Ladataan...
Sparkle.

Tänään olen käynyt kampaajalla napsimassa kuivia latvoja pois, kierrellyt kirppiksellä laihoin tuloksin, varannut ajan kasvohoitoon, auttanut äitiä tilaamaan yli 200 valokuvaa, treffannut parhaan ystäväni kanssa teekupin äärellä ja käynyt ensimmäisellä juoksulenkillä varmaan kahteen vuoteen poikaystäväni kanssa. Juokseminen tuntui melkoisen tuskaiselta, kun on tottunut vain liikuttamaan rautaa salilla eikä pistämään tossua toisen eteen. Mutta tästä se lähtee! Paljon mukavampi lenkkeillä, kun on seuraa, sillä itse olisin varmaan luovuttanut jo ensimmäisessä ylämäessä, kun syke hakkasi kahtasataa ja puuskutin kuin virtahepo helteellä. Onneksi hieman kovakuntoisempi poikaystäväni oli sparraamassa, vaikka ei hänelle varmaan mitään hyötyä yhteislenkeistämme ole, kun hänelle ei edes tule hiki lönkytellessään vierelläni samalla, kun itse teen kuolemaa. 

Viime viikolla kävimme poikaystäväni kanssa sushilla Tomossa eräänä hyvin helteisenä päivänä. Söin jälleen kerran ihania Philadelphia-makeja - nams, että oli taas hyvää! Sushireissulle päälle pääsivät ensimmäistä kertaa Budapestistä ostamani ihanat pitsishortsit, jollaisista haaveilin keväämmällä tässä postauksesta. Nuo shortsit tosin näyttäisivät varmasti sata kertaa paremmilta, jos kalkkunakoipeni suostuisivat edes hieman ruskettumaan, mutta kun ei.

Shortsit: H&M. Paita: Gina Tricot. Laukku ja kengät: second hand. Ultimaattinen rusketus: työstetty useita tunteja rannalla. Oikeasti.

Nyt kuitenkin lakkaan kynteni jollain ihanalla kynsilakalla, yritän hieman venytellä juoksulenkistä järkyttyneitä jalkojani tsekkaillen samalla, että tulisiko telkkarista jotain muutakin kuin sarjojen uusintojen uusintoja.

Mitä muuten olette mieltä hellepäivän shortsiasustani? :)

 

x Marjo

Ladataan...
Sparkle.

Kävin tänään jälleen Rautatienkatu 38:ssa sijaitsevassa kampaamo Glorisa:ssa vähän lyhennyttämässä tukkaani. Halusin tällä kertaa hiuksiini vielä hieman lyhyemmän mallin, kuin viimeksi, ja sellaisen sitten sainkin. Vihdoinkin hiukseni alkavat olla hyvässä kunnossa, kun vaalennuksesta kärvähtäneitä latvoja on saksittu oikein urakalla pois jo useita kertoja ja värjättyä hiusta on jäljellä enää noin kymmenisen senttiä latvoissa. Kampaamoreissun lopputuloksena oli tällä kertaa siis hieman "ylikasvanut" polkkatukka:

Jos joku kaipailee hyvää, edullista ja nopeaa kampaajaa Oulusta, niin voin suositella parturi-kampaamo Glorisaa: hiustenleikkaus maksaa opiskelijoille (ja eläkeläisille ja työttömille) vain 17e ja parturi-kampaaja Salma saksii hiukset kuosiin nopeasti. :) Olen suosinut Glorisaa jo vuoden verran sen hyvän sijainnin ja edullisuuden takia, sillä tuolla hinnalla kun ei tietääkseni muualla Oulussa pääse kampaajan tuoliin, paitsi PaKa-oppilaiden käsittelyyn, jolloin kampaajareissulla vierähtää tovi jos toinenkin.

 

x Marjo

Ladataan...
Sparkle.

Asunnossa lämmintä 28,6 astetta, parvekkeella köllötellessä iho kärtsää 20 minuutissa huolimatta 5-kymppisestä aurinkorasvasta ja kauppojen jätskilaarit ammottavat tyhjyyttään - on totisesti kesä. Kuumuudesta johtuen itseä on laiskottanut viime päivinä ainakin aivan tolkuttomasti: olen nukkunut pitkään ja herättyäni vain siirtynyt jatkamaan uniani viltin päälle puistoon, juonut litroittain appelsiinimehua jäillä ja vain nauttinut siitä, ettei aina välttämättä tarvitse tehdä mitään, jos ei jaksa. Työnikin on ollut viime päivinä iltapainotteista, joten olen saanut päivisin rentoilla. Onneksi olen ehtinyt nauttia kesästä, sillä kohta on taas syksy ja sitten ei hirveästi naurata, kun kello pärähtää soimaan kuudelta ja pitää kahlata jossain räntäloskassa bussipysäkille luvattoman aikaisin ehtiäkseen yliopistolle. 

Kengät: Bianco. Housut: H&M. Toppi ja laukku: second hand.

Tässä asussa olin liikkeellä eräs ilta, kun kävimme poikaystäväni kanssa pyöräilyreissulla Hietasaaressa, Toppilansaaressa ja Toppilassa.

Huomenna ajattelimme suunnata poikaystäväni kanssa mökille nauttimaan repunkokoisista sääskistä ja muurinpohjaletuista, soutelemaan sekä ehkä jopa käymään poimimassa mustikoita. Olen myös ehtinyt iloita parin viikon päästä koittavasta neljän päivän minilomastani, jolloin suuntaan kotiseudulleni keskelle ei mitään. Luvassa on ainakin ystäväni uuden maatilan ihastelemista, saunomista toisen ystäväni "mökillä" ja luonnosta nauttimista. Ihanaa!

Nyt kuitenkin lähden töihin, kivaa lauantai-illan jatkoa kaikille! :)

 

x Marjo

Pages