11 Facts about me

11facts.jpg

Rakastan lukea näitä postauksia oudoista tavoista muiden blogeista ja näitä on myös hauska kirjoittaa. Vähän kevyepää sisältöä siis taas vaihteeksi! 

 • Jos olen pitkän matkan bussissa tai junassa ja kuuntelen musiikkia, aina kun tulee joku dramaattinen kappale, katson ulos ikkunasta surullinen ilme kasvoilla ja kuvittelen että olen elokuvassa ja nyt on menossa joku kohtaus jossa päähenkilö matkustaa kauas huolistaan. Olen tehnyt tätä pienestä pitäen. 
 • Olen katsonut Frendien jokaisen jakson miljoona kertaa läpi, ja nauran yleensä aina vähän ennen vitsiä.
 • Pilaantuneen ruoan tyhjentäminen jääkaapista on minulle ylitsepääsemättömän vaikeaa ja pidän hengitystä koko operaation ajan. Ihan kuin sieltä vapautuisi jotain tappavaa kaasua, jota vastaan täytyy suojautua. 
 • Kävin pienenä pyydystämässä metsästämme etanoita jättikokoiseen suolakurkkupurkkiin ja tein niille sinne metsän. Siitä lähtien minulla on tullut suolakurkun hajusta mieleen etanat. Ehkä kummallisinta, se ei ällötä minua lainkaan vaan suolakurkut ovat edelleen herkkua.
 • Minulla on aina aivan liian suuret luulot omista voimistani. Kuvittelen aina pystyväni paljon suurempiin painoihin tai parempiin suorituksiin, mihin oikeasti kykenen. Sen takia olen monesti jäänyt jumiin esimerkiksi penkkipunnerrustangon alle. Muistan kun näin ensimmäisen kerran jonkun tekevän muscle upin, ja mietin että ”tottakai pystyn tuohon”. 😀
 • Opin lukemaan ja kirjoittamaan 5-vuotiaana ja siitä lähdin kirjoittelin aktiivisesti tarinoita tietokoneellamme, osa on edelleen tallella, kuten tämä ytimekkäästi otsikoitu ”kuolema”. 

kuolema-3.jpg

 • Minulla on nyt sellainen olo, että tulen koko loppuelämäni kaipaavan New Yorkiin ja olen ehkä aina jollain tasolla kaivannutkin, jo ennen kun olin edes vieraillut siellä. Kun ajattelen kaupunkia, niin sydämessä vain muljahtaa jokin. 
 • Siinä missä muut lapset leikkivät pienenä äitiä, minä leikin tutkimusmatkailijaa, joka on löytänyt uusia kasveja ja eläinlajeja reissuiltaan. Meillä oli sellainen jättikokoinen videokamera, mihin meni kokonainen VHS-kasetti sisään ja joka painoi varmaan 10 kiloa. Isäni kuvasi sillä minun ohjelmia, joissa pidin monologeja ja esitelmiä näistä kasveista ja linnuista (siis meidän olohuoneen huonekasveista) joita olin ”matkoiltani” löytänyt. Videoilta löytyy myös esimerkiksi abstrakteja tanssiesityksiä ja sketsisarjoja, joita parhaan ystäväni kanssa  kuvautimme. Täytyy antaa kyllä propsit isälle, kun on jaksanut kuvata meidän hölmöilyjä. 
 • En voi koskaan ottaa vettä kraanasta suoraan lasiin, vaan sitä pitää hetki valuttaa ensin viemäriin.
 • Kuvani on yhden filosofian kirjan kannessa ja kuulin siitä vasta tänä vuonna, kun ystäväni lähetti siitä kuvan ja kysyi että mitäs mitäs..?
 • En tiedä olenko joskus kertonut tätä täällä, mutta salainen ruokapaheeni on kylmä juustomakkara suoraan paketista 😀 jep jep.. 90% ruokavaliosta on terveellistä kasvisruokaa ja loput 10 % ihan mitä sattuu! 

Mielellään lukisin myös teidän oudoista tavoistanne tai kummallisista asioista joita olette tehneet. 

I ove reading these weird things about bloggers, and it’s fun to write them also. I have plenty of weird habits myself. For example, when ever I’m in a train or a bus and some sad song comes from my headphones, I look out from the window with a sad expression on my face and imagine I’m in a movie and there’s a dramatic scene going on. Or when I watch Friends, I always laugh before the joke, because I’ve seen them so many times. 

Kommentit (36)
 1. AHAHAHA Kuolema -tarina!! Niiiiiin sympaattinen. 😀 
  Tää toi mieleeni kuinka mäkin olen pienenä kirjoitellut tarinoita. Kotikotona on vielä tallessa neljäsivuinen, nyt jo kellastunut ”kirja”, jonka oon kirjoittanut ja kuvittanut joskus 4-5 vuotiaana. Kirjan nimi on ”Sissi haluaa missiksi” hahahahahah ja se kertoo Sissi -nimisestä prinsessasta, joka osallistuu missikilpailuun :DDDDD Sulla on ollu selkeesti vähän kohtalokkaammat aiheet…
   
  Pakko muistella ja kerätä tällasia hauskoja faktoja yhteen ja tehdä samanlainen postaus jossain vaiheessa :’)
  1. Hahahhaha LOISTAVA nimi kirjalle! Voittiko Sissi lopulta? Joo en tiiä onko normaalia että viisivuotiaana ensimmäisenä aiheena tulee mieleen kuolema 😀 

 2. Ihan mahtava postaus :’D

  Kiinnostuin kysymään lisää tuosta sun New York-kaipuusta, osaatko sanoa mikä sai tuon kaipuun aikaan ja mistä asioista erityisesti tykkäsit siellä? Olen menossa sinne parin viikon päästä ekaa kertaa ja mullakin on aina ollut jonkinlainen kaipuu sinne kirjojen ja elokuvien kautta ja jännittää miltä se todellisuudessa tuntuu ja näyttää.

  1. Kiva kun pidit! 🙂 Ja tuohon kysymykseesi, hirmu vaikea on oikeastaan vastata sillä tuntuu että kaipaan sieltä kaikkea! Ihmisiä, fiilistä, rakennuksia, tyylejä, luovaa tilaa joka tuntui seuraavan joka puolelle, ihania kahviloita, drinkkipaikkoja ja ravintoloita, sitä että kaikki tuntui vain vähän paremmalta siellä ollessa ja arki jotenkin ihan maagiselta <3 Ihanaa reissua sulle jo etukäteen! Itsekin lennän sinne vähän alle viikon päästä, niin kaipuuseen saa hetkeksi helpotusta 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *