Ladataan...
Sparkle.

Olen räpiköinyt jo pidempään melkoisessa tyylillisessä ristiaallokossa. Olen joka aamu katsonut vaatekaappiani äärimmäisen tyytymättömänä ja päätynyt sovittamaan jokaista vaatekappaletta, jotta löytäisin edes jotain, mikä tuntuisi minulta. Olen keskittynyt liikaa siihen, mikä on nyt trendikästä ja olen yrittänyt tunkea itseni jonkun tyylillisen yläkäsitteen alle tajuamatta, että hei, ehkä se superklassinen preppy-tyyli ei nyt ehkä ole se mun juttu. Olen salaa ihaillut Iris Apfelin kaltaisia superkreisejä pukeutujia, mutta olen silti haudannut hiljaa ajatukseni omanlaisesta tyylistäni, sillä camoon, pastellisävyt ja minimaaliset hopeakorut ovat nyt muodissa. Ja jos pitää jotain muotiblogin kaltaista, pitäisi varmaan myös olla muodikas. Unohdin, että inhoan pastellisävyjä ja vielä pastellisävyjäkin enemmän inhoan sitä, että kaikki nuoret naiset näyttävät nykyään aivan tismalleen samalta. Sitten päässäni naksahti ja muistin, että minulla on oikeus pukeutua juuri niinkuin haluan. Muistin ne ajat, kun minulla oli aivan totaalisen hippimäinen (ja karsea) itsekutomani Pelle Miljoona -rastafaripipo sekä taivasta kohti sojottava tukka. Missä vaiheessa minua oli alkanut niin paljon huolestuttaa, mitä muut minun vaatteistani ajattelevat? Se on suorastaan absurdia, että pukeuduin nykyistä paljon rohkeammin silloin, kun asuin parin tuhannen asukkaan pikkukylässä, jossa kaikki ihmiset tietävät toistensa asiat - ja vielä vähän enemmän. Päätin siis ottaa askeleen kohti uutta tyyliäni ja väkersin päähäni turbaanin, jollaista olen halunnut pitää jo vuosia (mutkun eihän turbaaneita ole Oulussa kuin vain somalinaisilla!!!1111). Tässäpä siis ote ensimmäisestä harppauksesta kohti minunlaista tyyliä:

Kengät: Din Sko. Housut: Gina Tricot. Jakku: H&M. Toppi ja korut: second hand. Huivi: Lindex.

Olen harjoittanut melkoista itsetutkiskelua ja miettinyt, että mitä ovat ne tyylilliset asiat, joista minä tykkään. Tajusin, että tykkään kokomustan lisäksi myös rohkeista väreistä, erikoisista materiaaleista, runsaista koruista, turbaaneista ja hatuista, hippimäisyydestä ja kaikista kreisistä - varsinkin, jos se kimaltaa. Olen kahlannut Pinterestin inspiroivassa maailmassa ja mietin, että voisin askarrella pienen inspiraatiopostauksen siitä, millaisista palasista haluan uuden tyylini koostuvan. Vaikka olenkin nyt löytänyt suunnan tyylilleni, tarkoituksenani ei ole uudistaa vaatekaappiani täysin, sillä no, pidän edelleen jakuista ja peplum-topeista. Aion etsiä kuitenkin vaatekaappiini lisää asusteita ja vaatteita, jotka sopivat tähän uuteen tyyliini - sekä jo entuudestaan omistamiini vaatteisiin. Nyt olen kuitenkin puhunut - mitä mieltä olette tästä tyyliavautumisesta?

x Marjo

Ladataan...
Sparkle.

Huomenna siis koittaa jälleen se ihana päivä, kun Ouluhallin valtaavat innokkaat kirppistelijät! Huomenna 25.4.2015 Ouluhallissa järjestetään jälleen Suurkipputori klo 10-17. Tapahtumaan on 2e pääsymaksu, jolla tuetaan nuorten työpajoja. 

Olen itse ollut kyseisessä tapahtumassa kerran aikaisemmin kiertelemässä ja silloin myynnissä oli AIVAN valtavasti kaikkea. Teinkin todella mahtavia löytöjä, joten suuntaan huomennakin heti aamusta tutkimaan valikoimaa. Jos tavoitteena on löytää suurkippikseltä vaatteita, kannattaa päälle pukea jotain sellaista, jonka kanssa on mahdollisimman helppo sovittaa mitä vain. Viime syksynä parhaaksi asukokonaisuudeksi tapahtuman kannalta havaitsin hame+toppi+villatakki -kombon, jonka ansiosta on helppo sovittaa housuja ja yläosia nopsaan myyntipöydän vieressä. Jos intoudut osallistumaan tapahtumaan, niin varaa mukaan tasaraha pääsymaksua varten (nopeuttaa jonon etenemistä) sekä riittävästi kolikoita ja pieniä seteleitä ostoksien tekemistä varten.

Nähdään siis huomenna Ouluhallissa! :)

 

x Marjo

Ladataan...
Sparkle.

Keräsin joulukuussa postauksen käyttämistänne hakusanoista Google Analyticsin avulla ja sen löydät täältä. Mystisten hakusanojen saaga saa kuitenkin jatkoa, sillä tässä tulee toinen osa:

Veikka Gustafsson Suomalainen vuorikiipeilijä, joka valloitti Mount Everestin ensimmäisenä suomalaisena. Gustafsson on kiivennyt kaikille maailman yli 8000 metriä korkeille vuorille. Veikkaa et kuitenkaan valitettavasti löydä tästä blogista.

A Mercedes Oh lord, won't you buy me a Mercedes Benz?

IBS mielenterveys IBS pistää kyllä mielenterveyden koville. Nimimerkillä kokemusta on.

Kynsileikkurit basset Kyllä basseteiltakin pitää joskus kynnet lyhentää!

Pääsin lukemaan logopediaa Onnittelut! Tervetuloa logolle!

Alaston kypsä nainen Ei, edelleenkään tästä blogista ei löydy alastomia naisia.

Opiskelijabileet resepti Ota 200 kännistä teekkaria, 15 baaritiskillä diagnooseista kiistelevää lääkisläistä, 100 haku päällä olevaa finanssilaista, 25 epäonnistunutta parisuhdetta itkevää humanistia, 2 arkeologisia kaivauksia vessassa tekevää huonovointista historoitsijaa, 30 pöydillä tanssivaa kieltenopiskelijaa, 40 tanssilattialla kreisibailaavaa luokanopettajaopiskelijaa, 25 eksynyttä aasialaista vaihtaria, 40 pelti kiinni olevaa fuksia sekä 1 aamutakkiin ja cowboy -hattuun sonnustautunut OTiT -emäntä.

Hiihtäminen lonkkakipu Kokeile perinteistä tyyliä, jolloin lonkat ei joudu niin kovalle rasitukselle. Tai sitten voit keskittyä pelkästään after ski -tunnelmiin.

Mitä opiskella Tampereella Politiikkaa? Lääketiedettä? Teatteria? Psykologiaa? Hallintotieteitä?

Rillit sain Hyvä! Näetkö vihdoin jotain?

Alaston ...totuus? Mies ja alaston ase?

Ihanuuksien kirppis MISSÄ?!?!

 

x Marjo

Pages