64 outfits of 2016

Koska makaan tällä hetkellä kipeänä kotona ja rään täyttämä pää ei kykene mihinkään kovin vaikuttavaan ajatustyöhön, päätin kääntää katseeni kuluneeseen vuoteen ja koota asuja sen varrelta. Oli jotenkin nostalgista käydä läpi kaikki tämän vuoden postaukset ja muistella mitä kaikkea onkaan tullut tehtyä. Monet asiat olisivat vuosien varrelta päässeet unohtumaan, ellei niitä olisi dokumentoinut ainakin jollain tavalla tänne. 

Taas kuvia katsellessa mietin, että eikö se "oma tyyli" ole vieläkään löytynyt, sillä tuntuu olevan vaikea löytää asuista kauhean montaa yhdistävää tekijää. Kuitenkin selkeästi muutamia hittejä on tänä vuonna ollut, kuten keväällä Nycistä alennusmyynnistä ostamani Steve Maddenin nudet korot, jotka on maailman mukavimmat jalassa. Myös Eccon käärmenilkkurit ja Supergan tennarit ovat olleet monessa mukana. Muita suosikkeja on ollut isäni vanha silkkinen kauluspaita ja Pariisin vintage-kaupasta ostamani napitettava nahkahame. 

Here are some outfits from this year. It's so much fun to go through old posts, because there are a lot things I wouldn't remember without the blog. This year I wore a LOT of these nude heels from Steve Madden, snake skin ankle boots from Ecco, Superga sneakers, my fathers old silk shirt and vintage leather skirt from Paris. 

 

Kommentit

Annisofie (Ei varmistettu)

Ihan mieletön asusilmä! Tiedän, että musta ei ois ikinä laittamaan puoliakaan noista asuista päälleni mutta sulle ne sopii kuin nenä päähän ;)
Pakko kommentoida myös tota uutta banneria, tykkään!!

Ihanaa vuodenvaihdetta ja ens vuotta! <3

Elisa Lepistö

Voi kiitos Annisofie! Ihanaa uutta vuotta myös sulle! <3

Tyyyli (Ei varmistettu)

Mutta tarviiko sulla olla mitään tiettyä tyyliä? Mun mielestä kaikki asut sopii mielettömän hyvin sulle ja onhan se helpompaa kun ei tarvitse miettiä mikä sopii omaan tyyliin vaan pystyy pukemaan hyvinkin erilaisia kokonaisuuksia! Toivon, että itselläkin olisi samanlainen tilanne joskus :)

Elisa Lepistö

Niin, eipä kai :D Jotenkin kaiken konmarituksen keskellä tuntuu että pitäisi olla vain niitä klassisia vaatekappaleita jotka sopii kaikkiin asuihin. Mun vaatemieltymyksiin se ei oikein istu! Mutta kiiiitos paljon, kiva kuulla <3

T Pan (Ei varmistettu)

Niin upeita! Kiitos kun jaoit yhdessä postauksessa, näistä saa paljon inspistä! Ihanaa uutta vuotta!

Elisa Lepistö

Ihanaa uutta vuotta myös sulle! Ja kiitos kovasti, tosi kiva kuulla :)

Eee (Ei varmistettu)

Sulla on ihan mielettömän magee tyyli! Ja toi monivärinen takki mustan mekon kanssa on ihana, ihaillut sitä monesti!! Hyvää uutta vuotta :)

Elisa Lepistö

Kiitos! Se on kyllä aikamoinen kohteliaisuuksien keräilijä aina. Tosi monesti joku tulee kysymään mistä se on :D Ihanaa uutta vuotta myös sulle!

mariaaa (Ei varmistettu)

Kyllä mun mielestä voi sanoa Carrie Bradshawllakin olleen oma tyyli, vaikka kovin vaihteleva olikin niinkuin sullakin. Hyvin paljon samaa Carrien ja sun tyyleissä :) Itse olen hyvin hillitty ja jopa laiska pukeutuja (useimmiten siis treenivaatteet päällä :D), mutta ihailen niin suuresti kun joku osaa käyttää luovuttaan noin mahtavalla tavalla pukeutumisessa ja jokainen asu näistäkin on mielestäni onnistunut kokonaisuus! Sulla on todella inspiroiva tyyli :) Hyvää uuttavuotta!

Elisa Lepistö

Voi miten ihanasti sanottu! <3 Kiitos ja ihanaa uutta vuotta myös sulle!

Mia K.
Voi taivas

Ohan sulla "oma tyyli"! Sehän on monipuolinen, boho/chic/grunde/street-vuosimallia "kaikkikäy" edelläkävijä, ja samalla osaat erinomaisesti yhdistellä eri genrejä, kuitenkaan näyttämällä muunlaiselta kuin tyylikkäältä! Se on melkoinen taito tänä päivänä, kun ns kaikki on muotia ☆☆☆

Elisa Lepistö

Voi miten kauniisti sanottu! :) Ihan punastelen täällä. Kiitos Mia!

Kommentoi