Ladataan...
Sparkle.

Tää viikko on taas ollu melkosta turbulenssia: tentteihin lukemista, terapiaan valmistautumista, kesätöiden etsimistä ja niistä tenteistä jotenkuten selviämistä. Huomenna on onneksi viimeinen tentti luvassa. Ja hyvä niin, koska oon aivan kurkkuani myöten täynnä kvasiperiodisia ääniaaltoja, sonagrammeja, Fourier -analyysia, formanttisiirtymiä ja ääntymäpaikkojen akustisia ominaisuuksia. Huomisen fonetiikan tentin jälkeen (=loman alkamisen kunniaksi) aattelin palkita itseni parin viime viikon pakerruksesta ja käydä vähän shoppailemassa! Jee!

Tällaisessa asussa olin liikkeellä pari päivää sitten.

Paita ja kaulakoru: second hand. Housut: H&M.

Kynsissä uutta Mavalan Jaipuria.

Nyt kuitenkin suuntaan nukkumaan, niin jaksan huomenna vielä nousta tenttiin, äpöstää yliopistolla, kirmailla vapaana kaupoissa, käydä tekemässä jalkatreenin ja ehkä hieman hullutella vetämällä kalsarit jalkaan ja katsomalla aivan liian monta House of Cardsia putkeen.

 

x Marjo

Ladataan...
Sparkle.

Arvontapostaukseen heitettiin postaustoiveeksi myös katsaus suosikkiyksityiskohtiin kodissamme ja tässä ne nyt sitten ovat:

Ihania tulppaaneita! 

Muotikollaasitaulu olohuoneen seinällä.

Videotykki ja lähes sadan tuuman valkokangas.

Lisää kollaaseja ja kolme kuvaa kahden vuoden takaa Korkeasaaresta bongatuista hiekkaveistoksista.

Kirppislyhty, -lautanen, -simpukat ja -tuikkukuppi. Melkoinen second hand -viritys siis kyseessä.

Poikaystäväni (????) kätköistä löytynyt jättilyhty savuttaa eteisessä.

Eniten käytetyt korut ja kynsilakat paraatipaikalla makkarin lipaston päällä.

Tietokonepöydän päällä majailee -yllätysyllätys- kollaasitaulu, lisää koruja ja kynsilakkoja sekä maailman kiitollisin ja helppohoitoisin huonekasvi palmuvehka.

Makuuhuoneen(kin) seinällä muotikollaasi.

Pitkät vaaleat verhot, videotykin teline kirjahyllynä ja edelleenkin käytössä olevat "jouluvalot".

 

Bonukset:

Astianpesukone!!!111 <3 Tunnen syvää rakkautta tätä arjen helpottajaa kohtaan.

Neljä isoa kaappia eteisessä, jotka vetävät sisäänsä pyykkikorit, siivoustarvikkeet, kaikki ulkotakit, kengät, harrastusvälineet ja remonttivehkeet.

Vaatehuone. Tässä kuvassa näkyy 1/4 huoneen vaatetangoista. Vaatehuone toimii vaatteiden säilytyksen lisäksi myös kaiken mahdollisen tarvittavan tavaran varastona ja löytyy sieltä myös meikäläisen täysimittainen digipiano, skitta ja bassokin.

Oma sauna. Ihanuutta.

 

x Marjo

Ladataan...
Sparkle.

Viimeksi postasin tiistaina ja nyt on jo lauantai - mihin nämä päivät oikein menee?? No, yliopistolla säntäillessä, kotona terapiajuttuja värkkäillessä ja yrittäessä sisäistää ensi viikon 3 tentin asioita, töissä, ruokakaupassa haahuillessa, pyykkikasoja selättäessä ja ihanan House of Cardsin 2. tuotantokauden jaksoja tuijotellessa Netflixistä. Salillekaan en ole päässyt lähes viikkoon, buu! Onneksi tämä jäätävä tuskanhiki hieman helpottaa, kun saa nuo tentit ja terapiaa koskevan teoriapohjan väännettyä. Loppukevät onkin loman jälkeen melko rento: kaksi 1op lääkiksen kurssia, äänihäiriöiden harkat ja kliinisen fonetiikan tutkimuskurssi ja se olikin sitten siinä tältä vuodelta. Jee! Sitä odotellessa. Vielä pitäisi löytää kesäksi joku osa-aikatyö: olenkin jo muutamaan paikkaan naputellut hakemukset, mutta vielä pitäisi taistella niiden työnhakulomakkeiden kanssa ja soitella potentiaalisiin työpaikkoihin, niin josko sitä mullekin joku rappujenpyyhkimishomma löytyisi. Millä mallilla teillä on kesätöiden hakeminen?

Tällaisessa asussa olin eilen liikenteessä:

Housut ja jakku: H&M. Toppi: second hand.

Rannerenkaat: second hand. Pinkki rannekoru: Glitter.

Palkitsin itseni eilen viikon uurastuksesta ja päätin hieman relaksoitua käymällä Second Hand Storella. Ja löysinkin muutaman kivan jutun!

Farkut: second hand / Gina Tricot 2e. Raitamekko: second hand / H&M 3e. Harmaa toppi: second hand / Gina Tricot 1e. Puhelinpussi: second hand 2,90e.

Olen tehnyt tänä vuonna kyllä tosi kivoja kirppislöytöjä, eikä tämäkään reissu tuottanut pettymystä. Vaatekaapissani oli tummansinisten perusfarkkujen mentävä aukko ja nyt löysin ne vain 2 eurolla, jee! Löysä 3/4 hihainen raitamekko vyötärönauhalla on aivan uusi tuttavuus, mutta on tosi kiva rennonpi vaate kesäksi. Harmaa, v-aukkoinen t-paita on myöskin jotain aivan uutta minulle, mutta tuo näyttää varmasti niin hyvältä yhdistettynä tummiin housuihin, nahkatakkiin (se täydellinen edelleen etsinnässä!) ja korkkareihin.

Nyt jatkan kuitenkin sushin tekoa!

 

x Marjo

Pages