Ilouutisia & räkivä mies

Tuntuu että viimeaikoina kaikilla on ollut erityisen paljon hyviä uutisia, tai ehkä niihin on vain kiinnittänyt nyt entistä enemmän huomiota. Toki siihen vaikuttaa myös tämä ikä. Ihmiset saavat vauvoja, menevät naimisiin, löytävät ihania asuntoja ja nappaavat unelmiensa työpaikkoja tai -keikkoja. On ollut siis erityisen helppo olla hyvällä tuulella viimeaikoina. Insta-feedi on täyttynyt kihla- ja ultrakuvista ja sydämessä on läikähdellyt toisten onnea seuratessa. Olen myös edelleen itsekin kihlajaiskuplassa ja alkanut jo keräämään Pinterest-boardia noin 30:lle eri vaihtoehdolle häiden osalta.

Toki elämällä on aina kääntöpuoletkin ja viimeviikolla liihotellessani onnellisena kaupungilla, eräs mies räkäisi päin kasvojani. ”Onneksi” lima osui enimmäkseen hiuksiini, eikä naamaan. Järkytyin tästä tilanteesta niin, että karjaisin täysillä ”mitä helvettiä?!”, jolloin mies kääntyi samantien kannoillaan ja alkoi kävellä minua kohti. Tässä vaiheessa vieressäni oli isokokoinen mies, joka kysyi englanniksi olenko kunnossa. Mikäli hän ei olisi seissyt vieressäni, olisin luultavasti ollut pulassa. Kun kerroin tästä insta storyssani, sain ihan valtavan määrän viestejä, joissa muille naisille oli käynyt tismalleen sama juttu. Suuri osa näistä ”kohtaamisista” oli ollut Sörnäisissä tai Kallion alueella.

Kuulin myös tapauksista, joissa räkimisen lisäksi nainen oli pahoinpidelty. Olen siis ollut varsin onnekas tässä, vaikka toki kohtaus järkytti. Monet myös laittoivat viestiä siitä, että pitäisi mennä testaamaan ettei ole saanut mitään tauteja. Myönnän olleeni itsekin hiukan paniikissa, mutta konsultoidessani lääkäriä, totesi hän ettei sille ole mitään syytä kun sylkeä ei mennyt esimerkiksi silmiin. Tein sähköisen rikosilmoituksen asiasta ja suosittelen muitakin, jotka ovat joutuneet tämän miehen uhriksi, tekemään saman. Suosittelen myös kaikkia olemaan hiukan valppaina tuolla liikkuessa. Mutta se siitä, toivottavasti kukaan muu ei joudu törmäämään tähän tyyppiin.

Viikonloppu oli todella rentouttava. Oltiin kaksi yötä hotellissa skattalla ja nautittiin siitä, ettei kotiaskareet painaneet mieltä. Sunnuntaina hengailtiin mun isän kanssa, pelailtiin bilistä, ilmakiekkoa ja korttia. Illaksi käytiin hakemassa stockalta vielä salaattia ja irtokarkkeja ja Via tribunalista pitsa puoliksi. Sitten linnottauduttiin sänkyyn, tilattiin HBO ja alettiin katsomaan Euphoriaa herkkujen kera. Aikalailla täydellinen nollauspäivä!

Ihanaa viikon alkua kaikille!

  

Kuvat: Sara Tickle

Kommentit (7)
  1. Vitsi miten kiva asu!! 🙂

  2. Aivan ihana asu! Mistä takki ja housut ovat? 🙂

    1. Kiitos! Takki on samsøe samsøen ja housut h&m! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *