BACK IN LA LA LAND

Lensin tänään aamulla takaisin Los Angelesiin ja vietän täällä pari päivää taas ennen kuin suuntaan New Yorkiin. Päivä meni leppoisasti Venicellä ja Santa Monicassa pyörien. Meksikon jälkeen on jotenkin ihana, kun ilmat ovat viileämmät. Vaikka normaalisti en pidä meikkaamisesta, on ihana kun pystyi vähän ehostautumaan ensimmäistä kertaa pariin viikkoon. Meksikossa ilmat olivat niin kuumat, ettei naamalle edes kannattanut yrittää tehdä mitään.   

Ulkomailla muutenkin aina huomaa niitä hassuja pieniä asioita Suomessa, joita ei osaa välttämättä siellä asuessaan arvostaa. Vaikka aina haikailen niiden kuumien säiden perään, en haluaisi asua sellaisessa kuumuudessa. On tietysti ikävä myös ystäviä ja perhettä, ruoanlaittoa, omaa sänkyä ja esimerkiksi pianon soittoa!

On ollut aivan mahtava reissu ja fiilikset on todella ristiriitaiset. Toisaalta en haluaisi että tämä seikkailu loppuisi vielä, mutta toinen puoli minusta odottaa kotiinpaluuta jo ihan malttamattomana.

Ensi viikolla kuitenkin palaan jo Suomeen ja sitten jatkuu taas normaalimmat päivitykset. Kivaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

Rena (Ei varmistettu)

You look so cool and beautiful in your LA LA Land look and the pictures are simply a dream <3
xx from Bavaria/Germany, Rena
www.dressedwithsoul.com

Elisa (Ei varmistettu)

Thank you! :) <3

lispe (Ei varmistettu)

Vau, aivan upeita kuvia <3

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! <3

Eve (Ei varmistettu)
Elisa (Ei varmistettu)

Oi kiitos Eve! :)

Piu (Ei varmistettu)

Hei! Siitä auton vuokraamisesta USAssa: onko autossa minkälainen vakuutus? Eli jos se varastetaan minulta jostain syystä niin joudunko maksamaan jotain? Entä jos autossa on esimerkiksi naarmuja kun sen on vuokraamassa niin tuleeko niistä ilmoittaa etteivät he luule että olen ne itse aiheuttanut? Mitä muuta kannattaa muistaa autoa vuokratessa? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ainakin Alamolla on tosi hyvät vakuutukset valmiina ja lisäksi saa vielä extravakuutuksen paikan päällä, mikäli haluaa. Kannattaa ottaa vaikka valokuvat jos näkyy jotain naarmuja mitä ei sopimuksessa ole, niin on sitten näyttää. :)

Kommentoi