Clarisonic ♥ Clinique

Sparkle.

Olen löytänyt loistavan parin Clarisonicin kasvoharjalleni, josta tarinoinkin aikaisemmin jo tässä postauksessa. Pari viikkoa sitten suuntasin Stockmannille ostamaan uuden harjaspään kasvoharjaani. Samalla päätin tiedustella kosmetiikkamyyjältä, että olisiko tarjolla mitään hyvää hajusteetonta vaahtoavaa puhdistusainetta, joka sopisi hyvin yksiin kasvoharjan kanssa. Hän esitteli minulle Cliniquen Rinse-off Foaming Cleanser -puhdistusaineen, josta oli vielä tuplapakkaus kantistarjouksessa. Jei!

Vasta uuden (ja oikeasti hyvän) puhdistusaineen ostamisen jälkeen olen saanut kaiken hyödyn irti kasvoharjastani, sillä Clarisonicin harja ja Cliniquen puhdistuaine sopivat aivan loistavasti yhteen. Tämä taitaa olla se kuuluisa match made in heaven.

Clinique Rinse-off Foaming Cleanser, tuplapakkaus 38,50e (ale)

Olen aivan rakastunut tähän uuteen putsariin, joka vaahtoaa ihanan kiinteäksi vaahdoksi harjalla pyöritellessä. Tämä tuote pesee ihoni suorastaan narskuvan puhtaaksi (mahtava fiilis sekaiholla!), jättämättä sitä kuitenkaan kiristelevän kuivaksi. Pesun jälkeen iholla on ihanan raikas fiilis. Tykkään tästä niin paljon! Ostamani tuplapakkaus tulee kestämään todennäköisesti ikuisesti, sillä tämä putsari on todella riittoisaa: kasvojen ja kaulan putsaamiseen tarvitsee vain herneen kokoisen nokareen voidetta. Kannatti siis ostaa tämä tuote kasvoharjan kaveriksi, vaikka hinta hieman kirpaisikin.

Onko sinulla jokin suosikkituote kasvojenpuhdistukseen? :)

 

x Marjo

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Täällä yksi Clarisonic-fani vilkuttaa! Pitääkin testata tuota putsaria :) - Anna

Marjo A.
Sparkle.

Kannattaa! Oon kyllä tykänny tuosta putsarista todella paljon, sillä ei ole itsestäänselvää löytää tuotetta joka on hajusteeton, tehokas ja älyttömän riittoisa. :)

Jotenkin skeptinen oon edelleen tuon kasvoharjan suhteen - mutta vakuutat kyllä. Hitsi, pitääköhän tommonen kohta kotiuttaa.. Samalla mietin, että onko niin perusteellinen puhdistaminen todella tarpeen, etenkin vähäisellä meikkaamisella.

Marjo A.
Sparkle.

Olin itsekin todella skeptinen Clarisonicin suhteen, kun luin siitä ekaa kertaa Saara Sarvaksen blogista vuonna miekka ja kivi. Nyt kun harjaa on tullut käytettyä useamman kuukauden ajan, voin todeta, että ei mennyt rahat hukkaan! Iho voi itselläni ainakin todella hyvin harjan (ja hyvien putsausrutiineiden) ansiosta. Jos käytät vain vähän/harvoin meikkiä, niin voihan harjaa käyttää myös vain iltaisin tai esimerkiksi joka toinen päivä. Ja kaipaa se iho siltikin putsausta, vaikka ei meikkiä olisikaan. :)

Kommentoi