heti Helsinkiin saapumiseni jälkeen joulukuusen koristelua, hautausmaalla käynti, jouluruuan valmistaminen ja syöminen sekä lahjojen avaamista. Sain lahjaksi mm. neulomistarvikkeet ja aion opetella siis neulomaan (ala-asteen kaulaliinatraumoista pitäsi päästä eroon hahah!). Jouluaaton menu koostui uunissa paistetuista tomaateista (tomates provençales), punajuuri-wellingtonista (resepti täältä!) sekä glögipäärynöistä. Herkkua!

Olemme käyneet kävelyllä ja pelanneet kaikenlaisia lautapelejä. Olemme myös katsoneet Masterchef Australian finaalin, joka on suorastaan perinne siskoni ja kaverini kanssa. Ohjelmassa on ollut myös piparkakkutalon tekoa sekä tietovisailua.  Toivon, että ehdin tavata kaikki kaverini näiden parin viikon aikana ja että voimme vaihtaa kaikki kuulumiset.

Pieni stressi on koko ajan päällä, kun yritän saada kaikkia hakuja varten materiaalia kuvattua. Improvideo on vielä aika vaiheessa, mutta ainakin monologi sekä pari muuta on jo tehtynä. Ensimmäiset deadlinet on jo vuodenvaihteessa, mutta onneksi kaikki on melkein valmista. Sen jälkeen alkaakin jo seuraavien videoiden kuvaus. 🙂 Pääsin myös vihdoin lääkäriin näyttämään selkäni ja ottamaan magneettikuvan, joka oli yllättävän rentouttava kokemus. 20 minuuttia liikkumatta koneessa tuntui melkein meditaatiolta. Yritän myös harrastaa kaikenlaista selkäystävällistä liikuntaa, mutta lumiset kelit estää ainakin ulkona pyöräilyn. Sääkin on aika pimeä ja kylmä. En silti ajatellut valittaa lumesta, jos se nyt edes pysyisi ainakin huomiseen asti.

Hauskaa uutta vuotta!

Sonia <3

hyvinvointi oma-elama
Kommentit (2)
  1. Pidäthän suositellun omaehtoisen karanteenin? <3

    1. THL:n ohjeiden mukaisesti: ”Sinun ei tarvitse jäädä omaehtoiseen karanteeniin, jos sinulla on lääkärintodistus siitä, että olet sairastanut COVID-19-taudin alle 6 kuukautta sitten.” 🙂 Hauskaa uutta vuotta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *