BEST WORKOUT MUSIC AT THE MOMENT

Kun pakkailin toissapäivänä treenivaatteita matkalle mukaan, yllätyin siitä kuinka kirkkaita värejä treeniasuistani löytyy. Varsinkin kun tavallinen garderoobini on melko mustavalkoinen. Ja siinä missä arkisin paitani ovat usein L-kokoisia kaapuja, treenitopit ovat toinen toistaan kireämpiä. Treenivaatteiden täytyy olla mielestäni sellaisia, joissa tulee jo ne päälle pukiessaan energinen ja simpsakka olo. 

Jos kaipaat motivaatiota treenailuun,

  • kaiva räikeimmät ja piukoimmat treenivaatteet jota kaapistasi löytyy.
  • päivitä treenimusiikkisi uuteen uskoon
  • pue päälle ja laita napit korviin ja lähde ulos ovesta ennen kuin ehdit keksiä syitä jäädä kotiin
  • hölkkää pieni tai pitkä lenkki ja fiilistele uutta musiikkia, aurinkoa ja vedä keuhkot täyteen kevätilmaa
  • nauti sen jälkeisestä ihan MIELETTÖMÄSTÄ olosta!

Päivitin itselleni juuri Spotifyihin treenilistaa ja laitoin sinne lisäksi ikivanhoja biisejä, mitkä edelleen toimii! Tässä muutamat valinnat omalta musiikkilistaltani. Toivottavasti löydät jotain, joka saa sinut liikkeelle!

Chiddy Bang - Opposite Of Adults

Wiz Khalifa - Roll Up

Mac Miller - Life Ain't Easy

Chiddy Bang - Mind Your Manners

Henok Achido - High On Life

Royce Da 5'9 - Give Up Your Guns

Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll

Sia - Chandelier

Faul & Wad ad & Pnau - Changes

Florence & the Machine - Dog days are over

The XX - Intro 

Twista - Sunshine

Maino - All the above

When I was packing for my trip, I was surprised how colorful all of my training clothes are. Normally I wear black and white and my shirts are huge. But when I work out I want them to be bright and tight. Training clothes motivates me a lot. 

If you need motivation for working out,

  • take your brightest and tightest training clothes from your closet
  • update your workout list on Spotify
  • wear the clothes, put your headphones on and go out from the door before you can think of any reasons to stay home
  • start running, enjoy the new music and the sun, and inhale the spring air
  • enjoy the AMAZING feeling after the workout!

I just updated my own Spotify-list and added some oldies. I listed some of my favourites. Hope you'll find something that gets you going!

Kommentit

Gabriela (Ei varmistettu)

Thanks for the inspiration:)) mostly I run with my boyfriend, so I don't need any music:) but when i run alone I always need some music!!:) I check all the songs out:)))
Love your blog♥
http://anetagabriela.blogspot.com

Marjutt (Ei varmistettu)

Hei mahtavaa, kiitos uusista musiikkilöydöistä! Näiden avulla jaksaa taas treenailla :)

Elisa (Ei varmistettu)

Jooo, siitä on informoitu :/ Maanantaina pitäisi taas toimia. Mulla auttaa kun ruksin sen bloglovinin kehyksen pois. Silloin aukeaa!

(Ei varmistettu)

Pirteät vaatteet kyllä auttaa tosi paljon! Mullakin treenivaatteet on kaikissa mahdollisissa kirkkaissa väreissä, vaikka muuten tykkään murretummista ja hillitymmistä väreistä.

Elisa (Ei varmistettu)

Voi hitsi, kun en ole alan ammattilainen, en osaa oikein neuvoa :/ Tosi kurjaa jos polvet temppuilee. Kannattaa käydä varmaan jossain fyssarilla, joka katsoo sun asennot sun muut. Usein polvivaivat eivät välttämättä johdu polvista ollenkaan. <3 Harmi kun musta ei ole apua tässä asiassa!

jenni (Ei varmistettu)

Heippa, en tiiä onko jollain muulla samankaltaista ongelmaa, mutta mulla ei mitkään MyCosmon postaukset aukea bloglovinin kautta :/ Mistäköhän mahtaa johtua..

Elisa (Ei varmistettu)

Mahtavaa! Musiikki tekee kyllä niiin paljon :)

Räyhis (Ei varmistettu)

Kivat reenivaatteet auttaa niin paljon!:) Ja ennen kaikkee just fiilistely. Jos mua ei joskus (kohtuu usein:D) huvita lähteä juoksemaan, otan hyvää musaa matkaan ja vedän lenkin just niin kuin haluan. Pysähdyn tanssimaan hyvän biisin tullen, laulan täyttä kurkkua, tai mitä ikinä.

Elisa (Ei varmistettu)

Joo me ollaan onneksi samaa kokoa. urheilukenkiä ei tule kyllä lainattua, kun ne pitää olla omalle jalalle just täydelliset. Muita kylläkin :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana! Tosiaan, toi on paras kun lähtee vain sillä mentaliteetilla että kävelee sitten vaikka osan matkasta. Tai lähtee hölkkäilemään ihan etanavauhtia. Kummasti siinä energiatasot silti aina nousee lenkin edetessä :)

Elisa (Ei varmistettu)

Thank you! <3 It's perfect when you have company when you're working out. I can't keep up with my boyfriend, because he's running so fast :D

Elisa (Ei varmistettu)

Joo se on kumma :D Väreillä on kyllä niin paljon merkitystä.

Elena (Ei varmistettu)

Wow! kiitos tästä! Oonkin miettinyt että mistä löytäisin uutta treenimusaa! :D Ja mulla on ihan sama homma, tykkään arkena käyttää neutraaleja sävyjä pukeutumisessa mutta mikään ei saa mua ilosemmaks kun keväisin kauppoihin tulevat karkkiväriset treenivaatteet!
Ps. aivan ihana toi postaus tosta innostumisjutusta, oon itekki aina vihannut tommosia suomalaisia peruspessimistisiä sanontoja hyi!:D Sitäpaitsi jos intoilee etukäteen jo niin parhaimmassa tapauksessa ilo on kaksinkertainen ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Vitsi en ole ikinä miettinyt sitä noin, mutta oot ihan oikeassa: ilo on kaksinkertainen!! Ihan totta :D Kiitos sulle, kiva kun kommentoit!:)

Kerttu (Ei varmistettu)

Voi että tekisi mieli lähteä lenkkeilemään, mutta ei uskalla kun polvessa on jotain vikaa. Siitä tulikin mieleeni semmoinen postausehdotus, että osaisitko keksiä jotain kotitreeniä, joka ei kuormittaisi polvia? Jotain ihan perus lihaskuntoa. Kun urheillessa tunnetusti sattuu ja tapahtuu ja luulisin, etten ole ainoa jolla tämmöisiä ongelmia on.

Milla (Ei varmistettu)

Onpas paljon värikkäitä kenkiä! Lainaatteko koskaan kämppiksesi kanssa toistenne kenkiä vaihtelun vuoksi vai onko ne samaaa kokoa? :) Ei tarvis itellä olla niin monia :)

Julie (Ei varmistettu)

Tiedätkös muuten mistä saa tuollaisia niken shortseja? Olen etsinyt tosi pitkään!:):)

Elisa (Ei varmistettu)

Hitsi en osaa sanoa. Ostin omani Jenkeistä! Varmaan oot käynyt katsomassa perus Stockat ja urheiluliikkeet jne? :)

Kommentoi