Back in NYC <3

Terveiset keväisestä New Yorkista! Olin suunnitellut (taas kerran) tekeväni tehokkaasti töitä matkalla tänne, mutta kuinkas kävikään? Nukuin koko kuuden tunnin lennon, ja sama homma jatkui vielä vaihtolentoa odotellessa kentällä. Turha se on itseään huijata enää, että matkustaessa osaisi olla tehokas. No, jos ajattelee positiivisesti niin sainpahan ainakin melkein kunnon yöunet vaikka matkustaminen oli aika hurja ja nyt ei väsytä yhtään niin paljon kuin kuvittelin. 

Kun lentokentältä ottamamme taksi alkoi lähestyä Manhattania, alkoi mahanpohjaan tulla outo tunne. Williamsburgin bridgellä oli jo ihan käsittämättömän iso pala kurkussa ja Lower East Siden kohdalla pääsi sitten itku :D Laitoin osan väsymyksen ja nälän piikkiin, mutta jotenkin oli vain niin ihana olla taas täällä, että se purkaantui sitten noin. Naureskelin poikaystävälle, etten osaa edes sanoiksi laittaa, kuinka hyvä nyt on olla. 

 Yövymme ystävämme Sadun luona Sohossa, ja on ihana olla niin lähellä vanhoja ”kotikontuja”. Itkuhan siinä meinasi uudestaan päästä, kun näimme ensimmäistä kertaa joulukuun jälkeen. Nyt on kaikki niin hyvin, että yritän osata nauttia näistä tulevista päivistä täysillä jokaisella hetkellä. Aion ottaa myös paaaljon kuvia, joten päivitystahti pysyy varmasti samana. Tämän päivän kuvasaldo rajoittuu näihin muutamaan lounasräpsyyn, sillä haluan nyt loppuillan keskittyä vaan toistemme seuraan. Kävimme jo ostamassa paljon ruokaa ja jäätelöä ja avasimme sohvan isoksi pediksi. <3   

  Greetings from New York! I had planned to get some work done during my flights (again), but guess what happened? I slept the whole 6-hour flight AND the waiting time on our transfer airport. Oh well, at least I got some sleep and the trip wasn’t all that bad than I had thought. We’re staying at our friends house in Soho, and I love to be so close by our old home street. I almost cried when we saw each other for the first time after December. Now I’m so happy, that I really try to enjoy these days with all of my heart. I’m planning to take a lot of photos as well! 

 

 

Kommentit

Ihanaa, nauttikaa Nycistä! Itsellekin tuli vatsanpohjaan innostuskutkutus, kun aloin tätä lukemaan. :D

Elisa Lepistö

Kiitos! Ihana!! <3 :D 

EricaK
EricaK

Mulle tuli myös se sama tunne vatsanpohjaan tätä lukiessa. Pian täytyy taas päästä takaisiin Nyciin!!

Elisa Lepistö

Hahah ihana! Ja uskon! :) <3

Ellaaaar (Ei varmistettu)

Moikka!
Onko sulla suositella majoitusta New Yorkissa? :) Oon syyskuussa matkaamassa ensimmäistä kertaa, jännittää jo!

Elisa Lepistö

Heips! Suosittelen ehdottomasti Airbnb-asuntoa :) Sillä tavalla pääsee kaikista parhaiten tunnelmaan! Alueista suosisin downtownia, eli Soho, Lower East & West Side, West Village / East Village tai Tribeca :)  Ihanaa reissua jo etukäteen!

Ansku BCN (Ei varmistettu) http://anskubcn.matkabloggaajat.fi

Enjoy! Minulla on jo lennot ja majoitus varattuna loppukesälle New Yorkiin, enkä oikein malttaisi odottaa! Viimeksi kävin siellä joku vuosi sitten helmikuun kylminä päivinä ja nyt sitten yritettiin ajoittaa reissu parhaaseen mahdolliseen aikaan eli syyskuun alkuun. Pitää keksiä kesälle paljon ohjelmaa, että aika kuluisi nopeasti ja reissu koittaisi pian :)

Elisa Lepistö

Ooh! Oi vitsi, se on ihan parasta aikaa täällä! Saattaa tosin olla vielä tosi kuuma. Mutta ihanaa! Ja toi Suomen kesä tuppaa menemään aika nopeasti ohi :D Joten pian sullakin reissu jo koittaa!

Ajatuksen kanssa

Ahh, kuulostaapa ihanalta! Tuli jotenkin tosi hyvä fiilis jo silloin, kun kerroit täällä että ootte buukannut lennot takaisin NYCiin. Tekstistä paistoi ilo. :) Ja niin nytkin! Hyvä vaan myöntää itselleen jos matkaväsymys painaa ja joku muu paikka tuntuu sillä hetkellä paremmalta ratkaisulta. Nauttikaaaaa!

Ja kuinka kauan ootte tällä kertaa NYCissä muuten? Milloin on paluu Suomeen?

Elisa Lepistö

Voi ihana kun elät mukana näin <3 Sydäntä lämmittää! Kiiitos! Tällä kertaa vain viikon reissu tänne, joten ensi viikolla jo Suomeen :)

Kommentoi