Uudet ballerinat ♥

Sparkle.

Etsin tuskallisen pitkään itselleni kesäkenkiä, mutta onneksi etsintä päättyi onnellisesti Vimaan. Sieltä kotiutin nämä Butterfly Twistsin kokoontaittuvat ballerinat, jotka pysyvät pienessäkin käpälässä kuminauhalla "rytätyn" kantapään ansiosta. Kenkien sisäpohja on aivan unelmanpehmeää materiaalia, tarjolla oli useita eri kuosi- ja värivaihtoehtoja sekä keino- että tekonahkaisia kenkiä. Omani ovat tekonahkaballerinat, joissa on tikkikuosi ja kiiltonahkainen kärki pienellä rusettikoristeella. Hintaa näillä oli 45 euroa ja Oulussa näitä saa ainakin KooKengästä ja Vimasta.

Kengät tulevat todella söpössä pienessä rasiassa.

Ja niiden mukana tulee myös kätevä säilytyspussi ballerinoille.

Kenkä tosiaankin taittuu saumattomasti keskeltä kahtia ja pohja on muutenkin todella joustava!

Tuo kenkää reunustava kuminauhareuna on kyllä ihan huippu, kun kenkä pysyy todella hyvin jalassa eikä tarvitse kikkailla minkäänlaisten pohjallisten kanssa.

 

Onko teillä kokemusta tällaisista kokoontaittuvista ballerinoista? :)

 

x Marjo

Kommentit

Uuuuu, oliko mitä värivaihtoehtoja? Huippukätevää, jos jalassa on korkkarit niin ottaa tämmöset mukaan!

Vielä semmonen kuva ois ollu kiva missä popot on jalassa ;)

Marjo A.
Sparkle.

Noiden tikkikuosisten mustien lisäksi oli ihan tavalliset mustat, sitten sellaiset beige-mustat, leopardiprinttiset, mustat niittikuosiset ja, jos en aivan muista väärin, niin tarjolla oli myös jotkut kimaltelevat nuden sävyiset. Olisikohan tarjolla ollut vielä jotain värikkäitäkin versioita? En muista, sillä iskin itse heti silmäni noihin tikkikuosisiin mustiin. :)  Täältä löytyy Butterfly Twistsin oma nettikauppa, josta voi tutkailla valikoimaa.

Kuvaaja karkasi Helsinkiin ja itseottamani kuvat räpylöistäni olivat eh, ei niin mairittelevia. :D Mutta kyllä sellainenkin kenkäkuva tänne varmasti ilmaantuu!

Tiituko (Ei varmistettu)

Kesäkuun alussa kauppareissulla nääntyneenä ostin minäkin lähimmästä kenkäkaupasta omat Buttefly Twistit. Mustalla kärjellä ja mustavalkoisella pitsikuviolla sivuista.
Enpä ole sen ihanampia kenkiä kuunaan kinttuihini laittanut!
Pohja oli pehmeä kuin untuvilla kävelisi ja kauniin kuosin ansiosta ne saivat erityishuomion ystäväni juhlissa!
Ainoa huono puoli on, että pohjan ohuuden takia ne ovat vain kuivan sään kengät!

Marjo A.
Sparkle.

Nuo kengät on kyllä aivan ihanan pehmeät! :) Ja totta, ne ei ole ehkä ne parhaimmat sadekelin kengät, kun pohja on niin älyttömän ohut. Kiva, että sinäkin olet tykännyt omista Butterfly Twistin ballerinoista. :)

KatjaEkaterina (Ei varmistettu) https://katjaekaterinablog.wordpress.com/

hei
tosi söpöt :) mä kans just ostin uudet :) nyt pitää vain odottaa kesää :D

https://katjaekaterinablog.wordpress.com/

Kommentoi