BEST HOSTEL EVER IN PUERTO ESCONDIDO

Lensimme lauantaina Mexico Cityn kautta Puerto Escondidoon, joka sijaitsee Oaxacan rannalla. Vaikka muissakaan käymissämme kaupungeissa ei ole tarvinnut kylmästä valittaa, tuli kuuman ilman aalto hiukan yllätyksenä kun astuin ulos lentokoneesta. Koska ilma on todella  kosteaa, tuntuu kuin olisi saunassa koko ajan. Olimme saaneet kavereiltamme vinkin yhdestä ihan uudesta hostellista, joten päätimme ottaa taksin suoraan sinne.

Hostellin nimi on One Love ja se sijaitsee ihan rannan tuntumassa melko rauhallisella alueella. Omistajat ovat todella rentoja ranskalaisia kundeja, jotka ovat reissanneet paljon itsekin. He halusivat rakentaa jotain erilaista ja yhdistää kaikki parhaat puolet vierailemistaan hostelleista. 

Täällä on pieniä bungaloweja, jotka on kaikki nimetty legendaaristen muusikojen mukaan. Löytyy muun muassa Morrison-, Lennon-, Dylan-huoneet. Me yövyimme Marley-bungalowissa, joka on myös nimensä mukaan sisustettu. Se maksoi 400 pesoa yöltä, joka on n. 24 euroa. 

Jokaisessa bungalowissa on oma pieni terassi kalusteineen ja riippumattoineen. Keskellä bungaloweja on jacuuzzi, mikä on kaikkien vieraiden käytössä. Hostellissa on myös ravintola, josta saa ihan mielettömän hyvää ruokaa.   Ravintolan toisessa kerroksessa on "rentoutumisalue", josta on näkymät merelle. Se on täynnä riippumattoja ja sieltä näkyy ihana auringonlasku. 

Puerto Escondidosta lähdimme aika pian Chacauan saarelle, jossa vietimme kolme päivää. Nyt olen taas täällä Puerto Escondidossa, samassa hostellissa. Chacauasta lisää myöhemmin!

Kommentit

Sofia (Ei varmistettu)

Apua löysin tän blogin eilen ja nousi heti heittämällä lemppariblogiksi! Susta oikeen huokuu semmosta ihanan positiivista energiaa mitä itsekin yritän muihin ihmisiin tartuttaa. Ja tän lisäks kirjotat muutenkin hyvin ja kuvissa on mahtava tunnelma! Ihanaa lomaa sulle! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi miten ihana kuulla! Tervetuloa lukemaan :) Ja ihanaa kesän alkua sulle!

Kommentoi