Sparkle. -blogi on jo kolmevuotias!

Sparkle.

OMG! Piskuinen blogini täytti eilen jo kolme vuotta! Hurraa! Tämän hienon iän saavuttamisen kunniaksi ajattelin väsätä ainakin koonnin ultimaattisista lempparipostauksistani tämän kolmen vuoden ajalta sekä asupostauksen, jossa esittelen blogini historian kauneimmat ja kauheimmat asut. Nyt saa myös toivoa: mistä haluaisit minun postaavan? Ja rageviestit siitä, etten vieläkään ole toteuttanut postausta, jota olet toivonut jo vuonna miekka ja kirves, ovat myös tervetulleita kommenttiboksiin. Jospa saisin niistä viimein puhtia postata esimerkiksi viime vuoden (!!!111) Madeiran matkan kokemuksia mm. Porto Santon saarireissusta tai vierailusta Curral das Freirasissa eli nunnien laaksossa.  Olisi myös mielenkiintoista tietää, mitä kautta löysit blogini ja päädyit lueskelemaan juttujani! Viesti siis ajatuksistasi kirjekyyhkyin, pullopostitse tai kätevästi kommenttiboksiin näpyttelemällä.

Nyt tanssittaa! Tai sitten joku saa nyrkistä naamaan. Mahtava poseeraus syksyltä 2013.

 

x Marjo

Kommentit

katriaulikki (Ei varmistettu)

Päädyin alunperin siun blogiin etsimällä kokemuksia logopedian opiskelusta, logopedibloggaajia/kokemuksia alan opiskelusta kun löytyy tosi vähän! Aloin sitten selailemaan siun muitakin juttuja, tykästyin, ja jäin samantien seuraajaksi :-) Täällä sitä ollaan edelleen lukijana edelleen, oma logopedian opiskelupaikka jäi tänävuonna ihan rajoille (varasijalle 5) mut ens keväänä on luvassa yritys numero 2.
Tykkään noh, tietenkin opiskeluaiheisista postauksista, mutta ennen kaikkea myös postauksia, jotka käsittelee sitä opiskelijan ihan tavallista elämää - vapaa-ajan touhuja, kuulumisia ja muita juttuja, niitä siis toivotaan täältä suunnasta lisää! Asuja on myös kiva katsoa, samoin päivä kuvina -postaukset on tosi jees :-)

Marjo A.
Sparkle.

Ihanaa, kiitos kommentistasi! :) Pitääpä ottaa työn alle pitkästä aikaa tuo päivä kuvina -postaus. Tsemppiä logopedialle hakemiseen - toivottavasti ensi vuonna opiskelupaikka on sinun!

Kommentoi