AFTER WORK WITH COSMO

Saimme perjantaina kerättyä koko Cosmo-porukkamme kasaan, kun ulkomaan vahvistuksetkin olivat Suomessa samaan aikaan. Oli todella kiva vihdoin tavata kaikki muutkin bloggarit yhdessä. Meillä oli lopulta niin hauskaa, että jatkoimme juhlia pilkkuun asti. En ollut suunnitellut olevani niin myöhään ja tuntui hullulta heilua teatterissa ylisuuressa villapaidassa. Mun mielestä olisi tosi kiva järjestää joskus joku tollanen rennompi hengailutapahtuma lukijoidenkin kanssa. On aina niin kiva nähdä teitä. Ehkä tänä kesänä voisi yrittää jollain vähän isommalla porukalla. 

Minna nappasi minusta asukuvat ennen perjantain drinksuja. Minulla on selkeästi joku sininen kausi meneillään, sillä lähes joka päivä päälle valikoituu jotain sinistä. Jotenkin tuollainen syvä sähkönsininen sopii mielestäni loistavasti vaalean tukan kanssa. 

Nyt kuitenkin jatkan meidän "taide"-projektin kanssa. Olisi nimittäin tarkoitus pyhittää tämä iltapäivä tuon taulun maalaamiselle. Saa nähdä minkälainen masterpiece siitä lopulta tulee :D 

Housut - H&M

Kengät - Nelly.com

Neule - T By Alexander Wang

Aurinkolasit - Karl Lagerfeld (Specsavers) 

Kommentit

Heli (Ei varmistettu)

Hei täällä kans toinen, joka on juurikin tän kevään ollut erittäin mieltynyt sähkönsiniseen! :D Mutta niinku mainitsitkin, niin vaaleet hiukset ja sähkönsininen on lähes lyömätön yhdistelmä. ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Niinhän se on! ;) Kunnon Suomi-väri!

MINNASOMERO (Ei varmistettu)

Looking good! ;) <3

Elisa (Ei varmistettu)

<3

öde (Ei varmistettu)

Ihana asu.

Elisa (Ei varmistettu)

kiiitos öde! :)

rolssi (Ei varmistettu)

Oi kun kiva asu! Rento, simppeli ja toimii sulla älyttömän hyvin. Ja ttoi neule - i h a n a <3

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Oon ihan rakastunut kans tohon neuleeseen, se oli vielä kirppislöytö!! :O <3

Kommentoi