BLOCK BY DYLAN BRUNSSI

Kävimme viime viikonloppuna kokeilemassa etelärannassa sijaitsevan Block By Dylanin brunssin.  Ensivaikutelma oli hyvä: kaunis avara tila ja näkymä suoraan merelle. Ruokavalikoima oli yllättävän suuri ja esimerkiksi kasviksia oli runsaasti eri muodossa. Vaikka leivät, sämpylät ja croissantit näyttivät houkuttelevilta, en malttanut täyttää niillä vatsaani, vaan keskityin muihin pöydän antimiin. Tarjoilla oli niin plajon erilaisia asioita aina kahdesta erilaisesta mustikkapiirakasta thaimaalaiseen keittoon, ettei kaikkea jaksanut edes maistaa. 

 

Lupaavasta ensivaikutelmasta huolimatta brunssi jäi hiukan vaisuksi. Ruoka oli hyvää, mutta mitään mullistavia makuelämyksiä en kuitenkaan kokenut. Plussaa laajasta valikoimasta, kivasta tunnelmasta ja upeasta miljööstä. Lämpimiä ruokia en maistanut tällä kertaa ollenkaan, vaikka niitäkin oli paljon erilaisia tarjoilla. 

Mitkä ovat teidän lempibrunssipaikkoja Helsingissä? 

Kommentit

Lili (Ei varmistettu)

Suosittelen sandron brunssia :)

Elisa (Ei varmistettu)

Heii, ootko käynyt Eirassa? Kun oon kuullut Kalliosta tosi paljon hyvää, mutta Eirassa oli ystäväni mukaan ollut tosi huono palvelu, kaikki oli ollut loppu ja kaiken kukkuraksi heidän seuruetta oli kehoitettu lähtemään pois, jotta uudet asiakkaat saadaan sisään. Oon miettinyt, että olikohan se vaan sattumoisin joku huono päivä vai onko siellä yleisestikin huonompi meininki kuin Kalliossa :)

Mindelll (Ei varmistettu)

Tää ei nyt varsinaisesti vastaa kysymykseen, mutta jos jaksaa lähteä Helsingin puolelta käväisemään Espoossa, niin Leppävaarasta löytyy ehdoton brunssisuosikkini Cafe Peroba :) Vanhaan puutaloon muuttanut kahvila on aivan superihana etenkin kesällä, kun pystyy istuskelemaan terassilla ja nauttimaan hyvästä brunssista. Suosittelen lämpimästi, ei sieltä Helsingistä niiiiin kauan mene Leppävaaraan! ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Hei kiitos vinkistä! Jospa sinne hurauttaisi vaikka pyörällä kesällä :)

Lili (Ei varmistettu)

Oon käynyt molemmissa ja Kallion brunssi on monipuolisempi ja tilana ehkä kivempi :) Meillä oli tosin ihan hyvä kokemus Eirastakin, mutta Kallion brunssi oli kuitenkin parempi :P

anne/52weeksofdeliciousness (Ei varmistettu)

Itse rrrrakastan Sandron brunsseja, Brasserie Kämp on laadukas ja hemmotteluun sopiva, komppaan myös aiempaa kommentoijaa että Espoon Peroba on tosi kiva :) olen myös kuullut hyvää Ruoholahden Faron brunssista (olen käynyt itse vaan lounaalla ja illallisella).

pia (Ei varmistettu)
Jenni (Ei varmistettu)

Kallion Sandro on ihan paras! :)

sara (Ei varmistettu)

Heh, jos mä joskus meen brunssille, niin mä kyl varmaan saan mahtumaan pieneen mahaani lämpimiä ja kylmiä ruokia ;D Ellei oo järkyyyyttävän iso brunssi… Fazerin aamupalalla oon käyny ja se on ihana! En välttele leipää, joten ne sielä on hyviä ainaki. :)

Kommentoi