Behind the scenes with Sloggi

Eilen olin stailaamassa Sloggin kuvauksia, joista puhuin aikaisemmin. Olimme tosiaan Kappelissa ja saimme alakerran kokonaan omaan käyttöömme. Siellä oli mukavasti tilaa meikata ja valita vaatteita. Meikkaajana minulla oli Pauliina Kaitila ja hän onnistui loihtimaan juuri sellaisen lookin, mitä halusin. Ensimmäiset kuvat kuvasimme lounastajien seassa Kappelin yläkerrassa. Vanhat ikkunaruudut ja lempeä talviaurinko loivat todella hienon tunnelman kuviin. Kaksi viimeistä kuvasimme tunnelmallisessa alakerrassa, jossa saimme jopa laittaa takan päälle. 

Mallina minulla oli Suada Rrahmani, joka ei voi muuta kuin onnistua kuvissa. Saimme monta todella hyvää ruutua. 

Tässä Niels kuvasi minua ja Suadaa Kappelin edessä, kun aurinko paistoi niin kauniisti ikkunoiden välistä. Onpa muuten kiva olla tuollaisen kaunottaren kanssa samassa kuvassa. Jokaisesta lookista tuli todella eri näköinen, mutta pidin kaikista kovasti. Viimeinen boheemi hippityyli oli ehdottomasti lempparini. 

Päivä oli ihan mieletön ja oli todella ihana päästä tällaiseen projektiin mukaan. En malta odottaa, että näen valmiit kuvat. 

Yesterday we were shooting Sloggi in Helsinki. The model was gorgeous Suada Rrahmani and the Photographer was Niels Ditlev. Pauliina Kaitila did the makeup and hair. All the 4 looks were really different, but the last boho-hippie style was my favourite. 

The whole day was amazing and it was really nice to be part of this project. Can't wait to see the results. 

 

Kommentit

Sari / Sarpukka.com (Ei varmistettu)

Huh! Ootpa ollut upeana, valmiita kuvia odotellaan täälläkin :) Hieno yhteistyökokemus varmasti!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos! Oli kyllä ihan mahtava:)

cloudberryslife (Ei varmistettu)

Hienoa kuulla Soggista tällaista ja nähdä alusvaatteita noin hurmaavan mallin päällä. Koska jos totta puhutaan, mun mielikuva sloggeista on sellanen mummomainen.. :D

cloudberryslife.fitfashion.fi

Elisa (Ei varmistettu)

Mä veikkaan että monella on toi fiilis, vaikka oikeastaan Sloggilla on tosi kauniita alusvaatteita. Ja ne Comfortit on jotenkin ihanan ysärit mun mielestä!:D

Kommentoi