2016!

Uuden vuoden aattoaamu alkoi rauhallisissa merkeissä. Heräsin aikaisin aamulla ja istuskelin aamupäivän hostellin terassilla töitä tehden. Yöllä oli satanut kaataamalla, joten ilma oli täynnä happea. Taitaa täällä muutenkin olla aina ilma kosteaa, mutta sateen jälkeen oli erityisen helppo hengittää. Terassin vieressä on pieni puutarha, joka vilisee kaikenlaisia pieniä ja suurempia liskoja. Aamuani sulostutti myös kaunis kolibri, joka tuntui olevan kovin ihastunut violetteihin kukkiin.

Täällä on paljon koiria, mitkä eivät tunnu olevan varsinaisesti katukoiria, vaan vähän niinkuin kaikkien koiria. Ne nimittäin voivat todella hyvin ja useimmilla on pannat kaulassa, vaikka juoksevatkin vapaana ympäri kylää. Iltapäivällä lähdimme tuttavapariskunnan kanssa vähän pidemmälle yhdelle rannalle hengailemaan. Olemme kuitenkin pystelleet suurimmaksi osaksi varjossa, jotta iho ehtisi vähän tottua tähän aurinkoon.

Menemme ehkä illalla katsomaan auringonlaskua kavereiden hotellin katolle tai rantsuun. Jotenkin ihanaa, kun ei tarvitse stressata uudenvuoden suunnitelmista. Suomessa asetan aina kamalia odotuksia illalle, vaikka se harvoin on mikään kovin erityinen. Nyt ei tarvitse mitään erityistä, on jotenkin lupa olla tekemättä mitään kummempaa. Millaisissa merkeissä teillä vaihtui vuosi?

Kommentit

emiliaidamaria (Ei varmistettu)

Costa Rica näyttää niin upealle! Matkakuume!!!! Hyvää alkanutta vuotta :)

Elisa Lepistö

Kiitos samoin! :) Tää on kyllä aika huikea paikka! 

Kommentoi