2016 2/2

Vaikka eletäänkin jo 2017 vuoden ensimmäistä päivää, palaan vielä toviksi muistelemaan edellistä puolivuotista. 

Heinäkuussa pohdiskelin paljon omaa elämää ja sulattelin keväällä kokemiani oivalluksia. Niiden liikkeelle laittama prosessi oli pitkä ja jotkut ajatukset realisoituivat vasta tässä vaiheessa. Mietin rohkeutta ja tulevaisuutta ja sitä miten pelkoa voisi käsitellä. Söin paljon todella terveellisiä kasvisruokia ja jaoin täällä paljon reseptejä. Vastapainoksi juhlin kuin 18-vuotias ja lähdin ex tempore Ruis Rockiin blogityttöjen kanssa. Pohdin itsensä arvostamista ja kirjoitin siitä. Olin purjehtimassa ystävien kanssa, jorailin Visio-festareilla ja nautin kesästä täysin rinnoin. 

Elokuussa pohdin omia saavutuksia, tavotteita ja siitä mihin pyrin elämässä. Kirjoitin siitä, miksi omaa tasoa täytyy nostaa. Juhlia riitti edelleen ja Flow-festivaalit vietettiin railakkaissa tunnelmissa. Sen vastapainona kävin kävelyillä ja nautin loppukesän luonnon rauhasta. Mietin myös sitä, miksi aina voi kokea olevansa vääränlainen ja miksi mielipideasioista ei tulisi kiistellä. Kerroin siitä, kuinka joku oli varastanut identiteettini ja laittanut kuvani deittisovellukseen. Muutimme yhteiselle toimistolle Annikan, Sannin ja Saran kanssa ja iloitsin uudesta vaihteesta kirjoittamisen suhteen.

Syyskuussa poikaystäväni yllätti minut Lontoon reissulla. Matka oli varsin ihana ja oli mahtavaa päästä viettämään aikaa yhdessä. Loppukuu meni arkisesti kodin ja toimiston välillä. Kokkailin paljon kotona ja tein treenejä ulkona. Pohdin hyvää elämää ja sitä mitä se minulle tarkoittaa. Kaiken kesäisen kelailun jälkeen mietin irtipäästämistä ja päätin jättää loputtoman pohdiskelun ja keskittyä elämiseen. Varasimme isäni ja poikaystäväni kanssa lennot Floridaan kuudeksi viikoksi. Kirjoitin meikkikeskustelun innoittamana naisten välisestä solidaarisuudesta.

Lokakuussa juoksin paljon työhön liittyvissä tapaamisissa ja tapahtumissa. Vastapainoksi vietin paljon aikaa vällyjen välissä ja vapaa-aika meni pitkälti kotona. Mietin sosiaalista mediaa ja sen luomia harhakuvia. Paljastin täällä bloggaajan salaisuuksia ja valmistauduin Floridan reissuun tekemällä töitä mahdollisimman paljon valmiiksi. 

Marraskuussa lensimme Floridaan ja vietimme tiiviisti aikaa yhdessä isäni ja poikaystäväni kanssa. Tuskailin taas oman aikani puutteen kanssa. Päätin aloittaa videoblogin ja sain teiltä hurjan paljon positiivista palautetta ensimmäisestä videosta.  Ystäväni lensi New Yorkista luoksemme kiitospäiväksi ja oli ihana viettää aikaa yhdessä pitkästä aikaa. Kirjoitin parisuhteesta ja rakkaudesta ja pohdin niin aikaisempia ihmissuhteita kuin nykyisiäkin. Sulattelin Trumpin vaalivoittoa ja yritin löytää tasapainoa töiden ja vapaa-ajan välille. Nautin pikkukaupungissa elämisestä, mutta samalla taistelin vakavien luovuusongelmien kanssa. Tuntui ettei ollut kamalasti kimmokkeita syvällisempiin aiheisiin blogissa.

Joulukuussa ajoimme Miamiin ja Key Westiin. Nukuin aivan liian vähän ja olin huonommalla tuulella kuin vuosiin koko joulukuun alun. Oivalsin jotain tavoitteista ja niiden puuttumisesta. Palasin Suomeen ja täytin 28 vuotta. Fiilistelin täysillä talvea, joulua ja kotona oleskelua. Katsoin ainakin 20 elokuvaa ollessani flunssassa ja keräilin voimia tulevaa vuotta varten viettämällä paljon aikaa kotona.

Innolla otan tämän alkavan vuoden vastaan. Luvassa on ainakin treenijuttuihin paluuta, terveellisiä reseptejä ja toivon mukaan myös lisää videoita. 

Kommentoi