Hellepäivän shortsiasu

Sparkle.

Tänään olen käynyt kampaajalla napsimassa kuivia latvoja pois, kierrellyt kirppiksellä laihoin tuloksin, varannut ajan kasvohoitoon, auttanut äitiä tilaamaan yli 200 valokuvaa, treffannut parhaan ystäväni kanssa teekupin äärellä ja käynyt ensimmäisellä juoksulenkillä varmaan kahteen vuoteen poikaystäväni kanssa. Juokseminen tuntui melkoisen tuskaiselta, kun on tottunut vain liikuttamaan rautaa salilla eikä pistämään tossua toisen eteen. Mutta tästä se lähtee! Paljon mukavampi lenkkeillä, kun on seuraa, sillä itse olisin varmaan luovuttanut jo ensimmäisessä ylämäessä, kun syke hakkasi kahtasataa ja puuskutin kuin virtahepo helteellä. Onneksi hieman kovakuntoisempi poikaystäväni oli sparraamassa, vaikka ei hänelle varmaan mitään hyötyä yhteislenkeistämme ole, kun hänelle ei edes tule hiki lönkytellessään vierelläni samalla, kun itse teen kuolemaa. 

Viime viikolla kävimme poikaystäväni kanssa sushilla Tomossa eräänä hyvin helteisenä päivänä. Söin jälleen kerran ihania Philadelphia-makeja - nams, että oli taas hyvää! Sushireissulle päälle pääsivät ensimmäistä kertaa Budapestistä ostamani ihanat pitsishortsit, jollaisista haaveilin keväämmällä tässä postauksesta. Nuo shortsit tosin näyttäisivät varmasti sata kertaa paremmilta, jos kalkkunakoipeni suostuisivat edes hieman ruskettumaan, mutta kun ei.

Shortsit: H&M. Paita: Gina Tricot. Laukku ja kengät: second hand. Ultimaattinen rusketus: työstetty useita tunteja rannalla. Oikeasti.

Nyt kuitenkin lakkaan kynteni jollain ihanalla kynsilakalla, yritän hieman venytellä juoksulenkistä järkyttyneitä jalkojani tsekkaillen samalla, että tulisiko telkkarista jotain muutakin kuin sarjojen uusintojen uusintoja.

Mitä muuten olette mieltä hellepäivän shortsiasustani? :)

 

x Marjo

Kommentoi