Lemmikkien ruokajono saapui PORIIN

Sain idean ja päätin, että Porissa kun ei koskaan oikeen tapahdu mitään niin nyt tapahtuu ja hyvän asian puolesta!

Olen tiennyt, että Helsingissä ja Tampereella on järjestetty samanlaisia tapahtumia Rekku Rescue eläinsuojeluyhdistyksen ansiosta.

Päätin ottaa yhteyttä täällä Porissa ja Satakunnassa toimivaan eläinsuojeluyhdistykseen eli Satakunnan eläinsuojeluyhdistykseen ( SATESY) ja heistä ideani oli vallan mainio. Juttelimme asiasta Porissa järjestettävässä Eläinten joulurauha-tilaisuudessa. Siinä esitin ideani heille ja he lisäsivät hieman omia ideoitaan.

Olen ollut yhteyksissä myös Reccu Rescueen asiasta ja heille kävi myös 🙂

Nyt voin ylpeänä  ilmoittaa, että tapahtuma järjestetään!

TAPAHTUMA: 

Satakunnan eläisuojeluyhdistys järjestää maanantaina 6.1.2020 klo.11-13 osoitteessa Satakunnakatu 32, Pori. Kissojen ja koirien Ruokajono-tapahtuman (helpataan myös kanei ja marsui) Tapahtumassa jaetaan maksutta kissan,koiran, marsun ja kaninruokaa apua tarvitseville lemmikinomistajille. Ruuat on koottu tälläkertaa SATESY:n joulukeräyslahjoituksista.

Tule sinäkin hakemaan lemmikillesi ilmaiseksi ruokaa! HUOM! tilaisuus on nimeomaan auttaa vähävaraisia lemmikin omistajia ja antaa näin lemmikeille hyvä olo!

Kysymyksessä  on siis ensimmäinen kerta kun ruokajonoa järjestetään, joten tapahtuma on tälläkertaa hieman pienimuotoinen. SATESY sai ideani joulua edeltäneenä viikolla ja tapahtuma järjestetään jo eli ruokaa ei ole aivan kauhiasti. Ensikerralla tehdään esimerkiksi Porilaisiin eläinliikkeisiin ruoka-apu keräys (hyvissä ajoin) jonne voitte lahjoittaa lemmikkien ruokaa ja niitä jaetaan kyseisessä tapahtumassa.Tämä siis mahdollisesti ensivuonna. Ellei jo aikaisemmin. Siitä lisää ilmoitellaan siten.

Tai se oli ainakin ideana 🙂

T. Suzan

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *