Vaatekaappini erikoisuudet

Sparkle.

Päätin kuvata teille vaatekaappini erikoisimmat vaatteet ja valitsin mukaan ne vaatteet, jotka eroavat perusvaatteistani kuosinsa, mallinsa, materiaalinsa tai värinsä takia. Kaikki nämä vaatteet olen löytänyt kirppiksiltä ja omalla mittapuullani ne ovat erikoisia - tosin jos on tottunut Anna Dello Russon tyyliin, nämä vaatteet näyttävät tasan yhtä erikoiselta kuin musta trikoopaita. Mutta pidemmittä puheitta:

Eläinkuosinen maksimekko / H&M. Mustavalkoinen haalari / H&M.

Punainen paljettikuosinen mekko / Estradeur. Musta pitsikuosinen jumpsuit / BikBok.

Käärmekuosinen paljettijakku / Gina Tricot. Vaalea paljettijakku / Zara. Musta pitsikimono / DIY (tehty vanhasta huivista).

Luonnossa suorastaan sokaisevan korallinvärinen röyhelötoppi / H&M. Valkoinen hapsuhame / H&M.

"Erikoisten" vaatteiden valikoimani ei ole valtaisa, sillä rakennan arkiasuni yleensä mustien housujen tai jonkun jakun ympärille, mutta muutamia hieman erikoisempia vaatteita olen löytänyt kirppisreissuillani. Tällä hetkellä haaveilen hapsujakun, paljettikoristeisen asteekkikuosisen minihameen, oikein räikeän värisen minilaukun ja Jeffrey Campbellin Lita -kenkien löytämisestä.

Löytyykö sinun vaatekaapistasi erikoisia vaatteita? Käärmeennahkahousuja tai strutsinsulilla koristeltuja jakkuja, anyone?

 

x Marjo

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.