Best 9 of Instagram & tarinat kuvien takaa

Tein viime vuonna tällaisen katsauksen kuluneen vuoden huippuhetkiin, tai ainakin Instagramin mukaan. Mielestäni näitä on hauska summailla ja jollain tapaa reflektoida sitä kulunutta vuotta. Tänä vuonna jaoin postauksen kahteen osaan. Tässä ensimmäisessä on puhtaasti statistiikan mukaan tykätyimmät kuvat tältä vuodelta. Seuraavassa postauksessa jaan 9 omaa lempihetkeä vuodelta somen ulkopuolelta. 

Tykätyimmissä kuvissa on ainakin pari toistuvaa teemaa. Uusi koti (josta itsekin olen toki ollut ehkä eniten fiiliksissä koko vuonna) ja poikaystävän kanssa harvakseltaan julkaistut yhteiskuvat. 

1. Tämä oli vuoden kirkkaasti tykätyin kuva ja samalla ensimmäisiä, ellei ensimmäinen uudesta kodista julkaisemani kuva. Jotenkin tämä kiteyttää hyvin sen, miksi tätä kotiamme rakastan. Sellainen hyvä energia vain välittyy jollain tapaa kuvassakin. Ilta-auringon tekemät varjot, tiiliseinä ja lautalattiat. Jälleen kerran ykkössijalle pääsi kännykällä otettu kuva.

2. Toinen kuva otettiin kun saimme kesähelteillä hikisen urakan päätteeksi tauluseinän pystyyn. Olin käynyt samana päivänä ostamassa läheisestä divarista tuon Sex & Drugs & Rock & Roll -valokuvakirjan, sillä se sopi loistavasti taulujen joukkoon. Ylähyllyllä oleva Nycistä ostamamme juliste laitettiin "väliaikaisiin kehyksiin", ja niissä se on edelleen puoli vuotta myöhemmin. 

3. Tämä kuva yllätti, sillä en ollut edes muistanut julkaisseeni tällaista. Se on viime talvelta joltain kävelyltä munkkiniemestä. 

4. Meidän 9-v. vuosipäivänä napattu kuva. Päivä oli ihana. Juotiin samppanjaa helteisessä asunnossa, käytiin Winossa syömässä menut, suunnattiin Lebloniin ulkoilmakeikalle, jossa oli kaikki meidän kaverit. Ilta meni juhlahumussa ja rakkauskuplassa.

5. Juuri asennetut ja pitkään himoitsemamme lasiovet oli juuri asennettu. Olen edelleen todella tyytyväinen tähän ratkaisuun. Ovet ovat toimineet ihan huippuhyvin, ja niitä aina ihastellaan ensimmäisenä asunnossa. 

6. Syksyinen Levin reissu oli kaikin puolin aivan ihana. Suomi on niin kaunis maa, että jatkossa haluan ehdottomasti enemmän suunnata omia reissuja kotimaahan.

7. Pääsipä näihin vuoden tykätyimpiin kuviin myös yksi Throwback-kuvakin viime vuoden Balin reissulta. 

8. Lasiovet taas. Ja aamukahvi. Toimii aina! Muistan kun alunperin mua häiritsi tuo takatukka, joka on vielä harjaamatta ja näyttää siltä että siinä olisi kalju kohta. Meinasin jättää tämän sen takia julkaisematta. Kuten statistiikka kuitenkin osoittaa, kukaan muu ei tuskin edes huomannut sitä. 

9. Belizen Caye Caulkerilla laiturinnokassa tuijottelemassa auringonlaskua poikaystävän kainalossa, bisse toisessa kädessä. Tästäpä ei paljoa paremmaksi voi tilanne muuttua. 

 

Kommentit

Ellukka (Ei varmistettu)

Ei vitsi mä tykkään teidän ja sun tyylistä !!

Elisa Lepistö

Kiiiitos! <3 <3

essiv
Essi Show

Wau, eksyin siun blogiin Lilyn etusivun kautta, ja tykästyin heti! Näissä kuvissa on ihana fiilis. (Ja pikku aamupörrö hiuksissa vaan viimeistelee tuon ihanan aamukahvikuvan.)

Elisa Lepistö

Voi kiitos! Kiva kun tykkäsit :)

Kommentoi