Miten tehdä kestävä huulimeikki?

Olen aina ihaillen ihmetellyt niitä ihmisiä, joilla huulipuna tuntuu vain pysyvän ja pysyvän. Itselläni huulipuna usein lähtee lipettiin hyvin nopsaan ja sitä saisi koko ajan olla lisäämässä, mitä monestikaan en muista tai saa aikaiseksi tehdä.

 

IMG_20180814_213009.png

 

 

Nyt olen kuitenkin löytänyt tuotteet ja metodit, jolla huulimeikin saa kestämään aika hyvin jopa syömistä ja juomista! Yllä olevassa kuvassa on huulimeikkini monen tunnin jälkeen. Normaalisti tuossa vaiheessa huulipunasta ei varmaan olisi mitään jäljellä! Tykkään muutenkin tuon huulipunan sävystä. Tähän huulimeikkiin tarvitaan kolme (tai neljä) hyvälaatuista tuotetta, esittelen tässä käyttämäni suosikkituotteet.

 

Jos huulet ovat kuivat, niihin kannattaa ensin jonkin aikaa ennen meikkaamista laittaa jotakin tehokasta huulivoidetta (itse käytän esimerkiksi Labelloa tai Rainbow huulivoidetta, toimii) ja tarvittaessa juuri ennen meikkaamista painella kevyesti ylimääräinen huulivoide pois, jotta huulimeikki tarttuisi paremmin. Ensimmäisenä meikkituotteena laitan huulille Manna Kadarin Prime time -tuotetta. Tämä tuote tuli joskus Bette boxista ja en aluksi innostunut siitä suuremmin, mutta tästä tuotteesta tuli lopulta suosikkini kun opin blendaamaan sen ihon väriin sulautuvaksi (kesän ruskettuminen varmaan auttoi asiaa) ja tajusin kuinka hyvin se itse asiassa toimii niin peitevoiteena, silmien ympärillä, silmäluomilla  luomivärin pohjustajana kuin huulipunan primerinakin. Ja kuinka monipuolinen tuote se on!

Nyt tuo primer onkin minulla melkein lopussa ja haluaisin tilata tuotetta lisää, mutta ilmeisesti sitä ei saa suomalaisista verkkokaupoista tai kivijalkaliikkeistä, enkä tiedä kuinka paljon postikulut Manna Kadarin verkkokaupasta Suomeen mahtavat olla. Joka tapauksessa, tämä tuote pohjustaa huulimeikin oikein hyvin, sitä kannattaa laittaa aika tasaisesti koko huulille niin että ne kevyesti peittyvät. Tätä tuotetta, tai vaihtoehtoisesti jotain muuta peitevoidetta tai meikkivoidetta kannattaa laittaa myös huulten rajojen ulkopuolelle ja puuteroida alue kevyesti, jotta huulipunan raja pysyisi selkeänä. Huulten rajaa voi korjailla ja petevoidetta lisäillä myös jos huultenrajauskynä tai huulipuna meinaa mennä yli rajojen.

Seuraavaksi rajaan huulet Nyxin slide on -huultenrajauskynällä. Käytän sävyä 12 red tape. Rajauksen lisäksi väritän tällä oikeastaan koko huulet, näin huulipuna pysyy vielä paljon paremmin.

Viimeiseksi itse huulipuna. Käytän The Balmin In the Balm of your hand -paletissa olevaa huulipunaa, The Balm Girls Mia Moore. Kyseistä huulipunaa saa myös puikon muodossa. Tämä huulipuna on itsessäänkin tosi kestävä ja aika mattamainen. Lisäksi se tuoksuu ihanalta. 

Toivottavasti tästä meikkiohjeesta oli hyötyä! 🙂 Mitkä ovat teidän suosikkituotteenne ja niksinne pysyvään huulimeikkiin?

 

 

kauneus meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *