Mustavalkoinen

Sparkle.

Viime päivät ovat olleet melkoista pyöritystä tenttiin luvun, terapian suunnittelun ja töiden pysähtymättömässä pyörteessä. Olen nukkunut liian vähän, auttanut ystävääni runoanalyysin kanssa, tuskastellut Unirestan ruokatarjonnan yksipuolisuutta, väitellyt Putinista iranilaisen vaihtarikaverini kanssa, takonut päähän Kelan kuntoutuskäyntäntöjä, fiilistellyt Pharrel Williamsin Happy -biisiä, natustanut rautua korvasienikastikkeessa, katsonut vihdoin ja viimein The Wolf of Wall Streetin, viettänyt 2 -vuotispäivää poikaystäväni kanssa ja haaveillut kirppisreissusta. Onneksi tämä opiskelukevät alkaa pian olla jo voiton puolella: jäljellä on enää 4 tenttiä, 3 terapiakertaa, terapian hoitokertomuksen tekeminen ja kliinisen fonetiikan tutkimusaineston analysointi ja raportointi. Hurrrrraa!

Tällaisessa asussa lähdin lauantaina juhlistamaan 2 -vuotispäiväämme ihanan tunnelmalliseen Sokeri-Jussin Kievariin, josta saa muuten ihan älyttömän hyvää ruokaa mennyttä aikaa henkivässä miljöössä. Suosittelen!

Housut: H&M. Jakku ja laukku: second hand.

Korvikset: KappAhl. Toppi: Gina Tricot. Rannekorut: second hand. Juurikasvu: jäätävä.

Tajusin taas näistä päivänvalossa otetuista kuvista, miten järkyttävältä tuo mun kymmensenttinen juurikasvu oikein näyttääkään: näitä mun hiuksia kun on viimeksi vaalennettu elokuussa ja nyt vain odottelen, että aika tekee tehtävänsä ja oma värini ottaa jossain vaiheessa ylivallan tuosta oranssinruskeasta reuhkasta. Kiinnostaisiko teitä muuten hiuspostaus, jossa esittelisin kuvia hiustyyleistäni vuosien varrelta ja siitä, miten operaatio Paluu luonnonväriin on edennyt?

Nyt kuitenkin kidutan itseäni hiukan fyssarin ohjeistamilla jumppaliikkeillä ja taistelen tennispalloviritelmällä fasettilukkoa vastaan ennen kuin teen pesän peittoihin. Öitä!

 

x Marjo

Kommentit

Marjo A.
Sparkle.

Päähänpistot ovat myös tuttu ilmiö täälläkin! :D Mulla kyllä himottais käydä kampaajalla vaalentamassa tätä tukkaa/laittamassa raitoja, niin kontrasti tuon oman vaalean hiuksen ja värjätyn välillä ei ois niin suuri. Värjäyshaaveita on vaan jarruttanu se, että oon jollekin hiusvärien ainesosalle allerginen (oireina hengenahdistusta ja ihottumaa), enkä halua ottaa mitään turhia riskejä terveyden suhteen hiusten takia. Ja se allergisoiva ainesosa jäänee mysteeriksi, sillä lääkärin mielestä allergeenin etsiminen on liian hankalaa, sillä hiusvärit sisältävät lukemattoman määrän allergisoivia ainesosia. Mutta raidoituksenhan pitäisi olla melko riskitön vaihtoehto, sillä väriaine ei kosketa päänahkaa eikä silloin myöskään pitäisi tulla oireita? Ehkä kuitenkin valitsen turvallisen ja tuskallisen hitaan tien ja jatkan vain oman värin kasvattamista.

Hiushistoria postaus on tulossa: valitsin eilen juuri kuvia postaukseen ja tunsin suurta myötähäpeää omaa 17 -vuotiasta itseäni kohtaan. Värimuutoksen (ja niiden hirveiden IRC-galleria -kuvien...) tutkailu omasta väristä, punaisen, punaruskean, ruskean, tumman ruskean ja mustan kautta nykytilanteeseen nostaa kyllä punan poskille. Ja ne kulmakarvat! Miksi kukaan ei kertonut kulmieni näyttävän kahdelta lihavalta mittarimadolta? Huhhuh.

 

Marjo A.
Sparkle.

Totta, tuohan se onkin kavalaa hiusväreissä, että voi saada pahankin allergisen reaktion, vaikka aikaisemmin ei oiskaan oireillu. Jotenkin tuntuu, että en uskalla ottaa edes niitä raitoja, kun ei koskaan voi tietää, miten paha reaktio siitäkin voi tulla - varsinkin, kun on lukenu niitä kauhutarinoita allergisen reaktion hiusvärin takia ilmapallon näköiseksi turvonneista tyypeistä...

Ja ne mun IRC-gallerian aikaiset kuvat todellakin ovat mielenkiintoisia, luvassa mm. avaruuskypärältä näyttävä punainen polkkatukka höystettynä punaruskeilla palkkikulmakarvoilla! :D

Zorodos (Ei varmistettu)

Pidän luonnollisuudesta, joten paluu luonnonvärisiin hiuksiin vaikuttaa hyvältä valinnalta. Sinulle sopii myös kaunista vartaloasi myötäilevät asut kuten aiemmin nahkahousut. Olet muutenkin tyylikkään seksikäs : )
Oletko koskaan kokeillut punaisia nahkahousuja?

Marjo A.
Sparkle.

Huhhuh, täällähän ihan puna nousee poskille kommenttiasi lukiessa! Kiitos kehuista. :) Ja en ole kokeillut punaisia nahkahousuja, sillä en usko niiden sopivan tyyliini.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.