THE BEAUTY OF WORDS

Rakastan yli kaiken yksittäisiä sanoja ja lauseita, kirjoja, runoja ja aforismeja. Usein saatan lukea jonkun lauseen aina uudestaan ja uudestaan, miettien kuinka hienosti tietyt sanat osaavat tiivistää jotain niin merkityksellistä. Nyt päätin ostaa vihon, johon voin kirjoittaa kaikki nämä hienot lauseet ylös, jotka minulle ovat syystä tai toisesta kolahtaneet. 

Ensimmäinen vihkooni päässyt lause on mielestäni ihan huikea. 

"She never looked nice,

She looked like art,

And art wasn't supposed to look nice,

It was supposed to make you

feel something"

Ajattelin, että voisin alkaa jakaa parhaimmistoa myös täällä blogin puolella satunnaisesti. Mitä tuumaatte? Löytyykö teistä samanlaisia kauniiden lauseiden rakastajia?

I love different words, sentences, books, and aphorisms. When I find some beautiful sentence from a book, I might read it again and again, thinking how beautifully someone can tell something so relevant about this life, with such few words. Now I bought a notebook, where I can write all these sentences that I love. I thought that I could share my favourites here every now and then. What do you think? 

Kommentit

Elisa (Ei varmistettu)

Joo siis ehdottomasti suosittelen ostamaan samanlaisen! :) HArmittaa kun en ole itse aiemmin tajunnut, vaikka tuntuu että mulla on vihkoja ja kirjasia ihan joka tarkoitukseen :D

Ja vitsi miten ihanasti sanottu! Mitä nöyrin kiitos sulle <3
Kyllä mulla on ollut joskus aika erilainen suhtautuminen ruokaan.
Mä voin linkata sulle yhden postauksen aiheesta, sitten kun saan mun vanhat jututtänne Cosmon puolelle :)

Ihanaa kevättä sullekin! <3 Ja kiitokset ihanasta kommentista!

(Ei varmistettu)

Siis kyllä, ehdottomasti lisää tämmösiä postauksia, joissa on joku kiva pieni elämänviisaus! Itsekkin rakastan yli kaiken aforismeja sun muita lausahduksia ja jään aina pohtimaan niitä pitkäksi aikaa.

PS. Ihanaa kun sun blogi on niin monipuolinen ja sopii monenlaisille lukijoille! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Nice to hear! I forget everything unless I write them down :D I highly recommend that you do the same. It's such an easy way to enjoy the writings over and over again :)

Elisa (Ei varmistettu)

Jee! Kiva kun niin moni innostui :)

jessssse (Ei varmistettu)

tosi kiva idea! mutta oiii mistä tuon ihanan vihkosen oot löytäny? (-:

Elisa (Ei varmistettu)

Se on Marimekon vihko, ostin eilen Akateemisesta. Ensin hiplailin sellasia kovakantisia, mutta pihiys (tai säästäväisyys) iski ja ostin tuon kun oli niin paljon halvempi. Niitä oli kaikkia erilaisia tosi kivoja!

Elisa (Ei varmistettu)

Jeiii, ehdottomasti teen tästä perinteen! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voii kiiitos! Kiva kuulla! :)

Mustakin nää on ihania. Välillä ihan tulee kylmät väreet jos lukee jotain tosi hienoa! :)

Elisa (Ei varmistettu)

No eikö ookkin! Ihan täydellinen <3

Jay M (Ei varmistettu)

Itsellänikin on vihkonen, johon keräilen parhaimmistoo! :)
Toi kylmät väreet on niin totta.

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, että löytyy lukijoistakin tällaisten fiilistelijöitä! :)

niksu (Ei varmistettu)

joo todellakin lisää tämmösiä! :) itekki oon nyt alkanu tosi paljon kiinnittämään huomiota sanojen/lausahduksien syvempiin merkityksiin :)

Rena (Ei varmistettu)

This is a great idea! I feel exactly the same regarding some sentences and quotes and now I'm thinking about if I also should buy a book to write them down as I tend to forget them ...

xx from Bavaria/Germany, Rena

www.dressedwithsoul.blogspot.de

Elisa (Ei varmistettu)

Mahtavaa! Tää on kyllä ihan loistava keksintö. Harmittaa kun en ole tajunnut aikaisemmin. Olisi hauska lukea niitä juttuja, mitkä on koskettaneet vaikkapa kaksikymppisenä ja vertailla niitä.

Elisa (Ei varmistettu)

Voiiii miten ihanasti sanottu! Pusuja ja suuri kiitos! :) Ja kyllä ne usein saa ajattelemaan asioita vähän uudelta kantilta. Ihan parasta!

sHaidi (Ei varmistettu)

Kyllä! Itsekkin rakastan juuri tollaisia lyhyitä ihania ja kuvaavia lauseita. Itsellä käytössä samanlainen vihko juuri näille lauseille :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Roosa kovasti, ja kiva kun kommentoit :) Ihanaa kevään jatkoa sullekin! <3

Elisa (Ei varmistettu)

Thank you! I really recommend this :) It's such an easy way to remember all these nice things. :)

Linda (Ei varmistettu)

Itsekin kirjoittelen joitakin merkityksellisiä lauseita ylös silloin tällöin. Tulee hyvälle mielelle, kun joku on osannut pukea jonkin hienon ajatuksen sanoiksi. Mielellään tällaisia postauksia lisää.

hanna (Ei varmistettu)

Wau. Toi lause on ihana!

miiiia (Ei varmistettu)

Todellakin aforismeja olisi kiva lueskella! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Oi vitsi, voikun mäkäin oisin herännyt tähän aikaisemmin! Ihan mahtava juttu :)

Elisa (Ei varmistettu)

Noniin mahtavaa! Näitä lisää jatkossa :)

Räyhis (Ei varmistettu)

Mäkin rakastan ihan suunnattomasti aforismeja ja kaikkia ihania lauseita! Ite kans luen just hyvät lauseet miljoonaan kertaan, mutta en oo kyllä koskaan kekannut kirjoittaa niitä ylös, haha!:D Täytyy itekin ehdottomasti aloittaa tuommoinen kirjaprojekti. :)

En osaa oikeasti sanoin kuvailla, miten iloinen oon, kun sun blogi siiryi Cosmolle!:D Jotenkin mulla on vaan tosi hyvä fiilis siitä, että sun blogi saa lisähuomiota. Sä kirjoitat niin tärkeistä asioista ja saat lukijat oikeasti pohtimaan isoja juttuja, että toivoisin kyllä todellakin jokaisen joskus eksyvän sun tekstien pariin!:)

Ja hei, vielä yksi juttu! Hain vaan ihan normaalisit sun blogia Googlesta, kun siihen tuli vaihtoehdoksi "start living your life anoreksia". Tää nyt on ihan sika henkilökohtaista, eikä sun tarvitse vastata, mutta onko sulla joskus ollut anoreksia?
Jos on, ja oot silleen kohtuu fine sen asian kanssa, niin olis älyttömän ihanaa, jos tekisit aiheesta joskus postauksen! Ja edelleen: ymmärrän hyvin, jos tää aihe ei oo ihan niitä lemppareita. Itse anoreksiasta toipuneena olisin kiinnostunut kuulemaan sunkin mietteitä, jos sulla nyt on kokemusta.:)

Anyway, huippukivaa kevättä, Elisa! ♥

Lipsu (Ei varmistettu)

Ihan paras blogi ja bloggaaja Suomessa! Ja voi kyllä. Alkuvuodesta lähtien olen kerännyt parhaimpia quote:ja ja vaikka kuulostaa melko mahdottomalta, joka quotin avulla olen huomannut kasvaneeni ihmisenä.

minä (Ei varmistettu)

Ihana idea, rakastan ihan noita samoja asioita!

roosa (Ei varmistettu)

ei vitsi nyt on pakko käydä ostamassa tommonen itekkin :)!
oon ihan vasta alkanu lukeen sun blogia, mutta tää on jo nyt yks suosikeista. rakastan itekki urheilua ylikaiken ja saan sun blogista ja susta lisää motivaatiota kohti unelma kroppaa :)
hyvää kevättä ja kesän alkua <3

Julia (Ei varmistettu)

That is a great idea. I'm looking forward to it and been even thinking about doing something like that as well. I love to write stuff down, so I remember all the nice things in life.
Greetings from Berlin.

Eveliina (Ei varmistettu)

Itsellänikin on vihkonen johon kirjoittelen aina kivoja sanoja tai lauseita, joskus jopa itse keksittyjäkin! Jo monta vuotta lempparina on ollut 'happiness is the way you see things', mikä pitää mielestäni paikkaansa.

Kommentoi