Fall inspiration

Sparkle.

Nyt syksyn koittaessa olen huomannut haaveilevani uusista vaatteista ja hieman myös erilaisesta tyylistä. Kokosin Polyvorella kolme asukollaasia sellaisista vaatteista ja asusteista, jotka kotiuttaisin omaan kaappiini milloin vain piristämään syyspukeutumista. 

Niittibuutsit ja villahattu odottavat edelleen jossain kaupassa noutajaansa - eli minua. 

Tuo Burberryn poncho on aivan übermakea eikä tuo Célinen laukku tai Vuittonin huivi pahemmin kyllä kalpene sen rinnalla... 

Tuollainen jakkumainen takki olisi upea ja olen salaa myös haaveillut Jeffrey Campbellin kengistä, jotka jalassa voisin liidellä suorastaan huikeissa korkeuksissa ja joskus jopa nähdä, mitä kaupan ylimmillä hyllyillä oikein pidetään.

Oliko kollaaseissa jotain sellaisia juttuja, jotka tekin kotiuttaisitte omaan vaatekaappiinne milloin vain? :)

 

x Marjo

Kommentit

Henali (Ei varmistettu)

Kotiuttaisin noista vaikka mitä! Suosikkeja ovat tuo poncho ja itseasiassa koko keskikollaasi, (teko)nahkahousut, ysl huulipuna ja musta huopahattu. Ihania!

Marjo A.
Sparkle.

Kiitos kommentistasi! Tuo poncho on kyllä tosi makea, mutta sen hinta on _todella_ suolainen, päälle 1500e.... Ei niin ihanaa! :D

Ajattelin lähipäivinä käydä etsimässä tuollaisen hatun itselleni, toivottavasti niitä vielä kaupoissa riittää, sillä sen verran tiuhaan niitä on blogeissa näkynyt.

Kommentoi