Camokuosia ja sokerinen ihastus

Sparkle.

Moi!

Tänään päätin yliopistolla käynnin jälkeen suunnata kirppikselle ja kaupungille pyörimään. Löysinkin muutamia kivoja juttuja, joista maastokuvioista jakkua katsoin jo Zeppeliinin H&M:llä. Olisin ostanut sen jo silloin, mutta kaupan ainoassa oikean kokoisessa camojakussa oli jokin ompeluvirhe: toinen hiha oli normaali ja suora, mutta toiseen oli ommeltu jostain syystä rypytykset. Nyt ostin kyseisen jakun ja se oli vielä alennuksessa! Jee! Sain myös vihdoin Isadoran Sugar Crush -kynsilakan sävyssä Love crush 122: olen etsinyt sitä jo useammasta kaupasta, mutta vihdoin Stockmannilla tärppäsi. Löysin myös sattumalta kirppikseltä täysin samanlaisen "safaripaidan", jonka ostin viime viikolla, mutta eri värisenä. Kohta loppuvan Aussien shampoon tilalle ajattelin kokeilla Loréalin korjaavaa shampoota, jota sain kaverilta lainaan joskus kesällä saunaillassa ja tykästyin siihen. Tässä vielä kuvia ostoksista:

Puuteripaperi n. 3euroa, Loréalin korjaava shampoo n. 5e ja Isadoran kynsilakka n. 8e Stockmannilta

Valkoinen perustoppi 4,95e H&M

Jakku 15e H&M

Erittäin surkea kuva 1e maksaneesta safaripaidasta, second hand.

Tällaisessa asussa olin tänään liikenteessä:

Psykopaattinen katse, hammassäryn aiheuttama sivuoire. Pitsitoppi, H&M. Harmaa paita, vyö ja kaulakoru, second hand. Housut: Only.

 

Oletteko tekin joutuneet mainostuksen ja hehkutuksen uhreiksi ja ostaneet Isadoran Sugar Crush -kynsilakan tai jonkin muun ihanan tekstuurilakan?

 

x Marjo

Kommentoi