Ladataan...
Sparkle.

Jouluun on enää kaksi yötä! Woop woop! Tai no, tarkemmin ottaen jouluun on enää yksi yö, aivan liian aikainen aamuherätys ja kuuden tunnin junamatka täyteen buukatussa InterCityssä. Mutta kohta se on joka tapauksessa! Vaikka olemmekin lähdössä joulun viettoon Ouluun (jossa on toivottavasti lunta), olen laittanut kotimme joulukuntoon. Kiva sitten joulun jälkeen kotiuduttuamme välipäivinä löllötellä sohvalla ja katsoa leffoja joulukuusen valossa.

Joulukuusen koristelin aika samalla tavalla kuin aikaisempinakin vuosina, sillä en ole rohmunnut uusia kuusenkoristeita kaupoista. Tällä kertaa värityksenä toimi kulta ja hopea sekä ripaus valkoista kirppikseltä löytyneiden huopaenkeleiden muodossa. / Ruokaostoksilla käydessä sain jämähavuja kuusikauppiaalta, mitkä sitten laitoin keittiön tasolle sekä vessaan (okei, myös ruokapöydälle ja eteiseen..) koristeeksi ja vähän tuomaan joulun tuoksua. 

Olisin halunnut ostaa jouluksi jonkun ns. perinteisemmän joulukukan, mutta kokemusteni perusteella joulutähti kuolee jo matkalla kaupasta kotiin ja hyasinttien voimakkaasta tuoksusta saan vain päänsäryn, vaikka ne onkin ihan supernättejä! Onneksi löysin tällaisen valkoisen joulukaktuksen, joka on ainakin vielä toistaiseksi pysynyt hengissä. Olisi aika siistiä, jos tuo sinnittelisi seuraavaankin jouluun ja tekisi silloin taas kukkia! Ehkä tarvitsen sitä ihmettä varten jonkun hc-hortonomien oppaan. / Koristelin olohuoneessa olevan puuarkun satiininauhaan kiinnittämilläni kimaltavilla joulupalloilla. Askartelin tuon palloköynnöksen jo pari vuotta sitten ja silloin kiinnitin sen roikkumaan videotykin kankaan alareunaan.

Tänä vuonna ajattelin kerrankin ostaa alennusmyynneistä uusia joulukoristeita ja -valoja ensi joulua varten, sillä kaikkia erikoisia ja vähän kalliimpia koristeita harvoin tulee hankittua normaalihintaisina. Minkälaisista joulukoristeista sinä pidät ja oletko laittanut kodin joulukuntoon? :)

 

x Marjo

Ladataan...
Sparkle.

Voisitteko ampumahiihdon selostajat pliis päättää, että miten se Dorin Habertin nimi oikein lausutaan. Onko se Doraana Bäär, Doriin Ha'bäär, Doriin Haabert vai mikä hitto?

Aleksi 13 liike sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 13. Koin valaistumisen.

Pitkillä kynsillä ei kannata yrittää solmia appelsiineja täynnä olevaan hedelmäpussiin solmua, sillä todennäköisesti tuikkaa kynnellä pussiin reiän, jolloin appelsiinit sinkoilevat pitkin kaupan hedelmäosaston lattiaa. 

Olen ilmeisesti idiootti, sillä olen luullut, että Hufvudstadsbladet on käännöslehti Hesarista. Siis lehti ruotsiksi, jossa on identtiset jutut Helsingin Sanomien kanssa. Mitä.

Helsingissä bussikuskit murahtelevat tervehtiville matkustajille. Pitää varmaan siis mukautua tähän ja alkaa murista korttia leimatessa.

Swiffer Duster on ehkäpä maailmankaikkeuden parhain väline pölyjenpyyhintään. Toivottavasti joulupukki tuo mulle nuita vaihtopäitä ainakin viisi laatikollista. 

Parhaasta löllöttelyasujen myyntisesongista huolimatta en ole ahkerista etsinnöistä huolimatta onnistunut löytämään itselleni sopivaa kotoiluasua. Ei, en halua hiostavaa satiinipyjamaa, en läpinäkyvää minimekkoa enkä varsinkaan mitään minishortsien ja t-paidan kombinaatiota. Haluan vain vaaleanharmaan hupullisen kokovartalofleecejumpsuitin, joka on vuorattu merinovillalla ja avaruuspeitteellä lämmön karkaamisen minimoimiseksi. Miten se nyt voi olla niin vaikeaa. Tsempatkaa nyt vähän Stocka ja Sokos ja kaikki muutkin naistenvaatekaupat.

 

x Marjo

Pages