Ladataan...

Olen aina ihaillen ihmetellyt niitä ihmisiä, joilla huulipuna tuntuu vain pysyvän ja pysyvän. Itselläni huulipuna usein lähtee lipettiin hyvin nopsaan ja sitä saisi koko ajan olla lisäämässä, mitä monestikaan en muista tai saa aikaiseksi tehdä.

 

 

 

Nyt olen kuitenkin löytänyt tuotteet ja metodit, jolla huulimeikin saa kestämään aika hyvin jopa syömistä ja juomista! Yllä olevassa kuvassa on huulimeikkini monen tunnin jälkeen. Normaalisti tuossa vaiheessa huulipunasta ei varmaan olisi mitään jäljellä! Tykkään muutenkin tuon huulipunan sävystä. Tähän huulimeikkiin tarvitaan kolme (tai neljä) hyvälaatuista tuotetta, esittelen tässä käyttämäni suosikkituotteet.

 

Jos huulet ovat kuivat, niihin kannattaa ensin jonkin aikaa ennen meikkaamista laittaa jotakin tehokasta huulivoidetta (itse käytän esimerkiksi Labelloa tai Rainbow huulivoidetta, toimii) ja tarvittaessa juuri ennen meikkaamista painella kevyesti ylimääräinen huulivoide pois, jotta huulimeikki tarttuisi paremmin. Ensimmäisenä meikkituotteena laitan huulille Manna Kadarin Prime time -tuotetta. Tämä tuote tuli joskus Bette boxista ja en aluksi innostunut siitä suuremmin, mutta tästä tuotteesta tuli lopulta suosikkini kun opin blendaamaan sen ihon väriin sulautuvaksi (kesän ruskettuminen varmaan auttoi asiaa) ja tajusin kuinka hyvin se itse asiassa toimii niin peitevoiteena, silmien ympärillä, silmäluomilla  luomivärin pohjustajana kuin huulipunan primerinakin. Ja kuinka monipuolinen tuote se on!

Nyt tuo primer onkin minulla melkein lopussa ja haluaisin tilata tuotetta lisää, mutta ilmeisesti sitä ei saa suomalaisista verkkokaupoista tai kivijalkaliikkeistä, enkä tiedä kuinka paljon postikulut Manna Kadarin verkkokaupasta Suomeen mahtavat olla. Joka tapauksessa, tämä tuote pohjustaa huulimeikin oikein hyvin, sitä kannattaa laittaa aika tasaisesti koko huulille niin että ne kevyesti peittyvät. Tätä tuotetta, tai vaihtoehtoisesti jotain muuta peitevoidetta tai meikkivoidetta kannattaa laittaa myös huulten rajojen ulkopuolelle ja puuteroida alue kevyesti, jotta huulipunan raja pysyisi selkeänä. Huulten rajaa voi korjailla ja petevoidetta lisäillä myös jos huultenrajauskynä tai huulipuna meinaa mennä yli rajojen.

Seuraavaksi rajaan huulet Nyxin slide on -huultenrajauskynällä. Käytän sävyä 12 red tape. Rajauksen lisäksi väritän tällä oikeastaan koko huulet, näin huulipuna pysyy vielä paljon paremmin.

Viimeiseksi itse huulipuna. Käytän The Balmin In the Balm of your hand -paletissa olevaa huulipunaa, The Balm Girls Mia Moore. Kyseistä huulipunaa saa myös puikon muodossa. Tämä huulipuna on itsessäänkin tosi kestävä ja aika mattamainen. Lisäksi se tuoksuu ihanalta. 

Toivottavasti tästä meikkiohjeesta oli hyötyä! :) Mitkä ovat teidän suosikkituotteenne ja niksinne pysyvään huulimeikkiin?

 

 

Ladataan...

Lauloin säestyksettömän cover-version Norah Jonesin Don't know why -kappaleesta, kuunnelkaa se tuosta Youtube-linkistä jos huvittaa. :)

Tämän kesän helteissä olen koettanut minimoida kaiken tietokoneellaolemisajan, ja näinpä ei ole tullut blogiakaan päivitettyä pitkään aikaan. Helle on kyllä ollut ihanaa kaikkialla muualla paitsi ilmastoimattomissa sisätiloissa. :)

Tänä kesänä on tullut mm. käytyä Tallinnassa, uitua kerran meressä, tavattua ystäviä, käytyä kaksi kertaa (!) Lintsillä, opiskeltua ja käytyä monissa kahviloissa sekä museoissa: Kiasmassa, Kansallismuseossa, Helsingin yliopiston museossa sekä HAM:ssa. Myös kasvitieteellisessä puurarhassa kävin pitkästä aikaa. Nuo olivat kaikki sen verran kiinnostavia, että en osaa nimetä niistä suosikkiani, mutta etenkin vanhat maalaukset HAM:ssa kiehtoivat. 

I made a singing video, a cover of Norah Jones's Don't know why. This summer the weather has been very hot and it's quite nice. Here's some pics of my summer. 

 

Ladataan...

Kopsasin Tyhjä ajatus - blogista tällaisen kesägallup-haasteen, tämä oli hauska! Jostain syystä en saa helpolla noita kursiiveja pois, olkoon siis noin. :D

 

Lippis vai lierihattu? Lierihattu. Harvoin tosin tulee käytettyä mutta ovat kivan näköisiä.

Pehmis vai jäätelöpallo? Pehmis on parasta, vaikka jäätelöpallotkin ovat hyviä. Erityisesti tykkään laadukkaasta, esimerkiksi italialaisesta jäätelöstä =)

Herneet vai mansikat? Mansikat ehkä, vaikka herneetkin ovat kyllä hyviä.

Palju vai järvivesi? Järvivesi, eniten kuitenkin tykkään merestä! <3

Grilliherkut vai kesäkeitto? Grilliherkut! Varsinkin herkkusienet, halloumijuusto jne.

Mökki vai teltta? Ei kumpikaan xD Jos on pakko valita, niin mökki. :D

Varjo vai auringonpaiste? Auringonpaiste, vaikkakin se toki liiassa määrin on epäterveellistä ja silloin kaipaakin myös varjoa.

Kesäsade vai kesätuuli? Ehkä kesätuuli, sellainen lempeä tuulenvire kuumassa säässä ainakin!

Lavatanssit vai festarit? Lavatanssit ehkä!

Roadtrip vai riippumatto? Molemmilla on paikkansa. :D Ehkä road trip mieluummin!

Hiirenkorvat vai syreenintuoksu? Syreenintuoksu! <3

Mato-onki vai golfmaila? Golfmaila, vaikka en ole koskaan tainnut harrastaa oikeaa golfia,  minigolfista kylläkin tykkään. Onkimista taas en harrasta.

 

 

Ladataan...

Kesäkuun Bette boxissa oli jotenkin  yllättävän paljon tuotteita! Osa niistä oli toki minikokoisia, mutta on silti hauska testata näin montaa tuotetta.

 

Kocostar tropical eye patch coconut silmänympärysnaamio

Tämä oli aika kiva tuote! Yhden käyttökerran perusteella ei taaskaan voi sanoa vielä kauhean vahvaa arviota, mutta nämä ainakin tuntuivat hoitavilta ja virkistäviltä, ja oli kiva että näissä ei ollut turhaan hajusteita ärsyttämässä silmänympärysihoa. 

 

Biozell professional kuivashampoo

Tätä olen aika varmasti käyttänyt ennenkin - hyvä perus-kuivashampoo. :) Ei ainakaan äkkiseltään tule mieleen moitittavaa tästä.

 

XZ Omena hiushuuhde

Hmm, en oikein ole varma mitä mieltä olisin tästä! En äkkiseltään huomannut, että tämä olisi erityisemmin lisännyt hiusten kiiltoa tai tehnyt hiuksista esimerkiksi helpommin kammattavat, kuten tuotteen kuvauksessa luvataan. Shampoon hellävaraisena korvaajana kiinnostaa kyllä kokeilla tätä, koska pesen hiukset melkein joka päivä ja pitkissä hiuksissa kuivuus näkyy nopeasti ainakin jos käyttää koko ajan liian vahvoja tuotteita.

 

Rexona orchid fresh suihkusaippua

Tuoksuu tosi hyvältä, vähän kuin kirpeältä hedelmäkarkilta. Koostumus on toimiva, voisin hyvin ostaa tätä jatkossakin. :)

 

Lumene lähde 24h tehokosteusvoide

Olen kokeillut tätä vasta aika vähän. Äkkiseltään vaikutti, että tämä ärsyttäisi kasvojen ihoa hiukan, mutta se saattoi johtua muustakin. Vaikuttaa ihan hyvin kosteuttavalta kuitenkin.

 

Garnier ambre solaire after sun kangasnaamio

En vielä ole kokeillut tätä, mutta vaikuttaa kiinnostavalta!

 

Lumene nordic nude natural perfection cc-voide

Tuotteen kuvauksessa väitetään, että tällä saa "virheettömän" ihon, ei kyllä pidä paikkaansa mikäli ihossa on minkäänlaista punoitusta, näppyjä tai muuta. Tuotteessa on sävyä vain häivähdys, joten lähinnä tämä sopii silloin, jos on luonnostaan todella virheetön  ja ennen kaikkea tasaisen värinen iho tai vaihtoehtoisesti yhdessä peitevoiteen kanssa käytettäväksi. Minun ihoni on aika hyvässä kunnossa, mutta tämän kanssa käytin silti peitevoidetta. Lumenen "tavallinen" cc-voide (olettaen että se on uudessakin pakkauksessa samanlainen tai samankaltainen kuin edellinen versio siitä) on mielestäni paljon toimivampi ja peittävämpi, mutta kuitenkin tosi luonnollinen, ostan siis mieluummin sitä kuin tätä aika turhaksi jäävää Nordic nude natural perfection -versiota.

 

Vichy aqualia thermal rehydration light creme kasvovoide

Vaikuttaa äkkiseltään kokeiltuna ihan hyvältä ja kosteuttavalta ja tuotteessa on hyvä tuoksu. Kuvauksen perusteellakin vaikuttaa lupaavalta ja Vichyn tuotteet ovat kai yleensä varsin laadukkaita.

 

Dove original 0% alumiiniton roll-on deodorantti

En vielä kokeillut tätä, mutta muita Doven deodorantteja olen kyllä kokeillut ja ihan tykännyt. Plussaa alumiinittomuudesta joka tapauksessa!

 

 

 

 

 

 

 

Ladataan...

Bette boxin tilaukseni vain jatkuu ja jatkuu - paketillinen kosmetiikkaa testattavaksi joka kuukausi on vain liian kiva juttu jotta viitsisin lopettaa tilaamisen ainakaan toistaiseksi. :D Bokseista on toki monesti tullut huteja, mutta paljon mielenkiintoista ja hyödyllistäkin on ollut mukana ja monesti pääsee testaamaan sellaisia tuotteita jotka muuten olisivat liian kalliita kokeilumielessä ostettaviksi ja näin ollen bokseissa saattaa jopa säästää, kun kosmetiikkaa nyt kuitenkin tulee ostettua.

Toukokuun boksi oli aika erikoinen hyvällä tavalla. Mukana olivat seuraavat tuotteet:

Muumi-hiuslenkit

Kyseessä olivat siis "puhelinlanka"-malliset hiuslenkit, jotka toimivat samalla hyttyskarkottimena =D Ne on siis käsitelty eteerisillä öljyillä, joiden pitäisi karkottaa hyttysiä. Näitä oli bokseissa ilmeisesti eri värisinä versioina, minulle osuivat pinkit, joista todellakin tykkään! Muutenkin käytän usein "puhelinlankaponnareita", joten tulivat kyllä käyttöön. En osaa vielä tarkalleen sanoa hyttystenkarkotusominaisuudesta, koska en ole ollut ponnarin kanssa kauheasti hyttysiä kuhisevissa paikoissa, mutta vaikuttaisi, että ne ainakin hieman estäisivät hyttysten hyökkäyksiä. :DD Yrttien kevyt tuoksu ponnarissa on myös kiva. Kaiken kaikkiaan tosi hauska tuote!

 

Ultrasun face spf30 aurinkovoide

Tämä tuli tarpeeseen! Näinä toukokuun arinkoisina päivinä on todellakin ollut hyvä käyttää aurinkovoidetta varsinkin kasvoilla, joten tämä oli kiva. Tykkäsin myös siitä, että tuotteessa ei ole lähes ollenkaan tuoksua. Jotkut aurinkovoiteet tuoksuvat hyvältä, mutta toisissa tuoksu ei ole yhtään hyvä, joten tällainen neutraali on kiva eikä ehkä ärsytä yhtä paljon esimerkiksi silmänympärysiholla? Tykkään kyllä yleisesti ottaen hajustetusta kosmetiikasta, mutta kasvovoiteissa synteettiset tuoksut ovat jotenkin aika turhia.  Tuote ei myöskään tunnu jättävän kasvoja överin valkoisiksi ja muutenkin koostumus vaikutti hyvältä. Suojakerrointa olisi ehkä saanut olla enemmänkin, ja ehdottomasti olisin halunnut isomman pakkauksen =D

 

Lumene valo glow reveal kirkastava ja kuoriva naamio

Kasvonaamiot ovat kivoja ja tarpeellisia, joten tämä oli hauska testata. En ehkä kuitenkaan erityisemmin innostunut tämän naamion koostumuksesta, tuoksusta tai siitä, että se pitää ensin pyyhkäistä pois ja sitten vielä huuhdella? Olen kokeillut naamiota sen verran vähän (ja pakkauskin on matkakokoa), että en osaa kauheasti sanoa sen vaikutuksista, mutta ehkä jotakin kirkastamista olin havaitsevinani!

 

Schwarzkopf live color spray värisuihke

Tämä oli pettymys! Suihkeen vaaleanpunainen väri olisi ollut just kiva, mutta väri ei näkynyt hiuksissa juuri ollenkaan. Hiukseni ovat siis kuparinvaaleanruskeat (?), joten luulisi värin näkyvän edes hieman enemmän. Lisäksi tuntui, että suihke ärsytti hieman päänahkaa siihen osuessaan.

Four reasons black edition shimmering spray

Tämäkin oli aika pettymys. Tuotteessa luvattu hohde ei näy käytännössä ollenkaan vaikka sitä laittaisi aika reilustikin, ja tuotteen antama pitokaan ei vaikuta erityisen vahvalta. Lisäksi suihke saa hiukset näyttämään jopa hieman rasvaisilta. En tiedä miten hohde näkyisi muunvärisissä hiuksissa, tuskin kauheasti niissäkään. Tuoksu sentään on aika hyvä.

Mukana tuli myös näyte Kenzo World -tuoksua, jota oli myös yhdessä aiemmassa boksissa. Silloin testatessani ainakin tuoksu oli ihan hyvä. Hiukan outoa tosin, että samaa tuoksua tuli näytteenä melko lyhyen ajan sisällä uudestaan.

Kokonaisuutena boksi oli siis ihan kiva, pian saapuvaa kesäkuun boksia odotellessa!

 

 

 

Pages