Kreisi kimallejakku ja muita löytöjä

Sparkle.

Päätin perjantaina lähteä hieman kaupungille nollaamaan päätäni vaatekauppoihin ja löysinkin kaikkea kivaa edullisesti. Yritin tehdä näistä ostoksistani eilen videon, mutta supliikista luonteestani huolimatta videolle höpöttäminen ei vaan eilen oikein lähtenyt: sönkkäsin silmät ristissä jotain niin typeriä juttuja, että päätin luovuttaa ja tyytyä vain valokuvatodisteisiin ihanista löydöistäni.

On biksua, jakkua, mekkoa, lakkaa, toppia, paitaa ja Maija Poppaselta varastettu laukku.

Bikinit. Yläosa 12,95e ja alaosa 7,95e / H&M. Ihana kesä, tule jo, mulla on bikinit valmiina!

Ohutolkaiminen toppi 9,95 / H&M. Keveästi laskeutuva, siroilla olkaimilla varustettu toppi - check! Itse ihastuin tähän siksak -kuosiin, mutta tarjolla oli myös kokomustia, pinkkejä ja valkoisia versioita.

Leopardikuosinen mekko 9,95e / H&M. Vyötäröstä alaspäin levenevä helma, kaunis kuosi ja sopiva pituus (juuri polven yläpuolelle) - sekä edullinen hinta. Tätä samanmallista ja -hintaista mekkoa oli myynnissä myös viime kesänä, mutta eri kuosilla. Tämä leopardikuosi iski paljon kovemmin, mitä viimevuotinen raitakuosinen mekko, jonka jätin kauppaan kahdesta sovituskerrasta huolimatta. Nyt ei onneksi tarvinnut epäröidä, vaan mekko pääsi rakastavaan kotiin.

Musta paita vajaamittaisilla hihoilla 4e  H&M / second hand. Todella kevyestä ja liukkaasta kankaasta valmistettu paita näyttää puolijoukkueteltalta, mutta laskeutuu kauniisti ja näyttää hyvältä päällä.

Aivan kreisi kimallejakku 4,5e Vera&Lucy / second hand. Hahaaa! Vihdoinkin sain tällaisen pitkään himoitsemani, Chanel -jakusta vaikutteita ottaneen, kreisillä kimalle- ja röyhelötwistillä höystetyn jakun itselleni.

Erittäin epäsymmetrinen raitapaita lepakkohihoilla 1,5e  Gina Tricot / second hand. Tämä paita näyttää kuvassa aivan kännisen räätälin tuotokselta, mutta ei kannata antaa ulkonäön hämätä: oikeasti paita on mukavan pehmoista kangasta, malli lepakkohihainen ja paita näyttää hyvältä yhdistettynä vaikkapa pillifarkkuihin.

Muumimamman se vähän rokimpi arkiveska 5 e Friis&Company / second hand. Tämä sulka- ja ketjuviritelmillä koristeltu, vanhanaikaisen lääkärinlaukun ulkomuotoa imitoiva laukku on kyllä mystinen kapistus; entisen omistajan on täytynyt olla varmasti Maija Poppanen tai peräti Muumimamma, jos laukun muotokieleen on luottaminen. Pakkohan tämä oli saada.

Garnierin silmämeikinpoistoaine n. 3,5 alesta. Ostin, kun halvalla sai. Ja koska edellinen poistoaine veteli jo viimeisiään.

Nivean pohjustava kosteusvoide n. 8,5e alesta. Aamuisin naamaa kiristää, tavalliset kosteusvoiteet saavat meikkipohjan rullaamaan eikä kookosöljyäkään voi naamaan sivellä - mikä siis avuksi? Nivea on tuonut markkinoille geelimäisen, pohjustavan kosteusvoiteen, jonka pitäisi imeytyä nopeasti ja sopia meikin alla käytettäväksi.  

Lumenen Gel Effect -kynsilakka, sävy 10 Herukoita 5,90e. Kynsilakkakokoelmastani puuttuu peruspunainen kynsilakka ja nyt kaupasta lähti mukaan blogeissakin hehkutettu Lumenen uutuuslakka, jonka pitäisi levittyä tasaisesti ja kuivua nopeasti.

 

Tässäpä ostokseni olivatkin. Mitä mieltä olette löydöistäni? Ja joko olette ehtineet kokeilla noita Lumenen geelilakkoja? :)

 

x Marjo

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.